tamam canım biz de öptükkviole yarın yapayım canım kızlar bugün geldim ve direk sizinle görüştüm
şimdi sıra kocişteee
yarın görüşürüzzzzzzz
herkesi öptümmm
insallah canim.dusuncesi bile heyecanli:18::18:ben sanki ilk defa anne olucam sanki:18::18::18:kizim bugun bebegini abla deyib opuyordu.cok uzuldum.bu arada onun ablasi olmuycak bunu hala anlamiyor bebegiminsallah kendisi abla olur
viole yarın yapayım canım kızlar bugün geldim ve direk sizinle görüştüm
şimdi sıra kocişteee
yarın görüşürüzzzzzzz
herkesi öptümmm
bende 3 kere girdiydimmm... 7 sinde adettim bittii.
8.10 .12
13 de çatlıyom zaten... orda beklemiş spermoşlarrkikiki
çünkü yolla gittim tarihi çok iyi biliyorum çok az çarpıştım ya bu ay olmaz demiştim...
ovulasyon testi kullandım ya bennn... geçen ay 12. günü çızgiyı yakaladım.. demeki 13 de yumurtluyorum...çatladığını nerden anlıyon kızz
şekerler bende çıkıyorum dün gece sıcaktan uyuyamadım bu gece uyurum inşallahh..yarın görüşürüüzz
şekerler bende çıkıyorum dün gece sıcaktan uyuyamadım bu gece uyurum inşallahh..yarın görüşürüüzz
bende 3 kere girdiydimmm... 7 sinde adettim bittii.
8.10 .12
13 de çatlıyom zaten... orda beklemiş spermoşlarrkikiki
çünkü yolla gittim tarihi çok iyi biliyorum çok az çarpıştım ya bu ay olmaz demiştim...
tamam canım biz de öptükk
ay kıyamam ona canım benim inşallah o abla olucak kardeşlerini sevicek
perim sen kür mür yaptı mıydın yoksa sadece ovu testi mi?
kizlar ben namaza gidiyim.insallah gelmeye calisicam
kizlar ben namaza gidiyim.insallah gelmeye calisicam
hosbulduk orkidecim biraz sıkıntılı bir gün geçiriyorum cemrecim de yazmıs ama yeni gördüm..
bugün aşırı kasık ağrılarım var ve lekelenmelerim biraz kırmızıya dönmeye baslamıstı canım çok sıkıldı aradım hmen merkezi.doktor da jeli bırak iğneyi sabah aksam 2şer doz yaptır dedi.zaten jel de tahriş edebiliyor.yatıyorum sadece canım yaa..
çok yakın arkadasım var sağolsun geldi yemek yaptı evimi toparladı biraz...
sen nasılsın canım benimmm çarpışmalara devaminşallah bu ay olacak hayırlısıyla orkidemmm
tamam canım yarın kutunu kontrol et, şimdi göndermeye uğraşacağım.öprümsaol canim mesaj atabilirsen gittgn merkezi cok mvtlu olurm saol
:18::18: %1canım benim filmeden korkma..en acıyanı bile insanın dayanma sınırında. ben de çektirmiştim. bir an çok acı oluyo ve geçiyo. ağdadan daha az acıtıyo
morfolojiniz kaç kuzum sizin:26:
içini ferahh tut... sen bunu düşüneceğine ikisi birden ağlayınca ne edcen onu düşünhosbulduk orkidecim biraz sıkıntılı bir gün geçiriyorum cemrecim de yazmıs ama yeni gördüm..
bugün aşırı kasık ağrılarım var ve lekelenmelerim biraz kırmızıya dönmeye baslamıstı canım çok sıkıldı aradım hmen merkezi.doktor da jeli bırak iğneyi sabah aksam 2şer doz yaptır dedi.zaten jel de tahriş edebiliyor.yatıyorum sadece canım yaa..
çok yakın arkadasım var sağolsun geldi yemek yaptı evimi toparladı biraz...
sen nasılsın canım benimmm çarpışmalara devaminşallah bu ay olacak hayırlısıyla orkidemmm ayyyy yirim onlarıııı valla insan buna bile razı olur.
gözün aydın gecenin bu saatinde ne güzel bi haber oldu, moralim yüksek yatarım artıkınarkadaşlar merhaba herkese
sabah kan testi yaptırdım ve hamileyim. sonuç 107 çıktı. ee bir günlük geçi,kme olunca. testi yaptırırken utandım bile görmemişler gibi.
neyse hemen doktorumla görüştüm. günde 3 tane progestan alıcam. haftaya pazrtesi tekrar test yaptırıyorum ve muayene oluyorum. allahım bunu bana gösterdi. dualarımı kabul etti. inşallah tamamına erdirmeyi de nasip eder.
kızlar tüm kalbimle yüce allahımdan diliyorum ki isteyen herkese nasip etsin. hepimiz tek tek muradımıza erelim.
çok sevindim evet ama allahım bu kritik günleri geçirdiğimizi nasip etsin. bu haberi aldım şimdi de bebeğimin ilk hareketini duymayı nasip etsin
iyi gecelerr orkideemmm rüyanda bebişini göörrrr
heee o çarpışmayı bilmiyo zaten anca rüyasında görür
ben geldim.niye konusmuyorsunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?