Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

onu diyen ben değldim chlakk tı..kız bişey sorcam..hani bizden gelen beyaz akıntı namaza engel mi yani her defasında camaşırı değştirmek mi lazım

himmm tamam canimm benim esim aldi ondan da
canim yalnis bilgi vermek istemem ama sanirsam kusura giriyorr ben genelde pecete koyorimm ve her seferinde de degistiririm oylesi daha iyi oluyor...
sanirsam asagi yukari 1lira tl buyuklugunde gelmesi bisi olmuyorr sonrasi degistirmek lazimmm

anlasilan bu gece kimse gelmeyecekkk
bende gidiyom isteee hihhh
yarin annemlere gidecem kizlarr aksama
carsambaya donecem yarin giremezsem carsambaya gorusuruzzz

ıyı geceler kızlar bıse sorcam benı aydnlatırsanız sevınırım dun yumurtlaa gunumdu yumurtladımda heralde bız de calısmalara basladık tabı bugun aksam saatlerınde karnım agrımaya basladı hafıf hafıf acaba bunu neye yormalıyım:44::44:

yumurtanin catlamasi gerceklesirkende kasikta agrilar meydana gelebiliyor,,caniim..iyi calismalar

tam cikiyordum okadar bunalmistimki baska topileri esrarengiz olaylari okuyodum ne hikayeler donuyomus gec yarilari megersem yuuhhh

nasilsin uykumu kayboldu benimki gibi kikiki

tam cikiyordum okadar bunalmistimki baska topileri esrarengiz olaylari okuyodum ne hikayeler donuyomus gec yarilari megersem yuuhhh

nasilsin uykumu kayboldu benimki gibi kikiki

ay kıss sorma yatakta uykum kaçtı cır cır konuşmaya başladım kocamda beni yataktan kovdu git sen topic mi yazıon napıon ben işe gitcem beni rahat bırak dedi..kaçtım geldim bende o kadar sıcakki gram uyku yok gözümde yaffff seninde uykun kaçtı sanırsam

yok benim uyku zaten kaciktida simdi geliyo yavastan ama sen treni son anda yakaladin ,,

yaa tam 1 saaten fazladir yanliz bekcilik yapiyordum nerdeydin sen bakim tam yorgun coktu uzerime oyle geldin caddi

kız bileydim senin oldunu gelirdim. bende bir saattir kocamın başını şişiriom yatakta..adam isyan etti kovdu en son beni
heycan yaptık kız bu ara cmt pzr çarpışmamız var allahın izniyle pazarteside 16 sı ovu günümmm pzt misafir gelcek yatıyaaaa...oooo tam benim işe yarar günlerde ..senin noldu adet geldimi gelmedimi

kiz allah bilir kocise hep cocuk derdini ,,nezaman carpismaya hazir olacagini felan anlatiyorsun dimi,,sakin derim ha oyle stres oluyo onlar ,,gunlerin geldiginde bi sekilde kendin ateslenmisin gibi cilveleserek yanina sokul bence ,,oyle daha iyi ,,enazindan gorev gibi olmuyo fazla..

kikiki,,,hem bu ne heyecan ilk denemen oldugu nasil da belli bugemm sanki direksiyon ehliyetine girecek kikikik kukuku gece gece guldurdun beni allahta seni ilk denemde guldurur insallah ,,

evet benim kirmizilar bu sabah buyuk bir patlamayla geldiler

yok benim uyku zaten kaciktida simdi geliyo yavastan ama sen treni son anda yakaladin ,,

hadi yaaaaaa.. tühhh bileydim adam ilk kovduunda gelirdim yarım saat önceden ben sabahçıyım heralde ezanı beklerim gibime gelio..artık hangi topikte kimin ne derdi var hepsi benden sorulur gece gerçek ötesi olaylar çıkıo ortaya..

valla ,,topikte kimse yoktu bide su basliklara bi bakiyim dedim anaammm neler varmis meger buralarda bu saatlerde ,,ilk kez boyle gordum gezince kk da,,genelde bebis topiklerine girdigim icin onlari fark etmemisim ,,ayy:120: iyyy :120:

Son düzenleme:

ayy evettttt nerden bildin aynen öyle yapıyorummm..çarpışcasmı bak eminmisin çarpışmıcasmı..adam az önce bi niyetlendi bırakcan ama dimi dedim ürktüüüüüüvazgeçtii...sonra 1 saat yapsak nolur yapmasak nolur eminiz dimi kararlıyız muhabbetii..bi heyecan bi korku ..bi allahım noluyoooo durumlarııı..en son cmt pzr çarpışma kararı aldık

senin kırmızılarda ne diye geldise olsun bu ay beraber deneris kikim yaaaa.. bakmışın bizde ağustosta hamişizzzzz die yazıozzz

senin adet nezaman bitmistiki????? ,,,simdiden gun asiri gitsenize yahuu,,bu bekleme niye anlamadim:26:

saglik olsun guzelim insallah ogustos bozeklerimiz gelir bu sefer

valla ,,topikte kimse yoktu bide su basliklara bi bakiyim dedim anaammm neler varmis meger buralarda bu saatlerde ,,ilk kez boyle gordum gezince kk da,,genelde bebis topiklerine girdigim icin onlari fark etmemisim ,,ayy:120: iyyy :120:

ben bazen bakıorumda amannn çoğuda uydurma gelio bana yafff..kimide abartmış sanki devlet meselesi..hele son günlerde bi burun estetiğidir gidiyo millet boy boy burun resimlerini yolluyo hangi dr daha iyi yapıo falan:) bizim derdimiz neee milletin derdi neee....:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…