- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Başla canimolur mutlaka olmasa yaparlar mı
ikikikiitakiliyom bee ammada ciddiye aldin ,,aslinda kacan benim pehh
ne biliyim baska bi yerde hazirlar ise yaramiyo diye okumustum sankim,,:26: teze olacakmis ,,hatta corek otunu kendin ezecekmissin felan dedilerdi sankim :44:
Yok be ne ciddiye alması takiliyom iste sana
Yok be ne ciddiye alması takiliyom iste sana
Evet öyle yazıyordu ama olsun sen yee mutlaka vardır ki faydası satılıyor
hem sen bizim kusa neden laf atiyorsuntamam biraz yaslanmis ama ise yariyo yanim sonucta
hii evet evet yaziyodu simcik hatirladim ve bu yuzdende dolaba kaldirmis yememistim :26: :26: yarin basliyim ozaman
ne ciddi değilmiymiş
hadi be ordan yeme kikiii...minoşş gel pisi pisiiikikiki
ne ciddi değilmiymiş
hadi be ordan yeme kikiii...minoşş gel pisi pisiiikikiki
Aman amandeğmesin yoksa adamın burnundan getirirsin sen hem sen yazdın otmuyo diye yoksa ben ne bilim kuşun otuyo mü otmuyomu ala ala deli mı nee
Kız perim arada bir yazıp yirtik dondan çıkar gibi ben buradayım diyosun yoksa sesin çıkmıyor
Ben çıkıyorum kizlar kendinize iyi bakın bide kuslarinizasabah erken kalkıp gidicem iyi geceler
kız taktın mı sen bene beyaaayazıyom ya körrrr okumuyon muuu
aplaya öle yırtık dondan b... çıkar gidi nee öle pisssss dilini acııı sürerimhııııııı...
cakma senihamişş olasıca seniiii
Ben çıkıyorum kizlar kendinize iyi bakın bide kuslarinizasabah erken kalkıp gidicem iyi geceler
insallah yarin guzel haberlerle gelirsin canim,,,iyi geceler ozaman sana optukk kocamancok ara koyma ozlirik seni
Öpüyorum hakkınızı helal edin kizlar takıldım biraz size sizi seviyorumAllah rahatlık versin bol bol dua edin
Ay ne alemsiniz kızlar yaa. Sohbetlerinizi okudumda keyfim geldi valla. iyiki rastlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?