perim kız sırrını bizede anlat nasıl başardın hamiş kalmayı
maşallah diyelimde nazar değmesin
nasilsin kuzummm iyimisin ???
kiz ne isin var senin kocisinin eski sevgilisininde bulundugu grupta ,,basinda hatta etmissin zaten ,,,moral bozuklugundan baska bisey getirmez eski sevgili ,,tocbe tovbee...
ben yollarim kiz kiskancligimdan hic bulasmasada bana kikikii
İyiyim canım sen nasılsın deryacimmm gecmis olsun bu sıkıntılarımız elbet bı gun son bulacak Allah herseyin hayırlısını versin kiki canım gecmise girmedim son sayfada gördüm kör olasica kırmızılar gelmiş o kadarda çalıştın adamı boş bırakmadın olsun hayırlısı ben yarın Dr a gidicem aşılama icin konuşucaz bakalım ne diyecek
evett yaa adamin hasadini cikarmistim bu ayy ben 11 orkide 15 kere calismisti galibaa:26: kikiii yine olmadi geldi kor olasica kirmizi ,,
ikizde boylece battas olduk 6 agustosa transfer olduk
Ayyy avatarini yesinler Allah sana onun gibi guzel hayırlı ikiz bebis versin ins
tşk ederim bartek...bu arada hoşgeldin sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo çalışmalar
yo eski sevgilisi kuzeniydi bu tartıştığım kızın yoksa o kızla aynı grupta hayattaa olmaz...eski sevgiliside evlenmiş çocuğu var oda bana facebooktan bulaşıyodu bu kız aracığıyla neyseki bittiler ve gittiler..
evett hepimiz sectik bebis sende sec koyyy ,,,bartekcim yarin asilama isini soracan ya annaya dondugunde haber et merak ederim
battaş haa koptum yeminlee
kikikikiiiioyle battas olduk ,,dunurde oluruz insallah
Sayfa açılmıyor hu hu huuu kimse yok muuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?