Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yok onlari cok gordumde onceden ,,benim dediklerim yok kocam eltime asik ,,,,yok kocam filanla aldatti ,,yok kaynanam soyle ayyyyy booo iyyy :120::120: bune be ohaaa dedim valla icimden kikikii

senin adet nezaman bitmistiki????? ,,,simdiden gun asiri gitsenize yahuu,,bu bekleme niye anlamadim:26:

saglik olsun guzelim insallah ogustos bozeklerimiz gelir bu sefer

benim adet 6 sında bitmişti. tam yumurtlamaya denk gelsin die düşündüm ama ne bilim anamacemilik işteee gerçi bugün benden minik bi beyaz akıntı geldi dedim anammm erkenmi yumurtluyom noluyo..ben yarın icraata geçiyim aslında..heyecandan beyazı görünce nerdeyse ovu testini yapcaktım dedim sona sakin ol harcama testleri 5 tanecik zaten zor buldun

ivett herkesin nohut mercimek susamm..bizimkide böcük olsun ağustos böcükleriiiii

yok onlari cok gordumde onceden ,,benim dediklerim yok kocam eltime asik ,,,,yok kocam filanla aldatti ,,yok kaynanam soyle ayyyyy booo iyyy :120::120: bune be ohaaa dedim valla icimden kikikii

ayy ivett onu bende gördüm kocam eltime aşık..yuhhhhh nasıl kondurdun adama hemen ..kendinedemi güvenin yok hiç töbe töbeee...geceleri zaten varsa yoksa kaynana elti bilmem ne...benim herif açık saçık sitelere bakıo bunalımdayım :) anam aç sende sana baksın dimi amaaa

kiz 1 hafta olmus adetin biteli baslasan artik gun asiriya deluu spermler icerde 3 gun yasiyolarki hem,,ustelik bellimi olur ya erken yumurtlarsan ,,ayy yok yok her ihtimale karsi basla artik ,,yaw bekleme artik..

demin konusmalarimizi nerden bildin dedin yaa ,,iste ilk denemede bizde oyle olmustuk canim ondan insallah allah yuzune gulerde ilk sut ta gol atarsiniz insallah..

evet testlerini sakin simdi harcama hesapladigimiz gunde basla sen onlara,,,zaten zor buldun koca istanbulda ovicani
akintida genelde sumuksu uzayan bisi canim,,yumurta aki gibi

Son düzenleme:

dimi ama yani gec tv nin masasina otur orda, ac minosu ,,fericita sarkisini veri cita yap soyle ,,sana bakip kudursun dimi ama kiiiiiiiiii ki ki ki ki
al sana cozum kikikikiii

Son düzenleme:

ay evet akıntım aynen öyleee...yok yok doru diosun ben cmt yi beklemiim hiç yarın başliim :) inşallah hayırlısı olur..ay bende ne manyağım hakkaten ya erken yumurtlasam ne bilcemki tuttudum bi 16 sı bekliom öle saf saf :) ay gülüncek haldeyim hakketen heyecandan gün aşırı kuralını unuttum..ben bu stresle tam ovu günü şey yapmayıda çarpışmayıda unuturummmm

e bencede yanii ,, saskin senii:111: :111: kikikii

dimi ama yani gec tv nin masasina otur orda, ac minosu ,,fericita sarkisini sakisini vericita yap soyle ,,sana bakip kudursun dimi ama kiiiiiiiiii ki ki ki ki
al sana cozum kikikikiii

kihhkihhh kihhhhhhhhhhhhhh tüüü seni fantesili haydar abla seniii ama yani bakıosa ne fantezük yapıo adam çok abartmıosa ne var herşeyi dert edincek..tv dede çıktımı bakmıolarmı sanki bende bakıom benimki tv de kalça but izlemeye dalmış dönüom açıom geceliği al diom sen buna bak bu helal o haram

fericitaa nananananna fericita amannn veri cita nanananana veri cita

zaten ben bu sarkiyi soyledimmi benimki kendinden geciyoki,,,o film lere gerek kalmiyoo kikikiki

ayyy kısss ne güldüm bi konu vardı kaynanam bize taşınıo die..gördünmü onu baktım temin ...aanammmm kızın ikizleri olmuş kaynana demiş ben 1 sene size taşıncam çocuklar yaşına girene kadar..tühh tühhh dedim yazık kıza ikizlerlemi kaynanaylamı uğraşcak..meğersem kaynana 47 yaşındaymış hamile kalmış ondan memleketten kaçıp bunların yanına taşınıomuş yaaaaaa....tüüüüüüüüüüüüü trajedi komediii.......töbe töbe allah verdimi canı verio valla biz ne desek ne planlasak boşşş kikicim bak teyzem menopozu sollamış hamiş olmuş :)

kikkiki heee benim rahmetli anamda 45 inde bana hamis kalmis ve ablamla beraber dogum etmis var anam var oyleleri gerci benim anaminki 31 sene once ama :26: nebiliyim demek varmis daha oyleleri kikkii

kiz he yaww su menapozli teyze kadar olamadik haaa yuhhh bize

fericitaa nananananna fericita amannn veri cita nanananana veri cita

zaten ben bu sarkiyi soyledimmi benimki kendinden geciyoki,,,o film lere gerek kalmiyoo kikikiki

allahhh seniiiiii delüüüü veri cita haaaa ayyy kikiiiiii yardım kendimi gece gece yaaa...göslerimden yaş geldi...bende deniyim yarın dur adam gelince başlıyım daha kapıdan veriii citaaa ben sana veri citaaaa kıhh kıhh kıhhh.....benim adam anlamazda ay garibim sayılı verdiğimden şoka girer çıkar sona çıkarabilirsen

zaten korkudanmı ne bi isteksizlik geldi bana çöktü resmen cuk diye tepeme panik içersindeyimmmmmmmmm napıyom nasıl yapıom valla galiba yapıom die böle manyak düşünceler beynimde..ama sadece beynimde ve dilimde icraate gelince hiçbişi yapmıom bide kaçışım var adamdan ki sorma :)

he yaw bende cok guldum bu sarkiyi biliyorsun dimi italyancaydi galiba kikiki cok eski bisi ,,ben bunu hep soylerim o gunlerde evde

kiz korkucak nevar sen boyle stres edersen zaten olmaz rahat birak kendini sartlandirma bizim yaptigimiz hatalari bari sen yapma ,,bak bugun doktor bana ne dedi senin bi sorunun yok oldugunuda sanmiyorum bu ay kendini tatile cikmis farzet unut dusunme bak olur ozaman dedi bana,,biz kafaya taktikca olmuyomus canim,,,diyecegim o ki sende basindan bunu kendine yapma

kikkiki heee benim rahmetli anamda 45 inde bana hamis kalmis ve ablamla beraber dogum etmis var anam var oyleleri gerci benim anaminki 31 sene once ama :26: nebiliyim demek varmis daha oyleleri kikkii

gerçi benim annemde bana 35 inde hamile kalmış ama o yaş o zamanlar çokmuş..şimdi anca o yaşta karar verio çoğu..yaw kadının ben ikizlere bakmakiçin size taşınıom deyipte gelip birden hamişim demesiiii..amann allahım kısssssssss düşünemiom ben hamişken geliomuş kaynanamda hamişim diomuşşşş anammmmmmmmmm.... valla bizimki kıskanç bişi yaparmı yaparrrrrr

basa gelen cekilir hem kendi bebisin hem bebislerinin amcasini yada halasini berbaber buyutursun ayyy allahh korusun bee kikikikiki

hee kııı ..baksana ben daha yapma kararını verdikmi inanamıom ..icraate geçemiom derken teyzem yapmış bilenem ..ohhh biz daha bekleyelim ovu günü bilmem ne günüü

he yaw hic sorma biz daha kivilcim bilenem cikaramadik

kiz ydbugem senin sohbetine doyum olmuyo ama yorgunum artik,,ciksam iyi olur .

biliomşarkıyı biliommm artık hiçte unutmam zatennn

valla ben strese soktum bile kendimi daha düne kadar yapalımdie ben adamın başını yiyodum. şimdi adam yapcam gel dio ben imdattt die kaçıom bi korku bi stres yok önce işemi girseydim yok kilomu verseydim oooo bisürü bahaneler sorular kafamda oluşmaya başladı korkudan heralde yoksa her zaman çocuğu veren allah rızkını verir derim inanırımda ..düne kadar anneliğede hazırdım şimdi bi tırsma geldi :) herşeyi sorgulama.. utanmasam ben bu adamla daha evli kalcammıki ya dur bi boşayım dicem ooo kadarrrrrr saçma düşünceler hiç yoktan türedi kafamda :):18::18::18:

basa gelen cekilir hem kendi bebisin hem bebislerinin amcasini yada halasini berbaber buyutursun ayyy allahh korusun bee kikikikiki

ayyyy anammmm töbe kıssssssss..ben çocuk olunca kaynanadan vb kişilerin üzerimizdeki ellerinden kurtuluruz heralde diom.. sonuçta çocuklarının bi çocuğu olmuş daha da ne zaman anlayabilirlerki koca adam oldunu aile kurdunu dimiii ama :) ama bizimkiler anlamayıp dahada genişletiomuş başımdaki felaket çemberini abbovvvvvvv:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…