maşallaahhhh ne güzel 5. yıla nur topu gibi bir evlat veriyorsun acep
o ne alacakki sana hediyebence sen sıkı bir pazarlık yap
inşallah hemen işe girerde güzel güzel cicişler alır size :26::26:
slm kizlar nasilsiniz ,,,bende tel da kocise bagir cagir giristim bugun,,dunde evedeyken bagirdim, dunden beriii uyuzmuuu :26:banami biseyler oluyo anlamadimki ,,herseye cabuk kizar oldum galiba:44:kikii
slm kizlar nasilsiniz ,,,bende tel da kocise bagir cagir giristim bugun,,dunde evedeyken bagirdim, dunden beriii uyuzmuuu :26:banami biseyler oluyo anlamadimki ,,herseye cabuk kizar oldum galiba:44:kikii
olurr böyle şeyler siz ne kadardır evlisiniz canım biz daha 4. ylımıza girecez bu ayın 26 sında
daha yeni alışıyoruz birbirimizeikimizde uzun bekarlık geçirdiğimiz için
ev arkadaşlığımız zor oldu
ben kavga edince hiç konuşmam sonra çıkartırım acısını
Adet donemlerimde bende oyle olurdum cok gergin ve cok sinirli.
Adet donemlerimde bende oyle olurdum cok gergin ve cok sinirli.
o adet değil adeti kesildiki
kız varmıdır ki acepp
2,5 yıllık evliyiz ama geçmişimiz uzuuuunn çocukluk aşkı desem anlarsınız heralde
nice seneler görürsünüz inşallah canım bebişinizle beraber
topikte bi uzun evli olan benim sanirim 8 bucuk yil oldu ,,bazen ahh deli kafam ne diye cocuk icin bukadar bekledim keske kizim 3 yasindayken calismalari ozaman yapsaydim diyorum,,bosuna cok zaman koydum araya ,,siz siz olun araya cok yas girmesin ikinci bebisle valla,,sonra pismanlik oluyo
o adet değil adeti kesildiki
kız varmıdır ki acepp
hani adet ??? nerde ??kendini bi gosterip kayboldukii,,
ämaaann uykudan uyandim basimda davul gibiydi zaten agriyor,,bide o aradi ustune ,patladim bian ,,bide stres oldum ben galiba bugun ondan olmali
neyse siz nasilsiniz kizlar hortensiam bercestemm???
hani bercestem yaa sabah idrariyla ilk isim test oldu ,,bisi yoktuki
bu ilac beni alak bulak etti bence
Evet kesilmiti okudum fakat tam olamadigi icin de olabilir bu gerginlik.
hani adet ??? nerde ??kendini bi gosterip kayboldukii,,
ämaaann uykudan uyandim basimda davul gibiydi zaten agriyor,,bide o aradi ustune ,patladim bian ,,bide stres oldum ben galiba bugun ondan olmali
neyse siz nasilsiniz kizlar hortensiam bercestemm???
öyle zamansız uyuma
gece yatmıyosunuz sabah kalkmıyorsunuz
annemin lafları
iyiyiz en sonunda yarın memlekete gidecem ama cumartesi gelecem
eşim burada kalıyor ustaların başında
ama ben artık sıkıldım gidiyim dimi
topikte bi uzun evli olan benim sanirim 8 bucuk yil oldu ,,bazen ahh deli kafam ne diye cocuk icin bukadar bekledim keske kizim 3 yasindayken calismalari ozaman yapsaydim diyorum,,bosuna cok zaman koydum araya ,,siz siz olun araya cok yas girmesin ikinci bebisle valla,,sonra pismanlik oluyo
yok canim bercestem ben kesinlikle gun icinde uyumam ,,oglen disariya ciktim alisveris yaptim biraz disardayken bas agrisi tuttu kendimi eve zor attim uzandim saatlerde yorganin altindaa,,uyumusum oylee,,uyandim hala agri devam ediyo tam olarak gecmemis,,
bencede git canim ,,birak esin ilgilenir evle,,sanada degisiklik olur ,,anneciginlede hasret gidermis olursun ,,nasilsa karariniz da tup bebek ,,calismalar icin,herifin basini beklemek mecburiyetindede degilsin artik ohh ,,git git bence
ben de öyle düşünüyorum canım birincisini bulsak ikincisi için en fazla 3 yıl ara vericem şimdilik böyle düşünüyorum ama bakalım birinciyi ne zaman bulucaz:121:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?