Olucagi vardiysa coktsn olurdu canim hoc pisman olma cogu insalar korunduklarinda ( her turlu korunmadan) cocuklar oldugunu duymustum. Allahtan hayirlisi. Bizde alti aydan sonra baslicaz allah kismet ederse pes pese uc tane en sonda bi tekne kazintisi dusunuyorum allah verirse
oda öyle diyor biraz ayrı kalmak iyi gelecek bize de
son hafta yaşadıklarımızda sıktı bizi
Bende mutfagimi toplayip geliyorum gorusuruz
Arkadaşlar selam! Berceste hayalim nasılsınız kızlar? Benim bu ay da olmadı. Artık çoook bıktım ben bu işten çoook
sweet canım hayırlı olsun bu arada.
Canım biliyor musun bence en mantıklısı tüp bebek. Böyle bir teknoloji var neden kendimize eziyet ediyoruz? İnan ben de aynı şeyi düşünüyor ve istiyorum.
Artık piskolojim bozuldu. Bugün rüyamda tanıdığım herkesin görümcemin arkadaşlarımın bebeğinin olduğunu gördüm ve ben hala ateş ölçüyordum. Ateşim düşmüş regl olucam diye üzülüyordum. Sabah çok üzgün ve stresli uyandım. Sonra da işe gitmek için çıktım. Arabada acayip sinirlerim bozuktu ve başka bir arabaya çarptım. Ya da o bana çarptı bilmiyorum. Allah'a şükür ciddi bir şey yok ama çok başım ağrıdı. İşlerimi iptal edip eve geldim ve bugün çalışmadım. Dün de doğru düzgün çalıştığım söylenemez.
Hayatım kötü etkilenmeye başladı. Bebek varsa diye spor bile yapmıyorum. Yediklerimden faydalı diye kısmıyorum. Sevdiğim şeyleri çikolata vs yemiyorum. Ama kilo aldım. Bu da sinirimi bozuyor.
Eşimde de morfoloji düşük çıktı. Doktor 3 ay daha deneyin olmazsa aşılama dedi. Tabi aşılamadan önce hsg denen filmi çektirmem gerek. Tüp bebek için her gün hormon iğnesi yaparım kendime yine de o filmi çektirmek istemiyorum. Hem çektirsem ne olacak? Tüpler tıkalıysa ameliyat falan olmayacağum ki. Tüpleri baypas etmek için tüp bebek yaptıracağım. Hadi tüpler açık çıktı o zaman iyi bari sorun tüplerde de değilmiş diye sevinecek miyim. Sorun tüpte olmasa ne olur. Aşılama yapınca olacak mı sanki? Madem tüplerim açıktı ama olmuyordu o zaman aşılama neden işe yarasın ki? Kafam bu düşüncelerle dolu.
Hem de biliyor musun benim şu an hamile kalmamam büyük şans çünkü hayatımızda büyük değişiklikler oluyor. Bir iki ay sonra rahat edeceğiz. O zamana kadar hamilelik olmasa daha olur. Fakat içimi yiyip bitiren istesem de bebeğim olmayacak mı düşüncesi. Tedavide ne kadar müdaheleci olacağız? Filmler, ilaçlar, ameliyatlar mı olacak? Başıma neler gelecek korkusu :S
Eğer sonuna kadar okuyabildiysen beni affet içini karartmış olabilirim.
lafi agzimdan cekip aldin kizbende mutfagi topliyim dicektim gelirim bende yarim saate
slm kıslarr
slmbuge.......bian kimse konusmicak sandim nasilsin ???
çokkk yorgunum canım yaa bikaç gündür temizlik evi kaldırdım dipten. bide kocişle yürüyüşe başladık akşamları kilo verces. şuan bitik vaziyetteyim. sen nasılsın. test yapmışsın ama kanama durmuş okuyabildiğim kadarıyla. son durumlar nasıl
fena degilim ,,cok stres oldum bugun hala basim agriyorr,,,evet oyle oldu ,
tombis eslersiniz galiba ??
ydbuge hoşgeldin eheh biz de eve koşu bandı aldık zayıflıcaz diye gelmedi hala
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?