Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sağol canımmm....milletin çenesi hiiçç durmuyo zaten herkes sorup duruyo bende doğudayız burda istemiyorum bilmem ne deyip oyaladım.tayinimizde memlekete çıktı.bakalım bundan sonra ne olacak...hayırlısıı.....

bata kaldı 2 gun kaldı adet belirtilerim olduğu için pek bi ümidim yok ama yınede bekliyom belki hani bi umut...i

offffffff bu gün çok darlandım yaa ben atıcam kendimi sokaklara canlar akşam gelirim öpüldünüz

ayy kistmi deme yaa korkutma benii hani burdada dogru durus ultrasyona koymuyolarki icerde neler oldugunu gorsek anlasak ,ufff
adetin rengiii :26:her renk mevcuttu canim azicik geldi ve pembe kirmizi kahverengi her renk ten vardi karisikti yani eskimis kan gibiydi ,,sonrada kayboldu bisey gelmedi ,,,
yoo yumurtalarimda tembelik yok ,,,oyle sure uzayinca yumurtalarim cogalsin,bide sancili oluyo ya benim o donem kolay yumurtlama olsun diye , verdi okadar ..bidaha yalvarsada icmem piss line cadisi

gozun aydin canim cok sevindim adina allah devamina erdirsin bebisini

Son düzenleme:
ben doktoruma bu ay icmicem kist yapar diye korkuyorum demistim tel da :102: oda sende yumurtlama bozuklugu yokki kist yapsin ,,korkma ic demisti :26:
bende ictim,,amaaannn ne biliyim ,,,simdi benim bat sat ne olcak onuda anlamadim ,hersey karisti ,,:26: devami gelicekmi onuda bilmiyorum,,agrim sizimda kayboldu yok ,, yoksa sadece bukardarcikmiydi bu ay adetim :26: offffff ,,,oooffffff

ben ne yaptim kader sanaa mahkum ettin beni bana her saate bin sitem varr sikayetiimm bat tan yanaa sikayetiimm bat tan yanaa

offff yine efkarliyimm

ben seni korkutmak istemedim.bu ay da bı gun adet oldum sonrası gelmedi.usg ye gırdım temiz çıktı..doktorunu telefonla arasan cevap vermez mi

Allahım nazarlardan korusun sizi şu değerinizi yüksek söylemiyo musunuz kendimin olsa anca bu kadar sevinirim ...

2 hafta sonra da böyle güzel haberlerini bekliyoruz canım...aminnn darısı isteyen herkesin basına inşallahhh

Âmin tatlim darısı tüm bekleyenlerin basına

bata kaldı 2 gun kaldı adet belirtilerim olduğu için pek bi ümidim yok ama yınede bekliyom belki hani bi umut...i

Ayyy ya ne kadar az kalmış . Ama tatlim benim batı 4 gun gece çıkmıştı.hayirlisi canım hadi guzel haberlerini bekliyorum.

gozun aydin canim cok sevindim adina allah devamina erdirsin bebisini

Sagol tatlim

ben seni korkutmak istemedim.bu ay da bı gun adet oldum sonrası gelmedi.usg ye gırdım temiz çıktı..doktorunu telefonla arasan cevap vermez mi

aradimm,,,kahpee tatile gitmiss randevuyu 30 na verdiler ,,yarin sabah yine aramayi dusunuyorum baska doktor acilinden temin etsinler hemen ,,simdi burda baska doktor istemekte degistirmekte meselee

yok sabah test yaptim negatifti ,,guzel olurdu keske oyle olsaydii....

kiz senin bat ta az kaldi hee din :18:din din din :18: din din :18:

hayalim nasılsın canım
adetin kesilmiş sağlık olsun bekle biraz canım gelmezse kan testi yaptır birde

hayalim nasılsın canım
adetin kesilmiş sağlık olsun bekle biraz canım gelmezse kan testi yaptır birde

bercestem ben oyle bi yerde yasiyorumki allah kimsenin basina vermesin,,,,kan testi burda yapmiyorlar,,canimm,,suan da tr de olmayi oyle cok isterdimkii ,,ilk isim kendimi doktorlara atmak olurdu valla

bercestem ben oyle bi yerde yasiyorumki allah kimsenin basina vermesin,,,,kan testi burda yapmiyorlar,,canimm,,suan da tr de olmayi oyle cok isterdimkii ,,ilk isim kendimi doktorlara atmak olurdu valla

ee nasıl öğrenecekler durumun ne olduğunu
sakın ilaç falan içme şimdi
canını sıkma belki güzel bir sonucu vardır keşkemmm

ee nasıl öğrenecekler durumun ne olduğunu
sakın ilaç falan içme şimdi
canını sıkma belki güzel bir sonucu vardır keşkemmm

keskemm keskemm

sonuc bekle babam bekle derler ,,idrar testi yap derler ,,acelen ne derler

neyse ben seni tutmiyim sen simdi gecmisi okumak istersin felan ,,bende disari cikip birazda havami disardada alayim barii kiki

Son düzenleme:

ilk bi gun adet olduğum ay bana da kan testi yapmışlardı..şimdi senin işin hepimizden zor be gulum..beklemek kadr zor bişey yok benim kide belli adet belirtilerim var o yuzden bende sendenim. koçiş evde arada girip bakıyorum size

keskemm keskemm

sonuc bekle babam bekle derler ,,idrar testi yap derler ,,acelen ne derler

neyse ben seni tutmiyim sen simdi gecmisi okumak istersin felan ,,bende disari cikip birazda havami disarda alayim barii kiki

yok şimdi çıkacam yemeğim yok yeni geldim dışardan
bizim ustayla görüştük daha girmediler eve yazıp çiziyolar
bizi çalıştırırmış bunlar yaa neyse yemek yapayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…