Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

söylediklerinde çok haklısın... insanın kendisine yaptığı en büyük kötülük bence birşeyi bilip uygulayamaması. ben de böyleyim işte.her ay bütün belirtileri gösteririm ve zamanı gelince de kırmızı kartla o ay da devre dışı kalırım.bazen polyana olamıyorum işte...

günaydınnnnnnnnnnn günaydın sizeeeeeeeeeee annişle akşam dedikodu yaptık geç yattım geç uyandım tabi haliylee şimdi de incirlerimi koydum kaynamaya kociş de sabah pekmezini yemiş kaşığını gördüm aferim kocişime bu ay çok ümitliyim ben yaa inşallah gelcek bebişimiz

rümeysaammm tahlil vermişsin inşallah iyi çıkıcak canım ve için rahatlıcak bak görürsün 2 demi alcaksın sonuçları bizi de haberdar et canım :26:

bernardom ben şimdiii gördüüüümmm hamileymişsin tebrik ederim canımmmmmmm Allah kokusunu duymayı da nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

ben o incirleri kuru kuru yemeyi tercih ettim hatta yanlış hatırlamıyorsam orkide de kendisini ye demişti..
ne güzel ne güzel inşallah güzel haberler alırız senin icinde...

darısı başımıza canım

ehehe kovalamaz ya sevinir bişe çıkmadı diyee bence:18:

kızlar çok uyduruk bir test aldım eczaneden. eczacı adetten 10 gün sonra gecikmede sonuç verir diyo oha yaniii... bi de erken gebelik testi vardı 1 gün gecikmede sonuç verir dedi onu almadım

harbiden o nemiş öyle 10 gün sonraaapeeh:122:

kızlar çok uyduruk bir test aldım eczaneden. eczacı adetten 10 gün sonra gecikmede sonuç verir diyo oha yaniii... bi de erken gebelik testi vardı 1 gün gecikmede sonuç verir dedi onu almadım

kizlar selam nasilsiniz...dun hepiniz kacdininiz.........nasilsinizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…