daha iyiyim canim en azindan karnimdaki ve gogusumdeki siskinlik indi az da olsa patlicaktim nerdeyse,,,sen nasilsin ??
kirmizilarin gelmemis ,,kopekler kovalisin kirmizigelmezler insallah ;kikikii
kız hiç mi dokunmaz bi işee alcan eline süpürgüyi gec bakayım işlerin başına diycenn..anca belki ozamamn
.
bu ay salla canımm..nezman yatak kırmak istersen ozman yap,,,,,salla bi o yana salalla bi bu yana sallaaaaaaaaaa salla kuzum sallaaaaaaa,,,
bende bugn ilk kez cenaze törenine katıldım.
basiniz saolsun buarada ,,,,ben cenaze cok gordum ,,allah kimseye gostertmesin ,,
evet bu ay sallamali olucak kikiki doktor a gittim bugun bacagimda son aylardir kasinti vardi,,eksamaymis,,krem felan verdi ve benim zilli line tatilde oldugu icin derdimi buna anlattim,,bu ay tatil yap dedi ne ovican nede klomen hic bisey alma hastaneyede mektup yazdii agustosta cagirirlar dedi dogru durus bi jinekolaga gondericekler muyane icin
anam verince de yapmıyor. her türlü yöntemi denedim yok. adam inatçı, beceriksiz çıktı
iyiyim çoook şükürr. benimde adet bitti. çalışmalar başlar artıkhaftaya yumurta takibi yapılacak
canım lekenin olduğu ilk günden hesapla. sal kuşum çayıra bu ay minoşu. doğal takıl bacım. ne yemek yapacaksın?
biraz kocamı şikayet edeyim. anacım akşama kadar çok yoruluyorum. akşam da ev işi yemek valla bıktım. çifte maaş istiyom. kocam olacak adam bi işe de sen dokun yaahuu
ne güzel demiş az kafan dinlenir rahatlarsın....o enerjiyle başlarsın sonraki aya busefer de odayı yıkarsın
kızlar öptüm sizi pazara gidiyorum
henuz ne yemek yapacagimi bilemiyorum yaa :26:bende sizlerden fikir alacaktim :44:
kiz benimkide hic biseye dokunmaz dokunmadigi gibi de dagitir hodukayda bir cani isterse yemek yapar, iyi ascidir ama sadece cani isteyince, dingil
hayalim geçen ay da benim bat 4 gün erken gelmişti bütün düzenim şaştı ne zaman yumurtladım ne zaman adet olcam o da kesin deil doktora gittim erken gelmesi normal bazen olur dedi ama benim hayatımda ilk defa öyle erken geldi hep aynı günde gelirdi bakalım bu ay nolucak haftasonu da denize gidicez erken gelirse orda hastalanırım artık gelmezse sefasını sürerim napıyım zaten bu aydan hiç ümitli deilim adet olcakmışım gibiyim önümüzdeki ay da ovulasyon testi alıcam bi de incirli bişe var ya ondan da mı yesem ki :26:
hayalim geçen ay da benim bat 4 gün erken gelmişti bütün düzenim şaştı ne zaman yumurtladım ne zaman adet olcam o da kesin deil doktora gittim erken gelmesi normal bazen olur dedi ama benim hayatımda ilk defa öyle erken geldi hep aynı günde gelirdi bakalım bu ay nolucak haftasonu da denize gidicez erken gelirse orda hastalanırım artık gelmezse sefasını sürerim napıyım zaten bu aydan hiç ümitli deilim adet olcakmışım gibiyim önümüzdeki ay da ovulasyon testi alıcam bi de incirli bişe var ya ondan da mı yesem ki :26:
henuz ne yemek yapacagimi bilemiyorum yaa :26:bende sizlerden fikir alacaktim :44:
kiz benimkide hic biseye dokunmaz dokunmadigi gibi de dagitir hodukayda bir cani isterse yemek yapar, iyi ascidir ama sadece cani isteyince, dingil
türlü yap türlü tam yaz yemeği..tr pazarlarında artıkın bağırmak yasak sen bilmin mi
oylemi oldu yasakmi geldi kikiki niyeki ,o ses cok hosuma giderdi ,,bide su arabalarin kornalari her dakika ona yasak gelmedimi hala
türlü yap türlü tam yaz yemeği..tr pazarlarında artıkın bağırmak yasak sen bilmin mi
haberlerde öyle gecti millet rahatsız olmasın diye herhalde ben pazara gitmediğim için ortam nasıl bilmyrm
yok kornalar halen calıyor.
ben turlu islerini geceleri herifle yapiyorumsimdik bi cesit olsun yeter kikii
'iyi sen bilirsin ama türlü yemeği zaten tek ceşitben esprği anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?