Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tamamen stresten canım stres yapmıyorum bile demek bence onu düşündüğünü gösteriyo doğal olarak bünyede şaşıryo .....

biz kimse değiliz aklına bişey takılırsa sen bize de, içine bebişin dışında hiç bişey atma canım allah ben gibi batını satını şaşırtmasın bi gün iki günden bişey olmaz, daha hayırlı bir zamanda gelecekmiş diye düşün çalış sadece

sağol canım zaten burası olmasa çatlarım iyi ki sizler varsınız senin neden batın satın şaştı canım klomen falan mı kullanıyosun :26:

canım ya kiırmızılar halen gelmedi ama ağrılarım coğaldı...karnımm halen şiş..kendimi ıslak hissediyrum...geldim gelecek yani o durumdayım...moralim yavaş yavaş bozulmaya başladı bide akşama yatıya misafirim var temizlik falan yapıyorum ama yok dağılmıyor kafam...ağlamamak icin zor tutuyrum kend

şimdi ben ne güzel oturmuştum sakinleşmiştim facebooka bakayım dedim sonra biri bebeğinin doğum fotoğçısına çektirdiği fotoğrafı paylaşmış... sonra bi girip bakayım dedim çeken kişinin profiline.. yüzlerce hamilelik ve doğum fotosu var ben de hepsine bakıp bakıp ağladım oh ne güzel oldu ben ağlamıcaktım Allah karşıma çıkardı napayım ama tutamadım kendimi

canım senin de kırmızılar gelmek üzeriymiş lekeden dolayı..ağlaman rahatlamanı sağlayacaktır...icimize atıp duruyrouz cünkü..

Tebeşirle çizilmiş bir seksek oyunu kadar uçucu bir çizgisi var hayatın.
Farkında olmadan basıyorsun çizgiye. Kızıyorlar anında.
“ YANDIN! “
diye atılıyorsun oyun dışına…

ama yeniden oyuna başlamak yepyeni bi heyecanı yeni bi azmi gerektirir bunları yeniden yaşayabilirsen sen gercekten guclüsün demektir..zayıf misin güclümüsün...karar senin

Tebeşirle çizilmiş bir seksek oyunu kadar uçucu bir çizgisi var hayatın.
Farkında olmadan basıyorsun çizgiye. Kızıyorlar anında.
“ YANDIN! “
diye atılıyorsun oyun dışına…

ayy canımm yapma öyle yaaa daha 2. denemen değilmi hemen moralini bozma. zaten sağlıklı bi çiftin ortalama 6 aylık denemede bebeği oluyomuş. her ay %25 şansımız var .kendini üzersen stres olursan bu şansını dahada azaltırsın

canım senin de kırmızılar gelmek üzeriymiş lekeden dolayı..ağlaman rahatlamanı sağlayacaktır...icimize atıp duruyrouz cünkü..

ama yeniden oyuna başlamak yepyeni bi heyecanı yeni bi azmi gerektirir bunları yeniden yaşayabilirsen sen gercekten guclüsün demektir..zayıf misin güclümüsün...karar senin
ben güçlüyüm de ağlak bi insanımdır normalde de balık burcuyum anla yani ne kadar sulu göz olduğumu ama toparlarım kendimi
tatlım ikinci deneme ama ilki pek deneme sayılmaz ve 6 ay deneme gibi bi şansım yok eylül başında yine muşa dönücem o zaman da kociş burda kalcak ve deneyemicez yani o süre daha da uzayabilir daha da fazla bebişimi beklemek zorunda kalabilirim zaten canımı sıkan da bu evleneli 2.5 yıl oldu daha önce atanayım öyle yapcaz diyodum şimdi bişey de diyemiorum soranlara kafamda çok şey dönüyo bugün derinlerdeyim siz bana bakmayın yarına bişeyim kalmaz canım

canımm hemmsoommm beeeniimmm sıkma canınıı biriiciikk hemsoomm beniimmm..kırmızıyı görmeden umutlarımız tükenmiyoorr...piiss kırmızı gelirse de hayırlısı demekten baska çaremiz kalmıyor
bende iyice umutsuzluğa kapılmaya basladım baksanaa negatif sonuç alırsam ağlayıp zırlayıp kaderime boyun eğicem yapcak bişey yookk....

sana ne olduda umutsuzlga kapıldın bakayım...

deryaaaaammmm daha bişe gelmeden yani kırmızılar gelmeden böle deme inşallah ikiz bebişlerin gelir de biz de çifte bayram yaşarız tatlım

aaaa ağzına biber sürcem senin haaa sen ölmeden ağlayanlardan mısın yaw noluyoruz ....

sana ne olduda umutsuzlga kapıldın bakayım...

deryaaaaammmm daha bişe gelmeden yani kırmızılar gelmeden böle deme inşallah ikiz bebişlerin gelir de biz de çifte bayram yaşarız tatlım

aaaa ağzına biber sürcem senin haaa sen ölmeden ağlayanlardan mısın yaw noluyoruz ....

yaa kızlar bi karamsarlık çöktü üzerime birkaç gündür.gece uyuyamadım hıçkıra hıçkıra bi güzel ağladım negatif sonucu nasıl kaldırıcam diye eşim de uykudan uyandı sasırdı kaldı sarıldım ağladım kendime geldim biraz iyi oldu..salıya kadar bıçak saplanır gibi kasık ağrılarım vardı 2 gündür de hiçbir sey yok nerdeyse göğüsler desen tık yok insan belirti aramadan yapamıyor hele de tedavi görüyosan daha da zor..
inşallah gelir bebişlerim ya da bebişim hakkımda hayırlısı.....

yerim ben senin duygusallığını niye bu kadar bırakıyon ama kendini.....

şimdi sana yok belirti arama yok ağlama üzülme desek ne olcak yazdıklarımızla kalcaz..ağla gülüm ağla nezman ağlamak istersen ağla icine atıp dert atmaktansa ağlamak daha iyidir diyorum ..ağlarken rabbimi anarak ağla birtek o çare verir derdimize oturup birlikte ağlayalım gel kız yanıma

belki senin bebişlerin senin bu kadar sevgi ve hevesle bekliyon diye hiç bir ağrı sızı vermiyo sana karartma içini allahın izniyle onlar var ve senin ne hissediyorsan hissetmeye başladılar o yüzden lütfen mutlu ol bu söylediğime de üzülme sakın haaa .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…