Arkadaşlar selam! Berceste hayalim nasılsınız kızlar? Benim bu ay da olmadı. Artık çoook bıktım ben bu işten çoook
sweet canım hayırlı olsun bu arada.
hayalim testine bi daha baksana negatif mi hala?:26:
Arkadaşlar selam! Berceste hayalim nasılsınız kızlar? Benim bu ay da olmadı. Artık çoook bıktım ben bu işten çoook
sweet canım hayırlı olsun bu arada.
iyi gibiyim canım ne olsun bayağdır görüşemedik
ben bu ay yumuertayı çatlattık herşey güzel ksin olacak derken adet oldum
sonra doktor muayene etti
ve artık tüp deneyelim dedi
işte ramazandan sonra tüp bebek için gitcem ankaraya
anlat bakalım ne oldu niye bıktınnnnn
merhaba 9ayim nasilsin ??? ne oldu kirmizi kartmi geldi yine ???? bende dun karti yedim dedim o oldu kesildi bidahada bisey gelmediii,,
Canım biliyor musun bence en mantıklısı tüp bebek. Böyle bir teknoloji var neden kendimize eziyet ediyoruz? İnan ben de aynı şeyi düşünüyor ve istiyorum.
Artık piskolojim bozuldu. Bugün rüyamda tanıdığım herkesin görümcemin arkadaşlarımın bebeğinin olduğunu gördüm ve ben hala ateş ölçüyordum. Ateşim düşmüş regl olucam diye üzülüyordum. Sabah çok üzgün ve stresli uyandım. Sonra da işe gitmek için çıktım. Arabada acayip sinirlerim bozuktu ve başka bir arabaya çarptım. Ya da o bana çarptı bilmiyorum. Allah'a şükür ciddi bir şey yok ama çok başım ağrıdı. İşlerimi iptal edip eve geldim ve bugün çalışmadım. Dün de doğru düzgün çalıştığım söylenemez.
Hayatım kötü etkilenmeye başladı. Bebek varsa diye spor bile yapmıyorum. Yediklerimden faydalı diye kısmıyorum. Sevdiğim şeyleri çikolata vs yemiyorum. Ama kilo aldım. Bu da sinirimi bozuyor.
Eşimde de morfoloji düşük çıktı. Doktor 3 ay daha deneyin olmazsa aşılama dedi. Tabi aşılamadan önce hsg denen filmi çektirmem gerek. Tüp bebek için her gün hormon iğnesi yaparım kendime yine de o filmi çektirmek istemiyorum. Hem çektirsem ne olacak? Tüpler tıkalıysa ameliyat falan olmayacağum ki. Tüpleri baypas etmek için tüp bebek yaptıracağım. Hadi tüpler açık çıktı o zaman iyi bari sorun tüplerde de değilmiş diye sevinecek miyim. Sorun tüpte olmasa ne olur. Aşılama yapınca olacak mı sanki? Madem tüplerim açıktı ama olmuyordu o zaman aşılama neden işe yarasın ki? Kafam bu düşüncelerle dolu.
Hem de biliyor musun benim şu an hamile kalmamam büyük şans çünkü hayatımızda büyük değişiklikler oluyor. Bir iki ay sonra rahat edeceğiz. O zamana kadar hamilelik olmasa daha olur. Fakat içimi yiyip bitiren istesem de bebeğim olmayacak mı düşüncesi. Tedavide ne kadar müdaheleci olacağız? Filmler, ilaçlar, ameliyatlar mı olacak? Başıma neler gelecek korkusu :S
Eğer sonuna kadar okuyabildiysen beni affet içini karartmış olabilirim.
bu kocama bazen çok kızıyorum bu akşam beni kızdırdı yine pcyi kafasına atasım geldi yeminlen neyse o sinirle biraz uyumuşum koltukta baktım o da gelmiş karşı koltuğa yatmış hala uyuyo bu arada kasıklarım ağrımaya başladı benim de kırmızılar gelicek sanırsam..:18:
merhaba 9ayim nasilsin ??? ne oldu kirmizi kartmi geldi yine ???? bende dun karti yedim dedim o oldu kesildi bidahada bisey gelmediii,,
canım benim okudum hepsini
emin ol yaşadıkların çok normal hepimiz tabiri caizse kafayı yedik
senin yaşadıklarını okuyorum ve ağladım güzel kuşum
zannetmeki bizler yaşamıyoruz bizde yaşıyoruz geçen rahim filmi çektirdim daha yeni kendime geldim
ama unutmalıyız yaşadıklarımızı sakın sakın isyan etme
Allahım inşallah bebek verecek vermeyedebilir ama biz yine yaşayacaz yine devam edecez
sakınnnnnn Allahtan ümidini kesmee canım bende bazen diyorumki çocuğum olmazsa ya!!
yapılacak bişeycik yok Allah daha kötü şeylerden sakınsın
bana doktorum aşılama bile önermedi direk tüp e git dedi
vakit kaybetmememiz lazım dedi
sende doktorunla konuş ve tüpe git olmaz mı
bu arada içim kararmadı seni çok seviyorum ben
bebişimizi kucağımıza alınca unutacaz tüm bu zor günleri
miss gibi koklayacaz bebişimizi:13::13::13:
Canım benim inşallah. Benim de şimdi gözlerim doldu. :2: Ay ne güzel kokar di mi mis gibi bebek gibi içimizi arındırır. O zaman unuturuz işte bu sıkıntıları.
İsyan etmeyeceğiz evet. Boşuna Meryem suresini okuyun demiyorlar. Kısır bile olsak Allah için kolay. Ol der olur. Benim kistim de olsa eşimde de sorun olsa Allah isterse bunların hiç biri problem olamaz. Bunları düşünüp kendimi teselli ediyorum ve bol bol dua ediyorum. Kendim için ve sizler için.
Ben de seni çok seviyorum canım benim
Teşekkürler içimi ferahlattın
sen ne zaman biribirinizden sıkıldınızda kavga ediyorsunuzşaka şaka
tüm evlilikte oluyo sonrası güzel kavganınbarışınca herşey daha tutkulu oluyo
ben severim kavga etmeyi
ama şiddetli olmayacak tadı tuzu yerinde olacak
biraz cilveleşmek gibi kavga etmek
9ay ben de okudum yazdıklarının hepsini inan onları zaman zaman bizler de düşünüyoruz sen ne güzel dile getirmişsin.. canım bercestenin de dediği gibi moralini bozma ümidini kesme herşey Allah'tan.. biz dua edip tevekküllle beklicez inşallah kucağımıza alıcaz miniklerimizi hem sen de demişsin 2 ay daha olmasa daha iyi diye belki bi hayır vardır canım.. aynı şeyi ben de düşünüyorum doğuda görev yapıyorum evime gelmeme belki de 1 yıl var doğum yaparsam erken gelirim 6 ayımı doğum izniyle geçiririm diye bu işlere kalkıştım ama olmazsa da bi hayır vardır dicem çok zor beklemek biliyorum ama beklemekten başka çaremiz yok canım benim dualarım sizlerle bu topikteki herkes bebişini kucağına alıcak hayrlısıyla inşallah
ahah aynen demiuyuzettin işte geldi sataştı neyse uzun sürmedi uyuyo şimdi
olurr böyle şeyler siz ne kadardır evlisiniz canım biz daha 4. ylımıza girecez bu ayın 26 sında
daha yeni alışıyoruz birbirimizeikimizde uzun bekarlık geçirdiğimiz için
ev arkadaşlığımız zor oldu
ben kavga edince hiç konuşmam sonra çıkartırım acısını
Maaşallah 4 yıl ne güzel. Bizim de haftaya 1. yılımız doluyor. Yemek yapıcam, hediyesini de aldım :) Bana pahalı hediye alma evin boyasını yaptırırız diyor yazık. Sanki boyaya yetecek kadar pahalı hediye alacaktım. Ne bekliyordu acaba
Siz kutlayacak mısınız 4 yılı?
Merhaba kizlar nasilsiniz bakim?
Ayy bizimde yarin dort yil doluyor besinci senemize giricez insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?