Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar merhaaba birşey sorucam bu preesid jel hakkında bilgisi olan varmı sonuçta sperm sorunu yaşayanlara iyi gibi geldi bana

RÜMEYSAAAAAAAAAAA
buarada sana çok sevindim gözün aydın canım

hatun sen jelle melle kafayı bozmuşun. jel kullandım hamile kaldım! diyen tek allahın kulunu duymadım, görmedim.biz sana anlatıyoz anlatıyoz tııınnmıyon bizi.
doktor kontrolünde olmayan bütün sentetiklere karşıyım ama bu benim fikrim.

kızlar merhaaba birşey sorucam bu preesid jel hakkında bilgisi olan varmı sonuçta sperm sorunu yaşayanlara iyi gibi geldi bana

RÜMEYSAAAAAAAAAAA

rümeysaya niye sevindin canım:44: hamile değilki

kesinlikle katılıyorum ama benim serüvenim farklıydı
ben doktor mağduru oldum biraz
naber kız napıyorsun

iyidir şikerrimm gelmişin ve gelmenle birlikte ortalık bi kaynadı herkesi hamile sandımmm dedim bu topikte bi hayır var ben de hamile kalırım inşallah. bunu dememle yanlış anlaşılmaların gün yüzüne çıkması bir oldu tabiii ben morrrrrr dedim cemre kızım bu ay da havanı alırsın

canım bu presin sağlık bakanlığı onaylı ordaki asidik ortamı azaltıp spermlerin daha kolay rahim içine geçmesini sağlıyor ve spermcikler ölmüyor ben birkaç yorum okudum ama sizden fikir almak istedim buarada hsg yaptırıcam biryer buldum yaptırıcam kısmetse pazartesi

ben de özel hastanede oldum canım paramla rezil oldum
benim doktorum özel muayenehanesi var ve özel hastaneyle anlaşmalı
kendisi muayene ediyor sonrada gerekli görürse özel hastaneye gidiyorum oradaki doktorlardan biride bu işlemi yapar
bana daha işleme başlamadan önce doktorun anlatmadımı rahim filmi sancılıbir işlemdir dedi
birde çocuk istiyorsun buna dayanamazsan çocuk nasıl doğuracaksın dedi
benim bittiğim andı bu
yazarken bile ağlıyorum beni çok üzdü pislik

iyiii karar verdiğine sevindim.hayırlısı olsun bakalım.normalde kararsız birimisin?

yok yokkk şuan 19 hamişimiz var inşallahh daha çoğalırız
sende hamiş kalırsın niye olmasın çokta zor değil mazemeler bellii
herkeş nasıl hsmiş kalıyoooo Allahım OL der inşallah

kıyamam yaaa doktor bozuntusu, valla iyi doktora denk gelmemişsin. ben normalde bikiniye ağda yaparken ağlardım ,ağrı eşiğim inanılmaz düşüktür. canım bu tip cihazlar pahallı olduğu için herkes dijital kullanmıyor. araştırılması lazım. dijital cihazlar anlatıldığı kadar can yakmıyor. bende çok hafif bir kasılma oldu. adet arifesinde şöyle azcık sancılanır ya insan onun gibiydi benim.

oh ne güzel ya hem memur olarak devletten para al devletin hastahensinde calış sonra bide yezahane ac ordan para kazan...hastahenede artık yüzlerimize bakmazlar
allahımm bildği gibi yapsın buna sebep olanları

RÜMEYSAAAAAAAAAAA

evet canım bende sevindim bişey cıkmamasına...artık herşey oluruna bıraktım carpışma haricinde bişey yapmayı planlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…