oh oh maşallah nice senelere canım kutlu mutlu olsun bebişli olsun gelecek yıllarınız inşallahbizim de 2.5 yıl bitti artık herkes sormaya başladı :18: Allahtan şimdi ayrıyız ya kocişle ben doğudayım daha bitmedi kesin dönüş yapmadım onu söylüyorum geleyim öyle yapıcaz diyorum
Sagol tatlim . İnsallah kalp atışlarını duyarimda rahatlarımyarın tatile gideceğiz hiç olmazsa bir haftası geçecek .
âmin canım âmin. Varmı haberler tatlim. Test yaptın mı. Ben senden cok merak ediyorum. Ben adetime 7 gun kala 20 test harcamıştım
ilk klomen aldığım ay bende 1 gun adet olmustum.sonunda yumurtalık kisti çıktıydı.sonraki ay normal oldum sonraki ay ise yıne yarım gun oldum.doktora söyledim hiç bişey soylemediydi. yani bu ilaç dengeyi hep altust ediyor allah yar ve yardımcın olsun.
alsan bı dert almasan rengi nasıl adetinin ve doktor sana ne syledide verdi bu ilacı yumurtalıkların mı tembeldi
Selam kizlar. Bugun keseyi gördük. Ver kan tahlilidr 6000 cikti. Perşembe gunu 500 çıkmıştı. Dr. İki hafta sonra çağırdı. Hem bebeği hem de kalp atışını görürüz dedi. Hadi bakalım darısı bekleyenlerin basına.
offffffff bu gün çok darlandım yaa ben atıcam kendimi sokaklara canlar akşam gelirim öpüldünüz
ben doktoruma bu ay icmicem kist yapar diye korkuyorum demistim tel da :102: oda sende yumurtlama bozuklugu yokki kist yapsin ,,korkma ic demisti :26:
bende ictim,,amaaannn ne biliyim ,,,simdi benim bat sat ne olcak onuda anlamadim ,hersey karisti ,,:26: devami gelicekmi onuda bilmiyorum,,agrim sizimda kayboldu yok ,, yoksa sadece bukardarcikmiydi bu ay adetim :26: offffff ,,,oooffffff
ben ne yaptim kader sanaamahkum ettin beni bana her saate bin sitem varr sikayetiimm bat tan yanaa sikayetiimm bat tan yanaa
offff yine efkarliyimm
Allahım nazarlardan korusun sizi şu değerinizi yüksek söylemiyo musunuz kendimin olsa anca bu kadar sevinirim ...
2 hafta sonra da böyle güzel haberlerini bekliyoruz canım...aminnn darısı isteyen herkesin basına inşallahhh
bata kaldı 2 gun kaldı adet belirtilerim olduğu için pek bi ümidim yok ama yınede bekliyom belki hani bi umut...i
gozun aydin canim cok sevindim adina allah devamina erdirsin bebisini
ben seni korkutmak istemedim.bu ay da bı gun adet oldum sonrası gelmedi.usg ye gırdım temiz çıktı..doktorunu telefonla arasan cevap vermez mi
anam bı de yerleşme kanaması çıarmış seninki ne guzel olurdu
yok sabah test yaptim negatifti ,,guzel olurdu keske oyle olsaydii....
kiz senin bat ta az kaldi hee din :18:din din din :18: din din :18:
hayalim nasılsın canım
adetin kesilmiş sağlık olsun bekle biraz canım gelmezse kan testi yaptır birde
bercestem ben oyle bi yerde yasiyorumki allah kimsenin basina vermesin,,,,kan testi burda yapmiyorlar,,canimm,,suan da tr de olmayi oyle cok isterdimkii ,,ilk isim kendimi doktorlara atmak olurdu valla
ee nasıl öğrenecekler durumun ne olduğunu
sakın ilaç falan içme şimdi
canını sıkma belki güzel bir sonucu vardır keşkemmm
bercestem ben oyle bi yerde yasiyorumki allah kimsenin basina vermesin,,,,kan testi burda yapmiyorlar,,canimm,,suan da tr de olmayi oyle cok isterdimkii ,,ilk isim kendimi doktorlara atmak olurdu valla
keskemmkeskemm
sonuc bekle babam bekle derler ,,idrar testi yap derler ,,acelen ne derler
neyse ben seni tutmiyim sen simdi gecmisi okumak istersin felan ,,bende disari cikip birazda havami disarda alayim bariikiki
yok şimdi çıkacam yemeğim yok yeni geldim dışardan
bizim ustayla görüştük daha girmedilereve yazıp çiziyolar
bizi çalıştırırmış bunlar yaaneyse yemek yapayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?