Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sen nasilsin citir hamissssdkt.gittinmi:44::44:

iyim canim cok sukur kalp atislarini gorduk daha dinleyemedik ama benden daha kidemli birisi vardi benden once girdim nasl ses geliyordu ya bekleme odasina kadar esimle sastik kaldik.benimki ufak diye alttan muayeneyle gorduk sadece .cok sukur allahima :)

altan muayenemi yaaaa puffff.... neyse yapcak bişey yokk... göstereecez lahanayııı

Cok sevindim canım. Bende kalp atışını duymadan kendime hamile diyemeyeceğim sanırım.

iyidir inşallah cumartesi gidecem o zaman bakalım..
nazlma sen nasılsın napıyosun bu aralar... sende ne var ne yokk ccicimmm... bu gece... çarpışma mı varrr

hadi hayırlısııııııı

evet var
bebimize bizden selam opucuk felan yollarsin ultra.dan

ay canim masallahbende kizimda hamile oldugumu bile bilmiyordum subheliydi cunki.doktora gittim.adet sokturucu ilac verecek herhalde dedim.vajinal utr.yapdi dkr.kalpi pit pit atiyordu yavrumun.onu ani hayatimin sonuna kadar unutmiycam insallah.ALLAHIM bu mubarek RAMAZAN AYINDA TUM ISTEYENLERE yasatsin o duyguyu

Allahsağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh......... bidaha ki ravdevun nezaman mışş

bidahaki 23.de canm bide kan tahliili istediler benden esim diyor ben seni goturemem vallahi ablamla gidersin sonra bende dayanamiyorum seni oyle gorunce. kendimden geciyorumda biraz

ben kactim kizlar.uykum var,
DERYAAAAAA bcoktandir gelmiyordun hos geldin:119::119::119:

ayy ağlıcam perim hamişsin öyle mii çok sevindim canlarım ya.... diğer arkadaşlarıda tebrik ederim..moralim bozuk olduğu için girmiyodum uzun zamandır ama çok mutlu oldum sizin adınıza

ne guzel dimi benimde hala gozumun onunden gitmiyor gercekten.amin insallah canim.

ayy ağlıcam perim hamişsin öyle mii çok sevindim canlarım ya.... diğer arkadaşlarıda tebrik ederim..moralim bozuk olduğu için girmiyodum uzun zamandır ama çok mutlu oldum sizin adınıza

evettt deryaaa teşekür edrimmmmm darısı senin başına hamiş duasııııı aminnnnnnnnnnnnnn :))))))))))
ne oldu neden moralin bozukkkk

canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim haırlısıyla inşallah kucağına da alabilirisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…