yok canım adetim oldu.bugün 11.gün oldu.ovulasyon testi yaptım.2.çizgi silik.prospektüsünde negatif diye yazıyor.birde yarın deneriz bakalım.
anladım canım
daha erken zaten inşallah bir iki güne çatlatırsın yumurtaları
sonrada inşallah rast gelir hamiş olursun canım:26::26:
yaa kıyamam ne kadar korkutmuşlar seni... tabiki işe gidebilirsinkorkma tatlım. sadece biraz akıntın olacak çünkü rahme bir sıvı bırakılarak yapılan bir işlem. zaten sana orda ped ve ıslak mendil felan veriliyo. tırssıııkkkk istanbulda olsaydım sana eşlik ederdim, işlem bittikten sonra halini görmek isterdim. sende şaşıracaksın kendine ben bunu çok abartmışım diye ben çok şaşkın baktım doktora, o da bana ne oldu canın mı acıdı dedi ben de yooo acımadı diye şaşkınım dedim
korktum tatlım vallahi ya ne yalan söliim ANESTEZİLİ olucam artık
bende anestezili öneririm
Arkadaşlar Merhaba,
bende aranıza bugün katıldım,2 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir bebek istiyoruz olmuyor doktora gittim yumurta takibi yaptı ardından çatlatıcı iğne yapıldı bu 3.ayım ama 2.ci çatlatıcı iğne vuruldum,adetime 2-3 kaldı feci bir bel ağrısı kasık ağrılarım ve dünde bacaklarım ağrıdı acaba hamilemiyim,göğüslerimde şişme gerçi adet dönemlerim dede göğüslerde şişme oluyor bilmiyorum ya test alsam daha erken ve korkuyorum yine olmuyacak diye,Allah herşeyin hayırlısını versin..
kız varya hepsi bi anda öle bi geldi ki eve gelene kadar boş kalamadım. bu arada yerim senin gergin bekleyişiniyok mu hasta
sağol canım ben de iyi sayılır biraz gerginim merak bekleyiş stresssss
canım ben de işlemden sonra işe gittim. sonra bi anda kanamam olunca başım döndü, tansiyonum düştü ve işe devam edemeyip eve geldim. o günü evde tansiyonum düşük olarak geçirdim ve 3 gün kanamam oldu nerdeyseöyle yapıcam canım araştırma içindeyim zaten bakalım görücez artık bu filmide çektireyim bişiy çıkmaz inşallah of ya canım filmi çektirdikten sonra çalışabiliniyormu işe gelsem
hııım olabilir ne desek acaba:26:selam kızlar ben geldim
size bir teklifim var bugün düşünelim ve yeni bir topiğe geçelim
isimi düşünüp herkesin haberi olması için bekleyelim
haziran temmuz olmasın sonra eskiyor topik
ne dersiinizzzz
kız sen de asma hemen o suratı zilliii. düşükten sonra ilk adet biraz tuhaf olabiliyo. sonrakiler hep aynı eskiler gibi oluyoYA Benimde normal akıntım kahverengileşmeye başladı hiç öyle olmazdı düşük etkisi mi ki, adet belirtim artık böyle mi olacak ki bu pazara bekliyorum ama belli de değil :26::26::26:
selam ben geldim.tahlillerim temizmiş bi sorun yokmuş...
cıkan sonucları yazayım ...
TSH 2,72
ESTRADİOL 97,3
BETA 1,14
FSH 7,44
LH 6,42
DHEA-S 178 ( BUNU COK MERAK ETTİM NE OLDUGNU YEMEKTEN SONRA ARAŞTIRCAM İLKKEZ GÖRYÜRÜM )
eskisi gibi deyil artık herşey yeni teknolojiye göre yapılıyor ben fındıkzadede bir yere gittim 370 tl idi 5 ay öncesi.o kadar abartmışlardıki bende korkmuştum ama adetinin ilk gunku gibi ağrı oluyor ve geçiyor korkma tatlım
ama ben daha 10 gün önce çektirdim belki benim çektirdiğim aletlerde eski
ama benim için çok kötü bir tecrübe oldubenim kendi doktorum çekmemişti
başka doktor çekti oda çok kötü davrandı ağlamaktan bitap düştüm
kavga ettim o ağrının üstüne tabii ben yaşadım diye herkes yaşayacak diye bişey yok ama
bende korku oluştu biraz
Arkadaşlar Merhaba,
bende aranıza bugün katıldım,2 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir bebek istiyoruz olmuyor doktora gittim yumurta takibi yaptı ardından çatlatıcı iğne yapıldı bu 3.ayım ama 2.ci çatlatıcı iğne vuruldum,adetime 2-3 kaldı feci bir bel ağrısı kasık ağrılarım ve dünde bacaklarım ağrıdı acaba hamilemiyim,göğüslerimde şişme gerçi adet dönemlerim dede göğüslerde şişme oluyor bilmiyorum ya test alsam daha erken ve korkuyorum yine olmuyacak diye,Allah herşeyin hayırlısını versin..
demekki cnm aletlerden kaynaklanıyor nasıl çıktı sonucun
rumeysam şükür temiz çıkmış. sen de bu ay arı sütü ve incir ceviz yesene
kız varya hepsi bi anda öle bi geldi ki eve gelene kadar boş kalamadım. bu arada yerim senin gergin bekleyişini
canım ben de işlemden sonra işe gittim. sonra bi anda kanamam olunca başım döndü, tansiyonum düştü ve işe devam edemeyip eve geldim. o günü evde tansiyonum düşük olarak geçirdim ve 3 gün kanamam oldu nerdeyse
hııım olabilir ne desek acaba:26:
kız sen de asma hemen o suratı zilliii. düşükten sonra ilk adet biraz tuhaf olabiliyo. sonrakiler hep aynı eskiler gibi oluyo
en güzeli buydu normal çıktı canım
sen nasılsın bat ne zamandı
çok sevindim cnm daha bugun 10.gunum yumurtlama zamanlarım yani bende kist çıktı yine soğan suyu içiyorum inş.faydasını görürüm batım 9 ağustos
hoşgeldin canım valla yarına güzel bir topik açalım haziran bittti artık
sonu olmayan bir topik olsun diyorum
ah bu kistelr yokmu bu kistelrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?