kızlar merhaaba birşey sorucam bu preesid jel hakkında bilgisi olan varmı sonuçta sperm sorunu yaşayanlara iyi gibi geldi bana
RÜMEYSAAAAAAAAAAA
buarada sana çok sevindim gözün aydın canım
kızlar merhaaba birşey sorucam bu preesid jel hakkında bilgisi olan varmı sonuçta sperm sorunu yaşayanlara iyi gibi geldi bana
RÜMEYSAAAAAAAAAAA
kesinlikle katılıyorum ama benim serüvenim farklıydı
ben doktor mağduru oldum biraz
naber kız napıyorsun
hatun sen jelle melle kafayı bozmuşun. jel kullandım hamile kaldım! diyen tek allahın kulunu duymadım, görmedim.biz sana anlatıyoz anlatıyoz tııınnmıyon bizi.
doktor kontrolünde olmayan bütün sentetiklere karşıyım ama bu benim fikrim.
rümeysaya niye sevindin canım:44: hamile değilki
rümeysaya niye sevindin canım:44: hamile değilki
tahlil sonuçları için canım en azından o düşünce olmayacak
kız chlaak bügün pek şaşkın bence. bize soru soruyo, fikrimizi alıyo sonraaa tıınnn
tatlım maalesef devlet hastanelerinde yaptıranların çoğu şikayet ediyor.özeller daha iyi demiyorum ama sadece bu konularda hizmet veren merkezler var yani hastane değil, uzman radyologlar birleşip merkez açıyorlar ve aletlerde dijital olduğu için devletteki kadar işkenceli olmuyo. tabiii yine de doktorun kibar ve hassas davranması önemli. işlem 5 dk bile süren birşey değil ama ben gergindim doktorum çok ilgilenmişti, 30-40 dakka sohbet etmiştik, sakinleştiğimi anlayınca da film çekelim dedi. üstelik bana iki defa çekti. ilkinde sağ yumurtalık direnç gösterdi sanırım ufak bir yapışıklık vardı,tekrar denedi ve gönderilen sıvı sağ yumurtalığa da ulaşabildi.ben bunları görmedim,doktor işlemi yaparken aşamaları bir bir anlattıyordu. neyseki herşey iyi çıktı.
canım bu presin sağlık bakanlığı onaylı ordaki asidik ortamı azaltıp spermlerin daha kolay rahim içine geçmesini sağlıyor ve spermcikler ölmüyor ben birkaç yorum okudum ama sizden fikir almak istedim buarada hsg yaptırıcam biryer buldum yaptırıcam kısmetse pazartesi
tahlil sonuçları için canım en azından o düşünce olmayacak
iyiii karar verdiğine sevindim.hayırlısı olsun bakalım.normalde kararsız birimisin?
iyidir şikerrimm gelmişin ve gelmenle birlikte ortalık bi kaynadı herkesi hamile sandımmmdedim bu topikte bi hayır var ben de hamile kalırım inşallah. bunu dememle yanlış anlaşılmaların gün yüzüne çıkması bir oldu tabiii ben morrrrrr dedim cemre kızım bu ay da havanı alırsın
ben de özel hastanede oldum canım paramla rezil oldum
benim doktorum özel muayenehanesi var ve özel hastaneyle anlaşmalı
kendisi muayene ediyor sonrada gerekli görürse özel hastaneye gidiyorum oradaki doktorlardan biride bu işlemi yapar
bana daha işleme başlamadan önce doktorun anlatmadımı rahim filmi sancılıbir işlemdir dedi
birde çocuk istiyorsun buna dayanamazsan çocuk nasıl doğuracaksın dedi
benim bittiğim andı bu
yazarken bile ağlıyorum beni çok üzdü pislik
benim acilen salata yapmam lazım hadi ben uçtum
RÜMEYSAAAAAAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?