klomen kullandım 2 yumurta büyüdü.. ama olmadı.. kırmızılar geldi 11 temmuzda... ağlamak istiyorum...
Kizlarrrrrrrr gorduk elh bebisimizi.yoldayiz suan haber verruim dedim
canımmmm çok güzel bi haber buuuuuuuuu :118:Allah bize de nasip eder inşallah bugünün en güzel haberi
çok şüküüüüür. Gözünüz aydın canım. bundan sonra her şey yolunda gider inşallah
maşallah maşalahhhhhhhhhhhhh............yüce rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip eder inşallahhhhhh
bügun ağlama günü olarak ilan ediyrum hep birlikte ağlıyoruzzzzzz
canımm hemmsoommm beeeniimmm sıkma canınıı biriiciikk hemsoomm beniimmm..kırmızıyı görmeden umutlarımız tükenmiyoorr...piiss kırmızı gelirse de hayırlısı demekten baska çaremiz kalmıyor
bende iyice umutsuzluğa kapılmaya basladım baksanaa negatif sonuç alırsam ağlayıp zırlayıp kaderime boyun eğicem yapcak bişey yookk....
sana ne olduda umutsuzlga kapıldın bakayım...
tatlım herkesin bi belirtisi olacak diye birşey yok benim komşum hamile olduğunu bebek 3 aylıkken anladı.hem hamişti hem adet görüyorduyaa kızlar bi karamsarlık çöktü üzerime birkaç gündür.gece uyuyamadım hıçkıra hıçkıra bi güzel ağladım negatif sonucu nasıl kaldırıcam diye eşim de uykudan uyandı sasırdı kaldı sarıldım ağladım kendime geldim biraz iyi oldu..salıya kadar bıçak saplanır gibi kasık ağrılarım vardı 2 gündür de hiçbir sey yok nerdeyse göğüsler desen tık yok insan belirti aramadan yapamıyor hele de tedavi görüyosan daha da zor..
inşallah gelir bebişlerim ya da bebişim hakkımda hayırlısı.....
yaaa ne ağlamasıbügun ağlama günü olarak ilan ediyrum hep birlikte ağlıyoruzzzzzz
ben geldim diye mi kaçtınız
ben geldim şimdi de sen yoksun
tatlım herkesin bi belirtisi olacak diye birşey yok benim komşum hamile olduğunu bebek 3 aylıkken anladı.hem hamişti hem adet görüyordukarnı buyuyunce anladı benim her ay memişler şişiyo da ne oluyo, ay sonunda kova bir kırmızı kart hem sen daha çok yeni evlisin. gençsin sağlıklısın olmayacak diye birşey yok
yaaa ne ağlamasıağlayarak hamile kalınmıyo, gülmekle bu işler oluyo güle oynaya gelsin bebişlerimiz...
aboooww kızlar bu ne hal dökülmüşsünüz, ağlayın diyorlar ama bunalıma girin demiyorlar.benim çevremde çocuğu olmadan yaşlanan tek allahın kulu yok.bekleyin durun daha, yaaa varya hepiniz güzel haberlerinizi buraya yazaksınız ( ben de tabiiiii) inşallahhhh... ve ben bi tarafımla gülecem bu halimize.
rumeysa kuzum hiç pas vermiyonnasılsın...
ooooh hım hım. çoook severim yanına da cacıkyav karnıyarık icin bütün patlıcan kızartıyromu mübarek heyere sıcrıyro yağ okadarda sildim suyunu aldım
ooooh hım hım. çoook severim yanına da cacıkafiyet olsun
sen iste kuzum yaparım nedemek...
sen nasılsn iymisn
iyiyim çook şükür. şimdi kafayı rahatlatayım diye başladım antidepresanı, etki etmeye başladı olumlu yönde ama bu seferde cinsel isteksizlik sorunu yapıyo
kuzum sen inşallah hamilesindir. adetlerin hep zamanında mı olur?
iyiyim çook şükür. şimdi kafayı rahatlatayım diye başladım antidepresanı, etki etmeye başladı olumlu yönde ama bu seferde cinsel isteksizlik sorunu yapıyo
kuzum sen inşallah hamilesindir. adetlerin hep zamanında mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?