yalnız kasık ağrım da yok bu arada ne biçim kırmızı ne zman bebek düşünmeye başladık benim kırmızıar sapıttıgeçen ay erken geldi ve çok ağrılıydı ayrıca uzun sürdü çok geldi... bu ay da bi garip amaaan yaa eskiden 28 günde birdim şimdi 27 güne geriledi adet döngüm demekki vücudum hazır deil hamileliğe az önce kociş çağırdı yemeğe gittim iş arkadaşları da vardı yanımızda bişey diyemedim gülücükler saçtım ama çok üzgünüm aslında offffffff akşam gelince muhteşem haberi veririm artık peeh
tamam canım sen kahvaltını et benim de biraz işlerim var oyalıyım kendimi
evet tatlım yaa üzülmem diyodum ama çok üzgünüm dokunsalar bağıra bağıra ağlıcam yani ama isyan etmicemvalla satım batım sapıttı işte ben de pek bilmiyorum canım ovu testi alayım bu ay diyorum en azından belli olur.. bi de ben çok pimpiirikliyimdir şimdi bebiş olmadı ya 2 ay kurarım da kurarım kafamda acaba acaba diyip düşünürüm kimseye de söyleyemem kendimi yer bitiririm salak been
biz kimse değiliz aklına bişey takılırsa sen bize de, içine bebişin dışında hiç bişey atma canımallah ben gibi batını satını şaşırtmasın bi gün iki günden bişey olmaz, daha hayırlı bir zamanda gelecekmiş diye düşün çalış sadece
gunaydinnlarrr oh oh gelmezler insallah ....bebis gelsinn
uzulme violem yaa ben 1 sene 3 ay olucak wc ye gidip her ay kirmiziyi gorup husrana ugramam...senin daha ikinci denemen ,,,bozma moralini bosver ,,kismet degilmis bu ay
agustosa bakicaz hep beraber artik
sağol canım zaten burası olmasa çatlarım iyi ki sizler varsınızsenin neden batın satın şaştı canım klomen falan mı kullanıyosun :26:
şimdi ben ne güzel oturmuştum sakinleşmiştim facebooka bakayım dedim sonra biri bebeğinin doğum fotoğçısına çektirdiği fotoğrafı paylaşmış... sonra bi girip bakayım dedim çeken kişinin profiline.. yüzlerce hamilelik ve doğum fotosu varben de hepsine bakıp bakıp ağladım oh ne güzel oldu ben ağlamıcaktım Allah karşıma çıkardı napayım ama tutamadım kendimi
Tebeşirle çizilmiş bir seksek oyunu kadar uçucu bir çizgisi var hayatın.
Farkında olmadan basıyorsun çizgiye. Kızıyorlar anında.
YANDIN!
diye atılıyorsun oyun dışına
şimdi ben ne güzel oturmuştum sakinleşmiştim facebooka bakayım dedim sonra biri bebeğinin doğum fotoğçısına çektirdiği fotoğrafı paylaşmış... sonra bi girip bakayım dedim çeken kişinin profiline.. yüzlerce hamilelik ve doğum fotosu varben de hepsine bakıp bakıp ağladım oh ne güzel oldu ben ağlamıcaktım Allah karşıma çıkardı napayım ama tutamadım kendimi
canım senin de kırmızılar gelmek üzeriymiş lekeden dolayı..ağlaman rahatlamanı sağlayacaktır...icimize atıp duruyrouz cünkü..
ben güçlüyüm de ağlak bi insanımdır normalde de balık burcuyum anla yani ne kadar sulu göz olduğumu ama toparlarım kendimiama yeniden oyuna başlamak yepyeni bi heyecanı yeni bi azmi gerektirir bunları yeniden yaşayabilirsen sen gercekten guclüsün demektir..zayıf misin güclümüsün...karar senin
tatlım ikinci deneme ama ilki pek deneme sayılmaz ve 6 ay deneme gibi bi şansım yok eylül başında yine muşa dönücem o zaman da kociş burda kalcak ve deneyemicez yani o süre daha da uzayabilir daha da fazla bebişimi beklemek zorunda kalabilirim zaten canımı sıkan da bu evleneli 2.5 yıl oldu daha önce atanayım öyle yapcaz diyodum şimdi bişey de diyemiorum soranlara kafamda çok şey dönüyo bugün derinlerdeyim siz bana bakmayın yarına bişeyim kalmaz canımayy canımm yapma öyle yaaa daha 2. denemen değilmi hemen moralini bozma. zaten sağlıklı bi çiftin ortalama 6 aylık denemede bebeği oluyomuş. her ay %25 şansımız var .kendini üzersen stres olursan bu şansını dahada azaltırsın
canım ya kiırmızılar halen gelmedi ama ağrılarım coğaldı...karnımm halen şiş..kendimi ıslak hissediyrum...geldim gelecek yani o durumdayım...moralim yavaş yavaş bozulmaya başladı bide akşama yatıya misafirim var temizlik falan yapıyorum ama yok dağılmıyor kafam...ağlamamak icin zor tutuyrum kend
canımm hemmsoommm beeeniimmm sıkma canınıı biriiciikk hemsoomm beniimmm..kırmızıyı görmeden umutlarımız tükenmiyoorr...piiss kırmızı gelirse de hayırlısı demekten baska çaremiz kalmıyor
bende iyice umutsuzluğa kapılmaya basladım baksanaa negatif sonuç alırsam ağlayıp zırlayıp kaderime boyun eğicem yapcak bişey yookk....
sağol canım zaten burası olmasa çatlarım iyi ki sizler varsınızsenin neden batın satın şaştı canım klomen falan mı kullanıyosun :26:
canımm hemmsoommm beeeniimmm sıkma canınıı biriiciikk hemsoomm beniimmm..kırmızıyı görmeden umutlarımız tükenmiyoorr...piiss kırmızı gelirse de hayırlısı demekten baska çaremiz kalmıyor
bende iyice umutsuzluğa kapılmaya basladım baksanaa negatif sonuç alırsam ağlayıp zırlayıp kaderime boyun eğicem yapcak bişey yookk....
sana ne olduda umutsuzlga kapıldın bakayım...
deryaaaaammmm daha bişe gelmeden yani kırmızılar gelmeden böle deme inşallah ikiz bebişlerin gelir de biz de çifte bayram yaşarız tatlım
aaaa ağzına biber sürcem senin haaa sen ölmeden ağlayanlardan mısın yaw noluyoruz ....
yaa kızlar bi karamsarlık çöktü üzerime birkaç gündür.gece uyuyamadım hıçkıra hıçkıra bi güzel ağladım negatif sonucu nasıl kaldırıcam diye eşim de uykudan uyandı sasırdı kaldı sarıldım ağladım kendime geldim biraz iyi oldu..salıya kadar bıçak saplanır gibi kasık ağrılarım vardı 2 gündür de hiçbir sey yok nerdeyse göğüsler desen tık yok insan belirti aramadan yapamıyor hele de tedavi görüyosan daha da zor..
inşallah gelir bebişlerim ya da bebişim hakkımda hayırlısı.....
yaa kızlar bi karamsarlık çöktü üzerime birkaç gündür.gece uyuyamadım hıçkıra hıçkıra bi güzel ağladım negatif sonucu nasıl kaldırıcam diye eşim de uykudan uyandı sasırdı kaldı sarıldım ağladım kendime geldim biraz iyi oldu..salıya kadar bıçak saplanır gibi kasık ağrılarım vardı 2 gündür de hiçbir sey yok nerdeyse göğüsler desen tık yok insan belirti aramadan yapamıyor hele de tedavi görüyosan daha da zor..
inşallah gelir bebişlerim ya da bebişim hakkımda hayırlısı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?