Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

daha iyiyim canim en azindan karnimdaki ve gogusumdeki siskinlik indi az da olsa patlicaktim nerdeyse,,,sen nasilsin ??

kirmizilarin gelmemis ,,kopekler kovalisin kirmizi gelmezler insallah ;kikikii

iyyim canım ne olsun günlük olaylar...akşam da eniştemizin duasına gitcez..hava cok sıcakkk denize gidesim var yaaaaaavvv

bu ay salla canımm..nezman yatak kırmak istersen ozman yap,,,,,salla bi o yana salalla bi bu yana sallaaaaaaaaaa salla kuzum sallaaaaaaa,,,
bende bugn ilk kez cenaze törenine katıldım.

basiniz saolsun buarada ,,,,ben cenaze cok gordum ,,allah kimseye gostertmesin ,,

evet bu ay sallamali olucak kikiki doktor a gittim bugun bacagimda son aylardir kasinti vardi,,eksamaymis,,krem felan verdi ve benim zilli line tatilde oldugu icin derdimi buna anlattim,,bu ay tatil yap dedi ne ovican nede klomen hic bisey alma hastaneyede mektup yazdii agustosta cagirirlar dedi dogru durus bi jinekolaga gondericekler muyane icin

Son düzenleme:

ne güzel demiş az kafan dinlenir rahatlarsın....o enerjiyle başlarsın sonraki aya busefer de odayı yıkarsın

anam verince de yapmıyor. her türlü yöntemi denedim yok. adam inatçı, beceriksiz çıktı

ozman sende yapma yarım yamalak yap...yardım eder belki m...allah yardımcın olsun hem iş hem ev nekadar guclu bayansın..ben calıştım bi süre kalkamadım işin altından...sabah 8 bucuktan akşam 9 10 a kadardı pestilim cıkıyordu eve gelip bişey yapamıyordum..

henuz ne yemek yapacagimi bilemiyorum yaa :26:bende sizlerden fikir alacaktim :44:
kiz benimkide hic biseye dokunmaz dokunmadigi gibi de dagitir hoduk ayda bir cani isterse yemek yapar, iyi ascidir ama sadece cani isteyince, dingil

hayalim geçen ay da benim bat 4 gün erken gelmişti bütün düzenim şaştı ne zaman yumurtladım ne zaman adet olcam o da kesin deil doktora gittim erken gelmesi normal bazen olur dedi ama benim hayatımda ilk defa öyle erken geldi hep aynı günde gelirdi bakalım bu ay nolucak haftasonu da denize gidicez erken gelirse orda hastalanırım artık gelmezse sefasını sürerim napıyım zaten bu aydan hiç ümitli deilim adet olcakmışım gibiyim önümüzdeki ay da ovulasyon testi alıcam bi de incirli bişe var ya ondan da mı yesem ki :26:

henuz ne yemek yapacagimi bilemiyorum yaa :26:bende sizlerden fikir alacaktim :44:
kiz benimkide hic biseye dokunmaz dokunmadigi gibi de dagitir hoduk ayda bir cani isterse yemek yapar, iyi ascidir ama sadece cani isteyince, dingil

benim eşimde süper aşcıdır..bir pizza yaptı karşı komşumada gönderdiydik kadın daha dışarda pizza yemem ben diyor o derece süper yani..adamın eli tatlı sanki

incirli şey derken anlayamadım..kuru incir küründen mi bahsedyrsn..mankenlerden ünlü biri hergun 2 adet kuru incir yermiş

ye inciri canim incir iyidir faydalidir ....
bende 29 gunde bir cok duzenli olurdum iste bu yasima kadar hic aksamazdi ,,,ama gel gelelim 2 aydir klomen beni alt ust ettii,,,bugun doktorda dedi klomen bazilarinda duzensizlik yapabiliyo dedi ,,gecen ay yine iyiydi 3 gec oldum ama en azindan 4 gun boyunca geldi ama bu ay bi gorundu bi kayboldu ertesi gunu tatile cikti sonra yine bi gorunduu bi bu sabah tam oldum,,,artik yok klomen mlomen ,,,sallicaz artik ,, bu ay tatilmisim kikkiii

Son düzenleme:

türlü yap türlü tam yaz yemeği..tr pazarlarında artıkın bağırmak yasak sen bilmin mi

ya hani vardı ya bi karışım inciirli deil miydi o unuttum hani yumurtaları mı büyütüyomuş öle bişeydi işte ondan mı yesem acebaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…