hoşgeldin tatlım, ben geçmişe göz atıyordum ondan gecitkimmmm
rumeysa nesilsin anacim?ne yapiyorsun orda........
canım benim kızma hemen uykum geldi bir an daldımama sanırım uyusam iyi olacak gözlerimi açamıyorum
Elh cnm doktordan geldk biraz once ama sadece bi elle bakti yarinda ins ultrasona gidicem:18::18::18:sweetcim nasılsın tatlııım. her şey yolundadır umarım
Hayirli olsun cnm Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insarkadaşlar merhaba herkese
sabah kan testi yaptırdım ve hamileyim. sonuç 107 çıktı. ee bir günlük geçi,kme olunca. testi yaptırırken utandım bile görmemişler gibi.
neyse hemen doktorumla görüştüm. günde 3 tane progestan alıcam. haftaya pazrtesi tekrar test yaptırıyorum ve muayene oluyorum. allahım bunu bana gösterdi. dualarımı kabul etti. inşallah tamamına erdirmeyi de nasip eder.
kızlar tüm kalbimle yüce allahımdan diliyorum ki isteyen herkese nasip etsin. hepimiz tek tek muradımıza erelim.
çok sevindim evet ama allahım bu kritik günleri geçirdiğimizi nasip etsin. bu haberi aldım şimdi de bebeğimin ilk hareketini duymayı nasip etsin
Kiz perim senin kiz olma ihtimalimi var ne hani carpisma ovudan once yabende 3 kere girdiydimmm... 7 sinde adettim bittii.
8.10 .12
13 de çatlıyom zaten... orda beklemiş spermoşlarrkikiki
çünkü yolla gittim tarihi çok iyi biliyorum çok az çarpıştım ya bu ay olmaz demiştim...
arkadaşlar merhaba herkese
sabah kan testi yaptırdım ve hamileyim. sonuç 107 çıktı. ee bir günlük geçi,kme olunca. testi yaptırırken utandım bile görmemişler gibi.
neyse hemen doktorumla görüştüm. günde 3 tane progestan alıcam. haftaya pazrtesi tekrar test yaptırıyorum ve muayene oluyorum. allahım bunu bana gösterdi. dualarımı kabul etti. inşallah tamamına erdirmeyi de nasip eder.
kızlar tüm kalbimle yüce allahımdan diliyorum ki isteyen herkese nasip etsin. hepimiz tek tek muradımıza erelim.
çok sevindim evet ama allahım bu kritik günleri geçirdiğimizi nasip etsin. bu haberi aldım şimdi de bebeğimin ilk hareketini duymayı nasip etsin
vayyy süper bi haber buuuugözün aydın canımm Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiiinnn
saol deryacım allahın izniyle beraber doğuracaz
gunaydin kizlar benim kirmizilar geldi
arkadaşlar merhaba herkese
ben bunu hiç beğenmedimgunaydin kizlar benim kirmizilar geldi
bu arada herkesciklere GÜÜÜÜNAAAYYYYYYDIIINNNNNNNNNNNNNNN.....................
orkide hoşgeldin nasılsın
iyiyim canımişler kesat oturuyorumsen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?