Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ikiz anası ısırsın seni emiiiii asabiyet yapıyomuuussss ahanda en pozitifinden yorumlar yapıyorum artıkıınnnn:126::126::126::126::126::126::126:

gözüme girdin kız sen, bu ikizler sana yaradı yawww allahım tadını aldırsın inşallah çok rahat bi hamilelik geçirisinde bizde 8 ay sonunda afiyetle yeriz o anneciklerini üzmeyen akıllı bıdıklaraaaaa ayyy heyecan yaptım bi an ....

selam kızlar ben geldim
size bir teklifim var bugün düşünelim ve yeni bir topiğe geçelim
isimi düşünüp herkesin haberi olması için bekleyelim
haziran temmuz olmasın sonra eskiyor topik
ne dersiinizzzz

selam canım hosgeldinn...çok güzel olur ..ama isim konusunda yardımcı olamıcam hiç yaratıcı değilimdir çünkü

kız ortalığı karıştırdın ben de şaşırdım kim hamile kim değillll. sen ne yaptın giden gelen var mı. batın dünmüş. az önce gördüm tahlil yaptın mı ya da belirti felan
yok canım benim adet geldi ağustosa kaldım
hmm iyiydi bu tpik bence ama siz bilirsiniz canlar ismi bi düşünelim bakalım :26:

Son düzenleme:
tamam cnm inşallah çok guzel bir değer çıkarda birdaha kan vermene gerek kalmaz sonra direk ultrosana girersin önce keseleri sonrada kalp atışlarını duyarsın cnm

inşallah nesecim...ultrason için 7 ağustosa gün verdi doktor canım..inşallah o günleri de görürüm yaaa

kizlar aklima bir isim geldi.nasil acaba SUKREDEREK MELEKLERIMIZI BEKLIYORUZ...

kizlar dun sabahdan beri midem cok kotu.simdi yine basladi.adetime 8 gun var.simdi baslamasi imkansiz.ama cok usutdum qaliba.sizce ne iyiy gelir mideme...
bu arada ismi begenmenize sevindim.

kizlar dun sabahdan beri midem cok kotu.simdi yine basladi.adetime 8 gun var.simdi baslamasi imkansiz.ama cok usutdum qaliba.sizce ne iyiy gelir mideme...

Bitki çayını içerken hamile olma ihtimaline göre düşün yinede, bazı bitkiler düşüğe neden oluyo ama hangisi bilmiyorum ilgilenmediğimden

geçmiş olsun canım sen nane limon iç bişeycik olmaz
inşallah seninledir bebişin geçen doktor diyorki bana kafana bişey olacak diye getirme eğer
bebek seninle olacaksa amuda kalksanda tutar demişti
kendini iyi hissetmen daha iyi bence
bu arada bulduuğun isim güzel canım isimler çoğalsın içinden akşam seçerizzz

canlarım nasılsınız bakalım.bende bu ay gebelik yok.ovulasyon testi aldım 2.çizgi silik çıktı.negatifmiş yani....bakalım hayırlısı

canlarım nasılsınız bakalım.bende bu ay gebelik yok.ovulasyon testi aldım 2.çizgi silik çıktı.negatifmiş yani....bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun gebelik yok derken yumurtlama olmadığı için mi diyorsun :44:
adet olana kadar peşin hükümlü olma derim

kızlar nebersiniz hiç sesiniz çıkmıyo ben evi temizledim yoruldum yahu hava da sıcak dinleniyorum

hayırlısı olsun gebelik yok derken yumurtlama olmadığı için mi diyorsun :44:
adet olana kadar peşin hükümlü olma derim

yok canım adetim oldu.bugün 11.gün oldu.ovulasyon testi yaptım.2.çizgi silik.prospektüsünde negatif diye yazıyor.birde yarın deneriz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…