Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canımmmm çok güzel bi haber buuuuuuuuu :118: Allah bize de nasip eder inşallah bugünün en güzel haberi

çok şüküüüüür. Gözünüz aydın canım. bundan sonra her şey yolunda gider inşallah

maşallah maşalahhhhhhhhhhhhh............yüce rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip eder inşallahhhhhh

cok saolun kizlar. Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin bekletmesin fazla. Rumeysa cnm ins senin haberin cok cok yakin

sana ne olduda umutsuzlga kapıldın bakayım...

tatlım herkesin bi belirtisi olacak diye birşey yok benim komşum hamile olduğunu bebek 3 aylıkken anladı.hem hamişti hem adet görüyordu karnı buyuyunce anladı benim her ay memişler şişiyo da ne oluyo, ay sonunda kova bir kırmızı kart hem sen daha çok yeni evlisin. gençsin sağlıklısın olmayacak diye birşey yok

bügun ağlama günü olarak ilan ediyrum hep birlikte ağlıyoruzzzzzz
yaaa ne ağlaması ağlayarak hamile kalınmıyo, gülmekle bu işler oluyo güle oynaya gelsin bebişlerimiz...

aboooww kızlar bu ne hal dökülmüşsünüz, ağlayın diyorlar ama bunalıma girin demiyorlar.benim çevremde çocuğu olmadan yaşlanan tek allahın kulu yok.bekleyin durun daha, yaaa varya hepiniz güzel haberlerinizi buraya yazaksınız ( ben de tabiiiii) inşallahhhh... ve ben bi tarafımla gülecem bu halimize.

arada ağlamak iyi gelyir kız insan rahatlıyor..ağlaadktan sonra diskoya devamm kırmızılar halen glmediiiiiiiiiiiiiiiiiii

sen iste kuzum yaparım nedemek...
sen nasılsn iymisn

iyiyim çook şükür. şimdi kafayı rahatlatayım diye başladım antidepresanı, etki etmeye başladı olumlu yönde ama bu seferde cinsel isteksizlik sorunu yapıyo

kuzum sen inşallah hamilesindir. adetlerin hep zamanında mı olur?

bende adet düzensizlği vardı doktor doktenis di sanırasm öyle bi ilac verdi.sonra serephone kullandım o zamandan beri yani yaklaşık 4 5 aydır 12 13 ünde oluyrumm..kendimi adet olcak gibi hissedyirum şu anda beyaz akıntım coealdı

bende 4 sene önce falan xanax kullandım sabah öğle akşam şeklinde..onlarda yapıyormu istekizlik yani bıraktıktan sonarada devam ettiriyrmu isteksizlği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…