Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar ben çıktımmmm
aşkım benimlee ilgilen diyo
sonra görüşürüzzz kızlar döndüğümde hepiniz hamiş kalınnn

canim biz 1 sene onceye kadar buyuk bi titizlikle korunuyoduk manyak gibi,,kizim sap diye olunca cocuk kolay sandik,,, kizim kasimda 7 olcak bence zaten cok ara koymusuz,, neysem

massalah kim tutar senii pespese 3 tanee tekne kazintisi he kiz oylede cok zor olur senin icin araya 2 sene konulmali bence fazla degil ,,,1 yilda dogurana kadar 3 olmus olur ideal bence ,,tabi yine sen bilirsin

Arkadaşlar selam! Berceste hayalim nasılsınız kızlar? Benim bu ay da olmadı. Artık çoook bıktım ben bu işten çoook

sweet canım hayırlı olsun bu arada.

saolasin cnm. bence filmi cektir. eger tikaniklik varsa acilabiliyor ve filmden sonra hemen hamile kalan cok oluyor. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ins.

slm buge.......bian kimse konusmicak sandim nasilsin ???

çokkk yorgunum canım yaa bikaç gündür temizlik evi kaldırdım dipten. bide kocişle yürüyüşe başladık akşamları kilo verces. şuan bitik vaziyetteyim. sen nasılsın. test yapmışsın ama kanama durmuş okuyabildiğim kadarıyla. son durumlar nasıl

fena degilim ,,cok stres oldum bugun hala basim agriyorr,,,evet oyle oldu ,

tombis eslersiniz galiba ??

fena degilim ,,cok stres oldum bugun hala basim agriyorr,,,evet oyle oldu ,

tombis eslersiniz galiba ??

valla tombiş olma yolunda gidiorus . 63 kilo olmuşum fenalardayım. evlenirken 54 tüm. eşimde aldı. evlilik bize yaradı. bu ay biraz düşelim kilolardan fit anne baba olalım dedik:)

stres yapma bikaç güne herşey netleşir. beklemek zor ama mecburen beklicen azcık daha

ydbuge hoşgeldin eheh biz de eve koşu bandı aldık zayıflıcaz diye gelmedi hala

bende bisiklet vardı nişanlıyken abime verdim.şimdi doğal yollarla işimizi görces :) sauna eşofmanları giyiyoruz akşam sahile iniyoruz. deniz kenarında mis yürüyüşümüzü yapıyoruz. ama inanılmazzz terletiyo bu eşofmanlar yaaa ellerimden bacaklarımdan sular şeklinde terler sızıyo resmen. sabahlarda babamla gitces sahile yürüyüşe. sabah akşam bu tempoyu bozmazsam bu ay 5 kilo versem diye koydum kafaya. şişman bi hamile olmak istemiyorum.nasıl doum yapcam kısssssss sezeryanda yasaklandı

yine seni çoook stres yapmış kafanda kurmaya başlamış gördüm tatlım. bazen adetin ilk günü o şekilde olabilir. şekil 2a benbu ay ilk gün lekelenme gibi kahve pembe kırmızı çok az oldu. sonraki günlerde anam ağladı. korkacak bişiy yokyavruuum şu telaşını atsan iyi olacak senin için. çabuk telaşlanıyon yavru kuşum, tezcanlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…