Hadi iyi boşaltmalar bana nasıl kiyiyon yazık bana daha ben anne olucum tama yazık yazık kiyma bana
heee teze gelinsiinnn ,,yanik aylariii anladimmmbiz 8 sene oldu ah ah hey gidi gures gunleri heyy,,simcik ayda 5 bilenem indik cocuk calismasi yokken
10 ay cikkiz bebisi niye okadar acele edip stres ediyon ozaman ,,tamam yine korunmada oluruna birak,,,soranlara hic olmazsa yeni evliyim ilk iki sene tadini cikaracam dersin ,,ya baskalari uzun sure evli olupta cocugu olmayanlarr,,onlar insanlara kulak tikamak zorunda kaliyorlar ,,,bak benimde kizim var ama 7 yasina yaklasti diye banada SIK soruluyo kardes yokmu diyee,,,ayyy haline sukretmen lazim ,,milletin gozunun ustunde olmasi ayri bir stres ve dert oluyo ,,
bende kuduruk koca istiyooomm:122: bende bende :122:bende :122::122:
ben evledim ilk hafta sordular varmı bişeyler diye...ama ben milleti ne demiş diye sallamam..hayatta her zaman bizim ne istediğimiz önce gelir..
canım ben eşimle 7 yıldır görüştüm evlendik ve bebek istedik çünkü yaş 30'a gelmeden riske atmadan ikinci çocuğu istiyoduk ama evdeki hesap çarşıya uymuyor..bana tedavi şart dedi her iki doktorumda çünkü yumurtam hiç büyümüyor çatlamıyor kendiliğinden olma ihtimali çok düşük olduğu için erken tedavi başladı yoksa 1 sene dolmadan normalsen eğer hiç bir doktor tedavi vermiyor ben problemli olduğum için erken tedaviye başlanıldı...
Kız ne o kadar zipliyon adam daha ne yapsın adamın hasatini cikartiyon ala alla hiç durmasın ise falan gitmesin ha bire haydaaaaa hoppppp bippppppp
ben evledim ilk hafta sordular varmı bişeyler diye...ama ben milleti ne demiş diye sallamam..hayatta her zaman bizim ne istediğimiz önce gelir..
canım ben eşimle 7 yıldır görüştüm evlendik ve bebek istedik çünkü yaş 30'a gelmeden riske atmadan ikinci çocuğu istiyoduk ama evdeki hesap çarşıya uymuyor..bana tedavi şart dedi her iki doktorumda çünkü yumurtam hiç büyümüyor çatlamıyor kendiliğinden olma ihtimali çok düşük olduğu için erken tedavi başladı yoksa 1 sene dolmadan normalsen eğer hiç bir doktor tedavi vermiyor ben problemli olduğum için erken tedaviye başlanıldı...
banane banane:122: :122:simdiki calismalari bebis icin minos icin degil bende istiyom :122::122::122:
sen kuduruksunyaa bi eve birkuduruk yeter
sen kuduruksunyaa bi eve birkuduruk yeter
banane banane:122: :122:simdiki calismalari bebis icin minos icin degil bende istiyom :122::122::122:
bitek benim kuduruklugumla olmuyo bu isler isteeonunda olmasi lazim biraz cok otmuyo iste
Derya canım adetinin 2. Gunü başlanan bal,tarcin,çörek otu kurunu denesen 12 kasık bal 10 kasık çörek otu 10 kasık tarcin
dahada kudurtmasın bal
neye faydası var canım bu kürün?
bide ne kadar miktar yicem balıda hiç sevmem ama faydalıysa arıyı bile yerim
ne zaman yicemm
kafayı yedim galiba
Derya canım adetinin 2. Gunü başlanan bal,tarcin,çörek otu kurunu denesen 12 kasık bal 10 kasık çörek otu 10 kasık tarcin
dahada kudurtmasın bal
ne zaman yicemm
kafayı yedim galiba
kiz bartekk bu karisimin hazirlari satiliyo hatta evde var almistim gecen ay ama denemedim henuz ,,hazirlar ise yariyomu yarin baslasam ??????
Kız kusunuz mü otmuyo vahhh garibim vahhh manyak karı daha nasıl otsun o kuş her dakika üzerinde adam görmesin gururu incir
dahada kudurtmasın bal
ne zaman yicemm
kafayı yedim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?