sen nasilsin citir hamissssdkt.gittinmi:44::44:
iyiyiz diyelim iyi olalim canoo sen nasilsin ????
iyim canim cok sukur kalp atislarini gorduk daha dinleyemedik ama benden daha kidemli birisi vardi benden once girdim nasl ses geliyordu ya bekleme odasina kadar esimle sastik kaldik.benimki ufak diye alttan muayeneyle gorduk sadece .cok sukur allahima :)
bugun bende kontrole gitmeden once bir suru sey geldi aklima bide doktorlar dizisinde tam ustune gelince ordada kendini hamile sanan brisi vardi ayni seyleri yasiyordu piskolojikmen dedim bendemi acaba falan bir suru seler iste ondan cokta heyecan yaptim. ama gorduk nasil kalbi atiyordu ya inanilmaz biseydi .hamilelik iyi gidiyor cok sukur var biraz bulanti istahsilk ama ileri derecede degil cok sukur.
iyidir inşallahcumartesi gidecem o zaman bakalım..
nazlma sen nasılsın napıyosun bu aralar... sende ne var ne yokk ccicimmm... bu gece... çarpışma mı varrr
hadi hayırlısııııııı
iyim canim cok sukur kalp atislarini gorduk daha dinleyemedik ama benden daha kidemli birisi vardi benden once girdim nasl ses geliyordu ya bekleme odasina kadar esimle sastik kaldik.benimki ufak diye alttan muayeneyle gorduk sadece .cok sukur allahima :)
hortensia tukturaaa gitmişinnn... ayyy bebişin iyiymişşşçok sevindimmm :)))))))
Allahsağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh.........evet canim cok sukur ya bizde nasil rahatladik simdi dahada inandim yani hamile olduguma :))
altan muayenemiyaaaa puffff.... neyse yapcak bişey yokk... göstereecez lahanayııı
Cok sevindim canım. Bende kalp atışını duymadan kendime hamile diyemeyeceğim sanırım.
Allahsağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh.........bidaha ki ravdevun nezaman mışş
evet var
bebimize bizden selam opucuk felan yollarsin ultra.dan
ay canim masallahbende kizimda hamile oldugumu bile bilmiyordum subheliydi cunki.doktora gittim.adet sokturucu ilac verecek herhalde dedim.vajinal utr.yapdi dkr.kalpi pit pit atiyordu yavrumun.onu ani hayatimin sonuna kadar unutmiycam insallah.ALLAHIM bu mubarek RAMAZAN AYINDA TUM ISTEYENLERE yasatsin o duyguyu
Allahsağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh.........bidaha ki ravdevun nezaman mışş
Selam kizlaaaarnasilsiniz ne var ne yok bakayım . yarın Dr.a gidiyorum cok heyecanlıyım acaba hcg artmismidir. Keseyi gorebilirmiyiz acaba.
Rumeysamustafa hamilemisiiiiiiiiinnn canım
benim lahana alisti zaten iki senedir seriyorum ortaya :) gene utaniyorum ama yapicak bisey yok .burda zor kadin doktor .
ben kactim kizlar.uykum var,
DERYAAAAAA bcoktandir gelmiyordun hos geldin:119::119::119:
ayy ağlıcam perim hamişsin öyle mii çok sevindim canlarım ya.... diğer arkadaşlarıda tebrik ederim..moralim bozuk olduğu için girmiyodum uzun zamandır ama çok mutlu oldum sizin adınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?