Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

perim kız sırrını bizede anlat nasıl başardın hamiş kalmayı
maşallah diyelimde nazar değmesin

sırı sallamakkk takmamak takıntı haline getirmemek..
deryacımm ben koynonoşa tatile giycektimm... bu ay orda fanfin olmaz dedim.. yolla cıkmadan bir gece öncee hızlı bir çarpışmadan sonraa...( kıvılcım çıkartarak ) kikikiii.... oldu vallaaa.........
bu ay salıyım dedimmm.... hiççç bakmadımm hatta 2 gün geçtiii.. dedim zaten erken adet oldum bugun olurum adet... ama..gözüme test takıldı yapım dedimmm baktım çifttt süprizzzzzz
süprizz oldu.... çünkü sallamıştım gerçekten... tatilden sonra üstünde durimm bebiş işine dedimm kikiiii

kiz ne isin var senin kocisinin eski sevgilisininde bulundugu grupta ,,basinda hatta etmissin zaten ,,,moral bozuklugundan baska bisey getirmez eski sevgili ,,tocbe tovbee...

ben yollarim kiz kiskancligimdan hic bulasmasada bana kikikii

yo eski sevgilisi kuzeniydi bu tartıştığım kızın yoksa o kızla aynı grupta hayattaa olmaz...eski sevgiliside evlenmiş çocuğu var oda bana facebooktan bulaşıyodu bu kız aracığıyla neyseki bittiler ve gittiler..

evett yaa adamin hasadini cikarmistim bu ayy ben 11 orkide 15 kere calismisti galibaa:26: kikiii yine olmadi geldi kor olasica kirmizi ,,

ikimizde boylece battas olduk 6 agustosa transfer olduk

Son düzenleme:
evett yaa adamin hasadini cikarmistim bu ayy ben 11 orkide 15 kere calismisti galibaa:26: kikiii yine olmadi geldi kor olasica kirmizi ,,

ikizde boylece battas olduk 6 agustosa transfer olduk

O kırmızılar peşimizi bırakmaz bizde bu kafa oldukça napalim bizimde kısmetimizde bu varmış

hmm yanlis anlasilma oldu ozaman ,,,,iyi barii kurtulmussun ,,bosver kocisine ,mutluluguna,rahatina ve onumuzdeki calismalara bak sen ,,ohh gerisi gelir nasilsa bi gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…