- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Ay ne alemsiniz kızlar yaa. Sohbetlerinizi okudumda keyfim geldi valla. iyiki rastlamışım
hee bizim topik boyle neselidir ozelikle gece vardiyasinda olanlar ,,,hosgeldin bu arada kimsin necisin ??? nasilsin ??
Hoşbuldum... Boludan 29 yaşında 1 çocuk annesiyim. boluya yeni taşındığım için bunalıyorum nette kafayı dağıtıyorum. sizde çok iyi geldiniz bana
canım cevap yazdım ama kaçırdınız heralde yukardaD
Yok canım hele ki aralar hiç düşünmüyorum. 2 gündür tuvalet eğitimine başladık. Kakalı kilotları yıkamaktan gına geldiBen bunu bi adam edeyimde...
HMM memnun olduk canimm ,,bende 30 yasimdayim 1 cocuk annesiyim ve 1 senedir de kardes istiyoruz henuz gelmedi,,
sen cocuk mocuk derdin yok yani ,,yani cocuk calismasi felan yok galiba dusunmuyorsun sanirim ?????:26:
senin çocuk büyüdü heralde ??? kardeş çalışmalarına başlamışsınız. Bende tek çocuk olsun istemem ama gözüm korkmuyor değil
evet benim kizim 7 olucak kasim ayinda ,,yazinda okula baslicak teyzesii,,
ben kaçarrrr kızlar yarın görüşürüz minemm sende gel ara ara biz gece 12 vardıyası başlıyoz
Bende hamile kalamıyordum Hormon yüksekliğinden. İlaç kullanmaya başladığım ilk ay hamile kalmıştım.
iyi geceler. kaçırmam artık müsait oldukça :)))
Bende yatayım artık. iyi geceler. Rabbim tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?