evet hayalim klomen kullandıktan sonra bat ı sat ı şaşırdı..
benim mikız beceremedim de düşürdüm ya cücüğü bi tutumadım...
şimdi sana yok belirti arama yok ağlama üzülme desek ne olcak yazdıklarımızla kalcaz..ağla gülüm ağla nezman ağlamak istersen ağla icine atıp dert atmaktansa ağlamak daha iyidir diyorum ..ağlarken rabbimi anarak ağla birtek o çare verir derdimize oturup birlikte ağlayalım gel kız yanıma
belki senin bebişlerin senin bu kadar sevgi ve hevesle bekliyon diye hiç bir ağrı sızı vermiyo sana karartma içini allahın izniyle onlar var ve senin ne hissediyorsan hissetmeye başladılar o yüzden lütfen mutlu ol bu söylediğime de üzülme sakın haaa .....
yanlış yazdım sanırsam viole hayalime batın niye şaştı diye sordu ben ona cevap yazdıydım hayalimin klomen kullandaktan sonra bat ı şaşmıştı.
ben senin düşük yaptığın yeni okudum canım gecmiş olsun ondan sonra kırmızıkartlar gelmedi mi hic
ağlayalım berabbeerrr heemmssoommmmm
şimdi temizlik yapmam lazım akşama misafir var kız
ağlamaya bilem şu an fırsatım yok
klomen kullandım 2 yumurta büyüdü.. ama olmadı.. kırmızılar geldi 11 temmuzda... ağlamak istiyorum...
canlar günlük pede adaçayı yağı damlatılıyomuş akşamdan sabaha tüpleri açıyomuş hem iltihaba iyi geliyomuş adet bittikten sonra 1 hafta kullanılıyomul ben yapcam galiba biri böyle hamile kalmış bi de hamilelik jeli die bişe varmış ondan da mı alsam ki spermcanların daha uzun yaşamasını sağlıyomuş ne dersiniz :26:
violem nasılsın? kırmızılar gelmiş geçmiş olsun, sağlık olsun. ağustosta birlikte kalırız inşallah
daha pembesi geldi canım kırmızısı yok eheh bari yarın akşam gelse de sabah denize girsem diyoruminşallah canım ya bu hamilelik jeli iyi bişşimiş galiba onu kullanınca hamile kaldım dienler var
kırmızısı hiç gelmez işşallahpreseed jel var duydum. ama etki eder mi fikrim yok
Kizlarrrrrrrr gorduk elh bebisimizi.yoldayiz suan haber verruim dedim
Kizlarrrrrrrr gorduk elh bebisimizi.yoldayiz suan haber verruim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?