Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kocan ne zaman yaptıracak

sordum nezman yaptırcan diye yaptırayım mi diye soruyr adam ...yaptırda dedim sonra oluruna bırakıriz dedim.en azından sorun var mı yokmu biliriz dedim..tamam dedi daha da bişey demedi....anlıcanız tek başıma bu yolda yürümektan sıkıldımm..nezman bana eşlik etmeye başlarsa ozman bendee yer icerim

teşekkür ederim canm. progestanı sanırım daha önceden düşük yaptığım için doktor söyledi. düşüğü de 2010 aralıkta yaptık. çok oldu yani. ozamandan beri bekliyorduk. allah herkese nasip etsin

canım eşim nezman sperm testini yaptırırsa ondan sonra yiyip iccem
belki onda bi sorun vardır....boşuna yiyip icmemiş olurum..

ben de korkuyorum kür yapmaya
hani başkasına iyi gelen ya bana zararlıysa mesela benim duvarım kalınlaştığı için
adaçayı içmemem lazım ama duvarı ince olana yarayan bişey bu o yüzden kafam karışmasın diye içmiyorum
ben şubatta hayıt tohumu diye bişey kullandım agnugaston du galiba ismi
birçok kişi hamile kalmış ama ben tekrar hastalandım hala toparlanamadı benim garip rahim
kendini bilmen lazım aslında bu kürler içinde tahlil yapılmalı diyorum

son yaptırdğım tahlilerim dügzün cıktı tembellik falan yok sanırsam o yüzden ceviz fındık gibi şeyler yemeyi planlıyorum. dedğin gibi insan kendini bilmeli ona göre kür yapmalı

ama bi düşünsene doktora diycenki ben kür yapcam oyüzden bana tahlil yapın ve sorunumun ne oldgunu syöleyin herhalde doktor bize süpürgylen kovalar

topğimizin son hamişi nasılsn bakayım bol bol dinleniynsn dimi...ağır kaldırma dikkat et kendine..

bende geçen ay çörek otu bal tarçın yaptım şimdi diyorum bazı arkadaşlara kist yapmış acaba banadamı yaptı

son yaptırdğım tahlilerim dügzün cıktı tembellik falan yok sanırsam o yüzden ceviz fındık gibi şeyler yemeyi planlıyorum. dedğin gibi insan kendini bilmeli ona göre kür yapmalı

bana yasak olan bitkiler adaçayı nar daha çıkarsa söylerim
ben adaçyını içerdim arada sağolsun orkidem sana iyi gelmez dedi
nar yemeyide çok severim hatta eşim akşamları oturur ayıklardı bende bir güzel yerdim
ama artık yemiyorum
soğan suyu iyi gelir mi diye soracaktım yapayım diyorum
biraz iltihap oldu rahim filminden sonra:44:

nasılsın canım biraz kanaman olmuş bence hiç düşünmeeee kötü şeyler
canımmm şimdide devam ediyor mu :26:

işte ben bunu ona anlatamadım. anlattığın yerde ben de yaptırdım. adını reklam olmasın diye yazmıyorum ama chlaaka özelden msj yazdım. o da aynı fiyat almış ama ben anestezili olacam diyo. bünyeye yazık ya anestezi kolay birşey değilki. neyse artık tercih meselesi...

kesinlikle katılıyorum ama benim serüvenim farklıydı
ben doktor mağduru oldum biraz
naber kız napıyorsun

kızlar merhaaba birşey sorucam bu preesid jel hakkında bilgisi olan varmı sonuçta sperm sorunu yaşayanlara iyi gibi geldi bana

RÜMEYSAAAAAAAAAAA
buarada sana çok sevindim gözün aydın canım

tatlım maalesef devlet hastanelerinde yaptıranların çoğu şikayet ediyor.özeller daha iyi demiyorum ama sadece bu konularda hizmet veren merkezler var yani hastane değil, uzman radyologlar birleşip merkez açıyorlar ve aletlerde dijital olduğu için devletteki kadar işkenceli olmuyo. tabiii yine de doktorun kibar ve hassas davranması önemli. işlem 5 dk bile süren birşey değil ama ben gergindim doktorum çok ilgilenmişti, 30-40 dakka sohbet etmiştik, sakinleştiğimi anlayınca da film çekelim dedi. üstelik bana iki defa çekti. ilkinde sağ yumurtalık direnç gösterdi sanırım ufak bir yapışıklık vardı,tekrar denedi ve gönderilen sıvı sağ yumurtalığa da ulaşabildi.ben bunları görmedim,doktor işlemi yaparken aşamaları bir bir anlattıyordu. neyseki herşey iyi çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…