kırmızıları görmeden umudu kesmek yokkkbelirtiler konusunda yardımcı olamıyorum benim gördüğüm tedavilerden dolayı kasık ağrılarım çok fazlaydı adet olacakmısım gibiydim aynen...bendeki tek fark suydu normalde adet olacağım hafta kilo artışım olur bu sefer yoktu...
bebişlerimize kavusmak için her yolu denemeliyiz biliyorsun...8 ay içerisinde bütün tedavi yöntemlerini denedik ara vermek istemedim hiç.çok şükür hamiş haberimi aldım sonunda.inşallah kucağıma almak da nasip olur..yaklasık 1 sene de negatif gördüklerimi saymıyorum
bu yüzden umudunu asla yitirme olmayacak diye de sakın düşünme tatlım hep ileriye bak ne kadar zor olsa da...
şekerim simdi tüp bebek olduğu için ve erkenden test yaptırdığımız için 2 günde bir tekrar etmek gerekiyo..
hamiş olmusum sonunda duyurcam tabii kıızzzzz ultrasondan sonra belediyeden anons yaptırıcammmm
bende eşimin calıştığı gazateden koskoca ilannnnnnnnn yaptırcam
senin icin yaptırcam demeyi unuttumuşum hemşom
bercestem ben şimdiii gördüüüümmm hamileymişsin tebrik ederim canımmmmmmm Allah kokusunu duymayı da nasip etsin inşallah
bercestem hamile mi
rümeysaammm tahlil vermişsin inşallah iyi çıkıcak canım ve için rahatlıcak bak görürsün 2 demi alcaksın sonuçları bizi de haberdar et canım :26:
günaydınnnnnnnnnnn günaydın sizeeeeeeeeeee annişle akşam dedikodu yaptık geç yattım geç uyandım tabi haliyleeşimdi de incirlerimi koydum kaynamaya kociş de sabah pekmezini yemiş kaşığını gördüm aferim kocişime bu ay çok ümitliyim ben yaa inşallah gelcek bebişimiz
evet bernardom da hamile böyle güzel haberler alınca insan cok seviniyor ....darısı başımıza kız...
kız tahlilde bişey cıkmazsa benim koca beni süpürgayle kovalar herhalde...
ben sana demedimmi bişey cıkmaz diye
bernardom ben şimdiii gördüüüümmm hamileymişsin tebrik ederim canımmmmmmm Allah kokusunu duymayı da nasip etsin inşallah
bernardom dicektim karışmışAllah söyletti belki dee
kızlar aferin bu ay iyi çalışılmış gözün aydın bercesteeee
kızlar aferin bu ay iyi çalışılmış gözün aydın bercesteeee
kızlar çok uyduruk bir test aldım eczaneden. eczacı adetten 10 gün sonra gecikmede sonuç verir diyooha yaniii... bi de erken gebelik testi vardı 1 gün gecikmede sonuç verir dedi onu almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?