Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

henuz ne yemek yapacagimi bilemiyorum yaa :26:bende sizlerden fikir alacaktim :44:
kiz benimkide hic biseye dokunmaz dokunmadigi gibi de dagitir hoduk ayda bir cani isterse yemek yapar, iyi ascidir ama sadece cani isteyince, dingil
aynı benim hödüüüüktek farkı benimki yemek yapmayı da beceremiyo. evde 3-4 gün tek kalsa evi b... götürür
valla canım mecbur kalınca her şeyi yapıyosun. her şey dört dörtlük olmuyo tabii. dağınıklığa göz yumuyorum artık

ya hani vardı ya bi karışım inciirli deil miydi o unuttum hani yumurtaları mı büyütüyomuş öle bişeydi işte ondan mı yesem acebaaa

canım bilemedim ki öyle bir karışımdan bahsedilmiş miydi? ama ben her gün 2 tane incir ve 2 tane ceviz yiyorum. faydası var diye düşünüyorum

canım ben 500 duayı bitirdim
şuan misafirlikteyim ve utana utana pc yi kullanabilir miyim dedim
neyse pazar çoruma gelince görüşürüz

RÜMEYSAAAAAAAA çok sevindim inşallah gelmez kırmızılarrrr
geldiğimde hamiş olun dedim size

bercestem hemencecik gitmişinçok özlediiim ben seni

Namazdan sonra ins dua edip bagislicam tefriciyeyi Allah hepinizden razi olsun ve kabul buyursun niyetimizi ins

duamızı ettik geldm eve kırmızlar gelmedi ama şişi inen karnım tekrar şişti ....benden son haberler böyle...

ayyyy gelmezler insallhhh yaaa hadi hayirlisi gunun tam olarak bugun mu:26::26:
yalllah kirmizilar yalllahh kiş kışşş kırmızılar kış kışşşşş:))

bugun gelmese bile yarın var yarında gelebilir....ablamızın sözünü dinlemeye calışıyrouz ama kısmet

saatleri gelmedi daha sanırsam bende dua dan geldim hemen haber vereym dedim sen varsın diye de cıkasım yok sen naslısın iyimisn

iyiyimmm canimm yaa ne olsun evlerdeydim bugun esim de yarin ise basliyorr yarin akcakocaya gidecez bizz yegenimin pazar sunnet mevludu falan varr
bende carsamba falan donecem buyuk ihtimall oyle isteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…