Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

inşallah hemen işe girerde güzel güzel cicişler alır size :26::26:

slm kizlar nasilsiniz ,,,bende tel da kocise bagir cagir giristim bugun,,dunde evedeyken bagirdim, dunden beriii uyuzmuuu :26:banami biseyler oluyo anlamadimki ,,herseye cabuk kizar oldum galiba:44: kikii

slm kizlar nasilsiniz ,,,bende tel da kocise bagir cagir giristim bugun,,dunde evedeyken bagirdim, dunden beriii uyuzmuuu :26:banami biseyler oluyo anlamadimki ,,herseye cabuk kizar oldum galiba:44: kikii

sakin kocalarınıza iyi davranın lazım size onlar
benimkide bu aralar çok uysal bildiğin kedi
ama rahim filminden beri hiç üzmüyor beni

2,5 yıllık evliyiz ama geçmişimiz uzuuuunn çocukluk aşkı desem anlarsınız heralde
nice seneler görürsünüz inşallah canım bebişinizle beraber

Adet donemlerimde bende oyle olurdum cok gergin ve cok sinirli.

hani adet ??? nerde ??kendini bi gosterip kayboldukii,,

ämaaann uykudan uyandim basimda davul gibiydi zaten agriyor,,bide o aradi ustune ,patladim bian ,,bide stres oldum ben galiba bugun ondan olmali

neyse siz nasilsiniz kizlar hortensiam bercestemm???

2,5 yıllık evliyiz ama geçmişimiz uzuuuunn çocukluk aşkı desem anlarsınız heralde
nice seneler görürsünüz inşallah canım bebişinizle beraber

topikte bi uzun evli olan benim sanirim 8 bucuk yil oldu ,,bazen ahh deli kafam ne diye cocuk icin bukadar bekledim keske kizim 3 yasindayken calismalari ozaman yapsaydim diyorum,,bosuna cok zaman koydum araya ,,siz siz olun araya cok yas girmesin ikinci bebisle valla,,sonra pismanlik oluyo

ben de öyle düşünüyorum canım birincisini bulsak ikincisi için en fazla 3 yıl ara vericem şimdilik böyle düşünüyorum ama bakalım birinciyi ne zaman bulucaz:121:

hani bercestem yaa sabah idrariyla ilk isim test oldu ,,bisi yoktuki
bu ilac beni alak bulak etti bence

öyle zamansız uyuma
gece yatmıyosunuz sabah kalkmıyorsunuz
annemin lafları
iyiyiz en sonunda yarın memlekete gidecem ama cumartesi gelecem
eşim burada kalıyor ustaların başında
ama ben artık sıkıldım gidiyim dimi

Iste olamadigindandir bu gerginlik bide ikindi ile aksam aradi uyunmaz canim ondan bas agrinda. Bende iyim cok sukur sabahtan beri yatistayim

yok canim bercestem ben kesinlikle gun icinde uyumam ,,oglen disariya ciktim alisveris yaptim biraz disardayken bas agrisi tuttu kendimi eve zor attim uzandim saatlerde yorganin altindaa,,uyumusum oylee,,uyandim hala agri devam ediyo tam olarak gecmemis,,

bencede git canim ,,birak esin ilgilenir evle,,sanada degisiklik olur ,,anneciginlede hasret gidermis olursun ,,nasilsa karariniz da tup bebek ,,calismalar icin,herifin basini beklemek mecburiyetindede degilsin artik ohh ,,git git bence

Olucagi vardiysa coktsn olurdu canim hoc pisman olma cogu insalar korunduklarinda ( her turlu korunmadan) cocuklar oldugunu duymustum. Allahtan hayirlisi. Bizde alti aydan sonra baslicaz allah kismet ederse pes pese uc tane en sonda bi tekne kazintisi dusunuyorum allah verirse

oda öyle diyor biraz ayrı kalmak iyi gelecek bize de
son hafta yaşadıklarımızda sıktı bizi

ben de öyle düşünüyorum canım birincisini bulsak ikincisi için en fazla 3 yıl ara vericem şimdilik böyle düşünüyorum ama bakalım birinciyi ne zaman bulucaz:121:

insallah allahin izniylen topikteki herkez birincisini cok beklemeden alirlar kucagina guzel allahim, o duyguyu herkeze yasatsin,,,,aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…