kocan ne zaman yaptıracakcanım eşim nezman sperm testini yaptırırsa ondan sonra yiyip iccem
belki onda bi sorun vardır....boşuna yiyip icmemiş olurum..
kocan ne zaman yaptıracak
Canım tekrar hayırlı olsun, allahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah, sana bişey sorsam progestanı düşük yaptığın için mi alıyosun, tutunması için mi? bir de bu düşükten sonraki kaçıncı ayın
canım eşim nezman sperm testini yaptırırsa ondan sonra yiyip iccem
belki onda bi sorun vardır....boşuna yiyip icmemiş olurum..
ben de korkuyorum kür yapmaya
hani başkasına iyi gelen ya bana zararlıysa mesela benim duvarım kalınlaştığı için
adaçayı içmemem lazım ama duvarı ince olana yarayan bişey bu o yüzden kafam karışmasın diye içmiyorum
ben şubatta hayıt tohumu diye bişey kullandım agnugaston du galiba ismi
birçok kişi hamile kalmış ama ben tekrar hastalandım hala toparlanamadı benim garip rahim
kendini bilmen lazım aslında bu kürler içinde tahlil yapılmalı diyorum
hani başkasına iyi gelen ya bana zararlıysa mesela benim duvarım kalınlaştığı için
adaçayı içmemem lazım ama duvarı ince olana yarayan bişey bu o yüzden kafam karışmasın diye içmiyorum
birçok kişi hamile kalmış ama ben tekrar hastalandım hala toparlanamadı benim garip rahim
teşekkür ederim canm. progestanı sanırım daha önceden düşük yaptığım için doktor söyledi. düşüğü de 2010 aralıkta yaptık. çok oldu yani. ozamandan beri bekliyorduk. allah herkese nasip etsin
tarcının yanında dktor ilac vermişmiydi.belki o yapmışıtırbende geçen ay çörek otu bal tarçın yaptım şimdi diyorum bazı arkadaşlara kist yapmış acaba banadamı yaptı
son yaptırdğım tahlilerim dügzün cıktı tembellik falan yok sanırsam o yüzden ceviz fındık gibi şeyler yemeyi planlıyorum. dedğin gibi insan kendini bilmeli ona göre kür yapmalı
ama bi düşünsene doktora diycenki ben kür yapcam oyüzden bana tahlil yapın ve sorunumun ne oldgunu syöleyin herhalde doktor bize süpürgylen kovalar
ama bi düşünsene doktora diycenki ben kür yapcam oyüzden bana tahlil yapın ve sorunumun ne oldgunu syöleyin herhalde doktor bize süpürgylen kovalar
tarcının yanında dktor ilac vermişmiydi.belki o yapmışıtırbende geçen ay çörek otu bal tarçın yaptım şimdi diyorum bazı arkadaşlara kist yapmış acaba banadamı yaptı
yada aktara gidiyormuşuz bizi reçeteyle hastaneye yollarmış
kim yolladı aktar
eskisi gibi deyil artık herşey yeni teknolojiye göre yapılıyor ben fındıkzadede bir yere gittim 370 tl idi 5 ay öncesi.o kadar abartmışlardıki bende korkmuştum ama adetinin ilk gunku gibi ağrı oluyor ve geçiyor korkma tatlım
işte ben bunu ona anlatamadım. anlattığın yerde ben de yaptırdım. adını reklam olmasın diye yazmıyorum ama chlaaka özelden msj yazdım. o da aynı fiyat almış ama ben anestezili olacam diyo. bünyeye yazık ya anestezi kolay birşey değilki. neyse artık tercih meselesi...
ama ben daha 10 gün önce çektirdim belki benim çektirdiğim aletlerde eski
ama benim için çok kötü bir tecrübe oldubenim kendi doktorum çekmemişti
başka doktor çekti oda çok kötü davrandı ağlamaktan bitap düştüm
kavga ettim o ağrının üstüne tabii ben yaşadım diye herkes yaşayacak diye bişey yok ama
bende korku oluştu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?