Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet canim 1 tane kizim var 6 bucuk yasinda krese gidiyor suan agustosta okula baslicak hayirlisiyla ,,adi SENEM canim 24 yasimda dogurdum 1 gunun kazasi sonucunda geldi ,,,hosgelmis sefa getirmis benim dunyam o dunyam
canim allah bagislasin ne guzel senin en azindan 1 tane varr ama bizim yokkkbizde istiyoruzzz
:118::124: bunlardan seninde mi olsun hayalim

ayyy cok hossun yaaa kendi kendime guluyorum burada esim de bana bakiyor ne oluyo yaaa diyee adam deli damgasi vuracak bana

canim allah bagislasin ne guzel senin en azindan 1 tane varr ama bizim yokkkbizde istiyoruzzz

ayyy cok hossun yaaa kendi kendime guluyorum burada esim de bana bakiyor ne oluyo yaaa diyee adam deli damgasi vuracak bana

sen daha sonrasında nasıl kopacağını düşün
iki tane düli kızımız var burda bu daha neki
eşim banada öyle bakıyo delirdi yine diyeee

yanlış birşey mi söyledim canım
yoooo netim kablosuzda zaman zaman çok yavaşlıyor kusura bakmayın.
sel bahsetsene biraz kendinden.....

hemen :) 25 yaşıma girdim nisanın 2 sinde 3 yıl olacak evleneli ağustosun ikisinde.
Eşim asker fakat asteğmen olarak yapıyor vatani görevini, yakın bir yerde olduğu için her hafta sonu geliyor. Askerlik nedeniyle bu zamana kadar bebek düşünmedik.
Ama artık geçen aydan itibaren çalışmaya başladık. Çalışmalara pek fırsatımız olmuyor malum sadece hafta sonları gelince :)
yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum. şimdilik bu kadar sizin sormak istediğiniz başka bir şey varsa cevaplayabilirim. Bu arada BAT 13 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…