Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benim mi kız beceremedim de düşürdüm ya cücüğü bi tutumadım...

yanlış yazdım sanırsam viole hayalime batın niye şaştı diye sordu ben ona cevap yazdıydım hayalimin klomen kullandaktan sonra bat ı şaşmıştı.
ben senin düşük yaptığın yeni okudum canım gecmiş olsun ondan sonra kırmızıkartlar gelmedi mi hic

ağlayalım berabbeerrr heemmssoommmmm

çok sağolun kızlarr hepiniz iyiki varsınız sizlerle moral buluyorum...
kesinlikle isyan etmiyorum ama negatif olursa ilk günler haliyle zor geçer.pozitif olursa da beni uzayda bulursunuz artıkk

yok cicim benim kini sormuştu, yok daha gelmedi karar verdim bi ay bekliyecem gelecek aya başlıycam çalışmalara gelsin kırmızı kartta daha 1 haftam var normal devam ederse ama bu aya özel 40 güne kadar çıkabiliyomuş hayırlısı.....

canlar günlük pede adaçayı yağı damlatılıyomuş akşamdan sabaha tüpleri açıyomuş hem iltihaba iyi geliyomuş adet bittikten sonra 1 hafta kullanılıyomul ben yapcam galiba biri böyle hamile kalmış bi de hamilelik jeli die bişe varmış ondan da mı alsam ki spermcanların daha uzun yaşamasını sağlıyomuş ne dersiniz :26:

violem nasılsın? kırmızılar gelmiş geçmiş olsun, sağlık olsun. ağustosta birlikte kalırız inşallah

violem nasılsın? kırmızılar gelmiş geçmiş olsun, sağlık olsun. ağustosta birlikte kalırız inşallah

daha pembesi geldi canım kırmızısı yok eheh bari yarın akşam gelse de sabah denize girsem diyorum inşallah canım ya bu hamilelik jeli iyi bişşimiş galiba onu kullanınca hamile kaldım dienler var

daha pembesi geldi canım kırmızısı yok eheh bari yarın akşam gelse de sabah denize girsem diyorum inşallah canım ya bu hamilelik jeli iyi bişşimiş galiba onu kullanınca hamile kaldım dienler var

kırmızısı hiç gelmez işşallahpreseed jel var duydum. ama etki eder mi fikrim yok

canım benimmm rahatlayacaksan ağla ama daha çoook erken değil mi ağlamak için güzel ihtimalleri düşün canım benim

kırmızısı hiç gelmez işşallahpreseed jel var duydum. ama etki eder mi fikrim yok

aminnnnnnnnn ama gelir o pis kırmızılar orkidem bunla ilgili bi topik var işe yarayan bişeymiş bu yöntemle hemen hamile kalanlar var fiyatı da 80 tl civarı bişey denemek de fayda var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…