- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
rekorumuzu kırdık ben üzgün olunca dünya başıma yıkılır eğer çok yıkılmışsam haksızlığa uğramışsam zor toparlarım..kocamda anlayış gösterdi sağolsun şimdi nöbette sabaha hazırlan yeter artık halvet olak dedi
yoksa normalde ayda 20-30 kere ilişki oluyo maşallah sabah akşam hiç boş bırakmaz beni :)) yıkana yıkana su faturası hep fazla geliyo
Sana lop lop et yağ olsun bebisinede şifa olsunnnnnkaşarrr peyniriii ve beyaz peynir tabağı yaptımm.. onu yedim acıkkk
Sana lop lop et yağ olsun bebisinede şifa olsunnnnn
hmmm simdi anladim neden bebisi tuturamadiginaa pis tembel senii3 haftadan fazlada oluomus oldu ayda bir ozaman oylemi pehh
Olabilir belkide kız bak biz ovulasyon döneminde çok çarpışiriz sonrada 2 veya 3 yani ayda 10 bilemedin 12
kız benden ne istyonnal bi cingan dahaa
saol bartek deyzee... (bebiş)kiikikikokoko :))))))))))
20-30hadi be ordan ,,abartili senii bartekle ortayi bi bulamadiniz ,,pesss
daha 10 aylık evliyiz bide dediğim gibi ayda en az 20..
önceki sayfaya yazdım ayda 7 gün çalıştığı için sabahta beraber oluyoruz..napıyım milletin kocaları pis pis fantazilere kadınlara yöneliyor bende reddetmiyorum
daha 10 aylık evliyiz bide dediğim gibi ayda en az 20..
önceki sayfaya yazdım ayda 7 gün çalıştığı için sabahta beraber oluyoruz..napıyım milletin kocaları pis pis fantazilere kadınlara yöneliyor bende reddetmiyorum
Sen hakettin bacım ben geldim sus pus oldun ohhh ohhhh siskoooo olasın ins
12 zaten cok ideal normal bi sayii ,,20-30 hergun olurmu be CILKI cikar minosun valla oyle
10 aylık mı ayyy çok tazeeeeeeee.....yaşın kaç deryaaa merak etimmm...
ne sus pus olacammm kii alalla alla zaten .. yazını gören cennetlikkk
kız bişeler yedim didimmmm...bide bunları mutvaktan alıp gelmek var dimiii... yalanmı sölüyom pisss bartoşşş kikiki
seni hamiş olasıcaaa... seni ikiz doğurasıcakardı gerim gerim gerilesiceee cingaaannnnnnnnnnnnnnnnnn
evliliğin ilk zamanları sabah öğle akşam30'u bulması normaldi...şimdi azaldı canım 20 ye indik öğlen faslını atlattık öğlen kesinlikle olmuyor..ama dedim ya yeni evli sayılırız olsun o kadar
bide erkekten erkeğe değişiyor gerçekten kocam bana çok düşkün bu konuda..git gidede azalacak tabikidee
evliliğin ilk zamanları sabah öğle akşam30'u bulması normaldi...şimdi azaldı canım 20 ye indik öğlen faslını atlattık öğlen kesinlikle olmuyor..ama dedim ya yeni evli sayılırız olsun o kadar
bide erkekten erkeğe değişiyor gerçekten kocam bana çok düşkün bu konuda..git gidede azalacak tabikidee
kızlar çişe gidiyommm bartoşşş bak arkamdan dedikodumu yapmaaa... fururummm....
Kiz ne sana duskunlugunden mi saniyon sen o seyine duskunlugunden kaynaklaniyorallah canini almasin ayyy ne güldüm gece gece
heee teze gelinsiinnn ,,yanik aylariii anladimmmbiz 8 sene oldu ah ah hey gidi gures gunleri heyy,,simcik ayda 5 bilenem indik cocuk calismasi yokken
10 ay cikkiz bebisi niye okadar acele edip stres ediyon ozaman ,,tamam yine korunmada oluruna birak,,,soranlara hic olmazsa yeni evliyim ilk iki sene tadini cikaracam dersin ,,ya baskalari uzun sure evli olupta cocugu olmayanlarr,,onlar insanlara kulak tikamak zorunda kaliyorlar ,,,bak benimde kizim var ama 7 yasina yaklasti diye banada SIK soruluyo kardes yokmu diyee,,,ayyy haline sukretmen lazim ,,milletin gozunun ustunde olmasi ayri bir stres ve dert oluyo ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?