Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

gunaydin kizlar benim kirmizilar geldi

tatlım adetten haman sonra rahim filmi çekiliyor, gebeliğe zarar verebilirmiş çünkü.onlar da önlem amaçlı gebelik ihtimalinin en düşük olduğu zamanı tercih ediyorlar. adet olduğuna üzülmeeee. hemen toparlan ve biran önce işlemlerini yap...

öyle yapıcam canım araştırma içindeyim zaten bakalım görücez artık bu filmide çektireyim bişiy çıkmaz inşallah of ya canım filmi çektirdikten sonra çalışabiliniyormu işe gelsem

saol deryacım allahın izniyle beraber doğuracaz

maşallahhhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhh güzel haberlerini aldık göbecikler attıkkkkkkkkk teyteyyyyyyyy
hayırlı olsun gözün aydın.........
darısı bizim başımıza
yüce rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşalllllllahhhhhh aminnnnn

bende az önce doktordan geldim kan tahlili verdim troid fsh falan bakılcakmış.araya beta yıda sıkışıtırır mi diye baktım ama yok sıkıştırmadıııııı......saat 2 de tahlileri almaya gitcem öyle işte

öyle yapıcam canım araştırma içindeyim zaten bakalım görücez artık bu filmide çektireyim bişiy çıkmaz inşallah of ya canım filmi çektirdikten sonra çalışabiliniyormu işe gelsem

yaa kıyamam ne kadar korkutmuşlar seni... tabiki işe gidebilirsin korkma tatlım. sadece biraz akıntın olacak çünkü rahme bir sıvı bırakılarak yapılan bir işlem. zaten sana orda ped ve ıslak mendil felan veriliyo. tırssıııkkkk istanbulda olsaydım sana eşlik ederdim, işlem bittikten sonra halini görmek isterdim. sende şaşıracaksın kendine ben bunu çok abartmışım diye ben çok şaşkın baktım doktora, o da bana ne oldu canın mı acıdı dedi ben de yooo acımadı diye şaşkınım dedim

günaydınnn tatlımmmm nasılsın uyuyabildin mi bu akşam

cemreciimm baska yerlere bakıyodumm...
iyiyim canım bugün daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür..uyudum sonunda yaa cam tarafına yattım esti biraz ooohhh ...iğneler yüzünden totoşumun üzerine oturamıyom yatamıyom ama bunlara razıyım yeterki bisey olmasın daa
sen nasılsın tatlımm????

iyi olduğuna sevindim canım. ben de iyiyim ama inanılaz sıkılıyorum. dışarısı cok sıcak çıkmayı da gözüm kesmiyor öyle evde köss köss otoruyorum. benim de adete iki hafta kala göğüslerim ne biçim sızlar. uüz üstü uyumayı çok seviyorum ama dün maalesef rahimde de adet olacakmışım gibi kasılmalar var ama pek ümitli değilim, enfeksiyondan da olabilir. artık adet tarihi gelince ne olduğunu anlarızzz

hemsoyla komsu da gelmişlerrrr nasılsınız kızlaarrr????

hemsom doktora gitmişsin en iyisini yaptın tatlım..tahlillerinde de sorun çıkmaz inşallah tatlım..
ben de sabah gittim hastaneye burda kan testimi tekrarlamak için.yarın gelir sonuç dediler ben o kadar bekleyemem dedimmm yaaa
ilçede olmanın dezavantajlarııı

giresuna gelince azcık daha rahat edersin kuzm yav...evet gittim dün orkide kan tahlillerinin 3 ve 4 günlerde yapılyor demeseydi belki biraz daha erteleyebilridm..gittim hastahneye 3 hasta sonra doktora muayene oldum carşamba perşembe gidince cok rahat oluyrmuş hastahne ...
canım sende dikkat et kendine hic kalkma bol boldinlen......tahlilerde tirodile ilgili bi sıkıntı cıkcakmış gibi hissediyrum hayırlısı bakalım..saat 2 i bekliyrum evde
senin lekelerin devam ediyr mu

HOŞBULDUK bebekim bakıyorumda bir çakallık düşmüş üstüne herkes sana hamilesin desin diye gördüğün yere kan mı bırakıyon kız duyan var duymayan var bizi de düşün daaaa....bu arada iyi olmana çok sevindim bebişlerin çokkkkk öpüldü

kırmızıları görmeden umudu kesmek yokkk belirtiler konusunda yardımcı olamıyorum benim gördüğüm tedavilerden dolayı kasık ağrılarım çok fazlaydı adet olacakmısım gibiydim aynen...bendeki tek fark suydu normalde adet olacağım hafta kilo artışım olur bu sefer yoktu...
bebişlerimize kavusmak için her yolu denemeliyiz biliyorsun...8 ay içerisinde bütün tedavi yöntemlerini denedik ara vermek istemedim hiç.çok şükür hamiş haberimi aldım sonunda.inşallah kucağıma almak da nasip olur..yaklasık 1 sene de negatif gördüklerimi saymıyorum
bu yüzden umudunu asla yitirme olmayacak diye de sakın düşünme tatlım hep ileriye bak ne kadar zor olsa da...

Allahım bir ikiz anasının ağzından ballarrrrrrr damlıyor , yerim ben senin pozitifliğini hep böyle olalım işte yoksa bende asbiyet yapıyo yaaa :95::95::95::95::95::95::95::95:...

şekerim simdi tüp bebek olduğu için ve erkenden test yaptırdığımız için 2 günde bir tekrar etmek gerekiyo..
hamiş olmusum sonunda duyurcam tabii kıızzzzz ultrasondan sonra belediyeden anons yaptırıcammmm

aynen giresunda rahat olurum merkezde olucaz nasipse zaten..sorun çıkmaz Allah ın izniyle merak etme.
lekelenmelerim nerdeyse bitiyo çok şükür...hiçbir iş yapmıyorum yatıyorum bol bol totoşumdan ne kadar yatabilirsemmm

Allahım bir ikiz anasının ağzından ballarrrrrrr damlıyor , yerim ben senin pozitifliğini hep böyle olalım işte yoksa bende asbiyet yapıyo yaaa :95::95::95::95::95::95::95::95:...

ikiz anası ısırsın seni emiiiii asabiyet yapıyomuuussss ahanda en pozitifinden yorumlar yapıyorum artıkıınnnn:126::126::126::126::126::126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…