ikiz anası ısırsın seni emiiiii asabiyet yapıyomuuussss ahanda en pozitifinden yorumlar yapıyorum artıkıınnnn:126::126::126::126::126::126::126:
selam kızlar ben geldim
size bir teklifim var bugün düşünelim ve yeni bir topiğe geçelim
isimi düşünüp herkesin haberi olması için bekleyelim
haziran temmuz olmasın sonra eskiyor topik
ne dersiinizzzz
selam canım hosgeldinn...çok güzel olur ..ama isim konusunda yardımcı olamıcam hiç yaratıcı değilimdir çünkü
selam kızlar ben geldim
size bir teklifim var bugün düşünelim ve yeni bir topiğe geçelim
isimi düşünüp herkesin haberi olması için bekleyelim
haziran temmuz olmasın sonra eskiyor topik
ne dersiinizzzz
yok canım benim adet geldi ağustosa kaldımkız ortalığı karıştırdınben de şaşırdım kim hamile kim değillll. sen ne yaptın giden gelen var mı. batın dünmüş. az önce gördüm tahlil yaptın mı ya da belirti felan
tamam cnm inşallah çok guzel bir değer çıkarda birdaha kan vermene gerek kalmaz sonra direk ultrosana girersin önce keseleri sonrada kalp atışlarını duyarsın cnm
wc ye gittim 3 4 damla kahverengi leke geldi ve sol kasıkta hafif hafif ağrılarım var
kizlar aklima bir isim geldi.nasil acaba SUKREDEREK MELEKLERIMIZI BEKLIYORUZ...
kizlar aklima bir isim geldi.nasil acaba SUKREDEREK MELEKLERIMIZI BEKLIYORUZ...
kizlar dun sabahdan beri midem cok kotu.simdi yine basladi.adetime 8 gun var.simdi baslamasi imkansiz.ama cok usutdum qaliba.sizce ne iyiy gelir mideme...
bu arada ismi begenmenize sevindim.
kizlar dun sabahdan beri midem cok kotu.simdi yine basladi.adetime 8 gun var.simdi baslamasi imkansiz.ama cok usutdum qaliba.sizce ne iyiy gelir mideme...
kızlar aferin bu ay iyi çalışılmış gözün aydın bercesteeee
sağol cemremmm darısı başına inşallahhhhhh
çok güldüm belki hamilelik belirtisidirrr:44:
canlarım nasılsınız bakalım.bende bu ay gebelik yok.ovulasyon testi aldım 2.çizgi silik çıktı.negatifmiş yani....bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun gebelik yok derken yumurtlama olmadığı için mi diyorsun :44:
adet olana kadar peşin hükümlü olma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?