Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

20-30 hadi be ordan ,,abartili senii bartekle ortayi bi bulamadiniz ,,pesss

kizlar benim 5 dk molam geldi yine vinnn wc ye ,,bide yavastan kocise bakayim salonda kaldi cok bagirdiydim ne alemde acaba:26:

10 aylık mı ayyy çok tazeeeeeeee..... yaşın kaç deryaaa merak etimmm...

Heee desene teze gelinim ondan o kadar yoksa amannn anam hal mı kalır ınsanda neyse sen bize bakma sen kocanı hiç reddetme bacım yoksa oynaktir erkek milleti gözü dışarı kaymasın kafasını kaldırıma sürekli bippppp

Sen hakettin bacım ben geldim sus pus oldun ohhh ohhhh siskoooo olasın ins

ne sus pus olacammm kii alalla alla zaten .. yazını gören cennetlikkk
kız bişeler yedim didimmmm... bide bunları mutvaktan alıp gelmek var dimiii... yalanmı sölüyom pisss bartoşşş kikiki
seni hamiş olasıcaaa... seni ikiz doğurasıca kardı gerim gerim gerilesiceee cingaaannnnnnnnnnnnnnnnnn

12 zaten cok ideal normal bi sayii ,,20-30 hergun olurmu be CILKI cikar minosun valla oyle

evliliğin ilk zamanları sabah öğle akşam 30'u bulması normaldi...şimdi azaldı canım 20 ye indik öğlen faslını atlattık öğlen kesinlikle olmuyor..ama dedim ya yeni evli sayılırız olsun o kadar

bide erkekten erkeğe değişiyor gerçekten kocam bana çok düşkün bu konuda..git gidede azalacak tabikidee

10 aylık mı ayyy çok tazeeeeeeee..... yaşın kaç deryaaa merak etimmm...

25 yaşındayım canım küçüküm dahaaa ama problemim evlenmeden evvel vardı polikistik over evlendim kiloyuda alınca azdı işte

gözü kaymasın diye zaten reddetmiyorum..yoksa yanında üzerimi bile değiştirmiyorum...bi ara pantolandan eşofmana geçiş yapamıyodum ya yanında

Tamam tamam kiyamam sana (böyle guzel dua ettin ya) onun icin

heee teze gelinsiinnn ,,yanik aylariii anladimmm biz 8 sene oldu ah ah hey gidi gures gunleri heyy,,simcik ayda 5 bilenem indik cocuk calismasi yokken

10 ay cik kiz bebisi niye okadar acele edip stres ediyon ozaman ,,tamam yine korunmada oluruna birak,,,soranlara hic olmazsa yeni evliyim ilk iki sene tadini cikaracam dersin ,,ya baskalari uzun sure evli olupta cocugu olmayanlarr,,onlar insanlara kulak tikamak zorunda kaliyorlar ,,,bak benimde kizim var ama 7 yasina yaklasti diye banada SIK soruluyo kardes yokmu diyee,,,ayyy haline sukretmen lazim ,,milletin gozunun ustunde olmasi ayri bir stres ve dert oluyo ,,

Kiz ne sana duskunlugunden mi saniyon sen o seyine duskunlugunden kaynaklaniyor allah canini almasin ayyy ne güldüm gece gece

Allah nice nice senelere girmeyi nasip etsin kikimmm canım arkadasım boş ver üzülme her şey zamanında guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…