aynı benim hödüüüükhenuz ne yemek yapacagimi bilemiyorum yaa :26:bende sizlerden fikir alacaktim :44:
kiz benimkide hic biseye dokunmaz dokunmadigi gibi de dagitir hodukayda bir cani isterse yemek yapar, iyi ascidir ama sadece cani isteyince, dingil
valla canım mecbur kalınca her şeyi yapıyosun. her şey dört dörtlük olmuyo tabii. dağınıklığa göz yumuyorum artıkozman sende yapma yarım yamalak yap...yardım eder belki m...allah yardımcın olsun hem iş hem ev nekadar guclu bayansın..ben calıştım bi süre kalkamadım işin altından...sabah 8 bucuktan akşam 9 10 a kadardı pestilim cıkıyordu eve gelip bişey yapamıyordum..
ya hani vardı ya bi karışım inciirli deil miydi o unuttum hani yumurtaları mı büyütüyomuş öle bişeydi işte ondan mı yesem acebaaa
ya hani vardı ya bi karışım inciirli deil miydi o unuttum hani yumurtaları mı büyütüyomuş öle bişeydi işte ondan mı yesem acebaaa
benim kırmızılar halen gelmediler şimdi eniştemin duasına gidyirum kendinize iyi bakın
canım ben 500 duayı bitirdim
şuan misafirlikteyim ve utana utana pc yi kullanabilir miyim dedim
neyse pazar çoruma gelince görüşürüz
RÜMEYSAAAAAAAA çok sevindim inşallah gelmez kırmızılarrrr
geldiğimde hamiş olun dedim size
duamızı ettik geldm eve kırmızlar gelmedi ama şişi inen karnım tekrar şişti ....benden son haberler böyle...
canım ben 500 duayı bitirdim
şuan misafirlikteyim ve utana utana pc yi kullanabilir miyim dedim
neyse pazar çoruma gelince görüşürüz
RÜMEYSAAAAAAAA çok sevindim inşallah gelmez kırmızılarrrr
geldiğimde hamiş olun dedim size
amin..allah razı olsunGelmezler inşallah. Allah kabul etsin, mekanını cennet etsin
serophone kullanmaya başladıktan sonra yani 4 aydır 13 ünde oldum sonra 3 ay 12 sinde oldum
serophone kullanmaya başladıktan sonra yani 4 aydır 13 ünde oldum sonra 3 ay 12 sinde oldumayyyy gelmezler insallhhh yaaa hadi hayirlisi gunun tam olarak bugun mu:26::26:
yalllah kirmizilar yalllahh kiş kışşş kırmızılar kış kışşşşş:))
saatleri gelmedi daha sanırsamnerde bu kizlarrr yavv...
nasilsin kirmizilardan ne haberrr
saatleri gelmedi daha sanırsambende dua dan geldim hemen haber vereym dedim sen varsın diye de cıkasım yok sen naslısın iyimisn
şimdiden hayrılı olsun yeğeninin erkekliğe ilk adımı...bana müsade yatsıyı kılcam....
iyiyimmm canimm yaa ne olsun evlerdeydim bugun esim de yarin ise basliyorr yarin akcakocaya gidecez bizz yegenimin pazar sunnet mevludu falan varr
bende carsamba falan donecem buyuk ihtimall oyle isteee
sen diyordun sanirsam epimedyum diyee aldiniz mi ondannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?