- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ayıpsın kikicimmm..ben sana demedimmi aynı benim kuzene benzio muhabbetin sen 1 mayıs doumlu diilmidin..şimdi aynı yerde olsak bi sen bi ben bide benim kuzennn...anammm işerdik valla gülmekten sabahlara kadar don kalmasdı kihhkiikiiiiihhhhhhhhhhh..tabi günahlarda dizzz boyuuuuuuu...ama allahım bilio içim çok iyidirde böle bazı şeyleri makaraya almadan duramıom ayy napimm ağzım pis benimm:)
her zaman bekleris canım ..ben hep burdayımm :)
kız yoksam bal tarçın çörek otu karışımını mı diyosun:26:
merhaba kızlarrrrrrrrrr.........ben geldim......benim kırmızılar halen gelmedi....ama inen şişliği tekrar şişti...sizler naslısınz bakayım..
eveeet orkidem ondan nie incirli die kaldıysa aklımdateşekkür ederim canım bundan yapayım diyorum sizce yapayım mı :26:
ydbuge ve hayalim dün gecenin baykuşları sizmişsiniz çok güldüm sabah sabah yaa Allah da sizi güldürsün emi canlar
iremneva günaydın canım naber?
canım..sende yumurtlama problemi mi vardı da incirli kürden yapmak istyrsn
hoşgeldin tatlımne güzel gelmemiş kırmızılar inşallah gelmezler canımmmmm ne zaman test yapıcaksın?
bugünü atlatırsam belki yarın yaparım gerci yarında pazar..o kür hakkında sana ne desem bilmiyrum cünkü sende bi problem yokmuş...
sanki onun yerine 2 adet kuruincir ceviz gibi şeyler yesen eşinede yedirsen diye aklmdan gecti.
o zaman öyle yapayım incir+ceviz yiyim o daha iyi olucak sanırım bi de ovulasyon testi yapayım demi? :97:
merhaba kızlarrrrrrrrrr.........ben geldim......benim kırmızılar halen gelmedi....ama inen şişliği tekrar şişti...sizler naslısınz bakayım..
şimdi tuvalete gittim pembe lekelenme gördüm sonra son adet tarihime bi bakayım dedim 16 haziranmış yani 2 gün erken geliyo 14 temmuz batımmış benim bu ay da olmadı kızlar hastalanıcam ben yaa off moralim bozuk çok
kızlar benim adetim 8 bir hafta gecikmişti sağlık ocağında idrar testi yaptılar.hemşire gebelik var dedi.adetim gecikince bende gebeliğe kesin gözle bakmaya başladım.8.gün adetim geldi.şimdi de yumurtama testi aldım.onu ne zaman kullanmalıyım.8 temmuzda adet oldum.adet döngüm ortalama 29-30 gün
gunaydinnlarrr oh oh gelmezler insallah ....bebis gelsinn
uzulme violem yaa ben 1 sene 3 ay olucak wc ye gidip her ay kirmiziyi gorup husrana ugramam...senin daha ikinci denemen ,,,bozma moralini bosver ,,kismet degilmis bu ay
agustosa bakicaz hep beraber artik
hayalim canımmm ya benim ağustos sonuna kadar şansım var tuttu tuttu tutmadı beklicez offff offfffffayrıca bugün komşunun kızının hatimi vardı camide ona gitcektim gidemicem şimdi ve yarın denize gidiyoruz orda da gelmese bari diyodum bari 1 gün geç gelse o zaman daha az üzülücem inan ama yine de Allah başka dert keder vermesin diyorum Allah'ım evlat hasretiyle sınamasın bizi inşallah
eveeet orkidem ondan nie incirli die kaldıysa aklımdateşekkür ederim canım bundan yapayım diyorum sizce yapayım mı :26:
ydbuge ve hayalim dün gecenin baykuşları sizmişsiniz çok güldüm sabah sabah yaa Allah da sizi güldürsün emi canlar
iremneva günaydın canım naber?
aminn canim ,,,ozaman gelmez insallah ne diyim ,,,
violem ben cikiyorum su saat oldu hala kahvalti etmedim,,ordan oraya gittim durdum sabah sabah
İyidir canım seni sormalı diyecem ama kırmızı kart habericisi var anladığım hayırlısı üzülme canım en azından ben satı belli değil batı belli değil değilsin şükretbenim ne zaman çalışcağım bile belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?