Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben evledim ilk hafta sordular varmı bişeyler diye...ama ben milleti ne demiş diye sallamam..hayatta her zaman bizim ne istediğimiz önce gelir..
canım ben eşimle 7 yıldır görüştüm evlendik ve bebek istedik çünkü yaş 30'a gelmeden riske atmadan ikinci çocuğu istiyoduk ama evdeki hesap çarşıya uymuyor..bana tedavi şart dedi her iki doktorumda çünkü yumurtam hiç büyümüyor çatlamıyor kendiliğinden olma ihtimali çok düşük olduğu için erken tedavi başladı yoksa 1 sene dolmadan normalsen eğer hiç bir doktor tedavi vermiyor ben problemli olduğum için erken tedaviye başlanıldı...

tedavilerin sonuc verecektir ama bundan eminim ,,rahat ol sen

Derya canım adetinin 2. Gunü başlanan bal,tarcin,çörek otu kurunu denesen 12 kasık bal 10 kasık çörek otu 10 kasık tarcin

Derya canım adetinin 2. Gunü başlanan bal,tarcin,çörek otu kurunu denesen 12 kasık bal 10 kasık çörek otu 10 kasık tarcin

kiz bartekk bu karisimin hazirlari satiliyo hatta evde var almistim gecen ay ama denemedim henuz ,,hazirlar ise yariyomu yarin baslasam ??????

dahada kudurtmasın bal

neye faydası var canım bu kürün?
bide ne kadar miktar yicem balıda hiç sevmem ama faydalıysa arıyı bile yerim
ne zaman yicemm
kafayı yedim galiba

dahada kudurtmasın bal

neye faydası var canım bu kürün?
bide ne kadar miktar yicem balıda hiç sevmem ama faydalıysa arıyı bile yerim
ne zaman yicemm
kafayı yedim galiba

Yumosun büyümesi ve çatlamasına faydası var sabah aksam 2 kasık yeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…