ben doktorumu değiştirmiştim ve yeni doktorumda oda o kadına benzer şeyler söyledi..ve tedavisiz olmayacak ve zaman alacak sanırım...
üzüldüm yaa gencecik kızım problem çıkması beni üzdü..
yumurtalarım gelişmiyor ve polikistik yapı olduğunu yumurtalarımı zar gibi sardığını söyledi...dahada vs. vs. iştee
bende hormon yüklücem ama dedi hormondan önce sperm testi yaptır eşine dedi.çünkü bakarsın eşindedir problem sen hem bedenen hemde psikolojik olarak bebeğim olmuyor düşüncesiyle yıpranırsın dedi...diğer kadın direk hormon verip yumurtayı çatlaşmamış kiste çevirmişti acillik olmuştum.. bu doktorum bütün olumsuzluklara rağmen olmaz vs. demedi diğer kadın gibi
benm bu ayda fos çıkacak kızlar. akıntım gittikçe koyulaşmaya başladı malesef. her ay aynı şeyi yaşamaktan bıktım artık. rabbime karşı gelmek istemiyorum. tek duam rabbim bizi evlat hasretiyle sınamasın. evimizi çocuk sesiyle şenlendirsin. kucağımızı boş bırakmasın rabbim. aminnnnn
senin bat nezman benimki 12 13 beklyrm ...az kaldı bende bütün adet belirtileri var bende savdım bu ay sanırsam
günaydın canım gece vardiyası baya uzun sürmüş okumakla btmiyo naber iremneva?
nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
benim batta 17 temmuz hayırlısı hiç belirtim yok bu ay da olmadı sanırsam
oooo hemşom burdaymısss komşum da burdaymış......herkesler burdaymışşşşşşşş
merhaba canımmm..ben hala geçmişteyim de çıkamıyooorrummmmmmm
oooo hemşom burdaymısss komşum da burdaymış......herkesler burdaymışşşşşşşş
naber cicim iyimisin....
benim evlilik yıldönümüm sana uğur getirsin cicimdur be şimdiden ne umutsuzsun önemli olan doğru zamanda sağlıcakla gelsin ayrıca hiç bişey için üzülme baka bana pehhhh .60:
hemson geçmişlerde takılıyo su andaa
kedin hastalanmıs geçmiş olsun canım yaa...tatil planları da suya düşmüş neyse hayırlısı olsun....
8 ağustos da bizim evlilik yıldönummuz 2 sene lcakkk vay anam vayy 2 sene
8 ağustos da bizim evlilik yıldönummuz 2 sene lcakkk vay anam vayy 2 sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?