evet canım sürekli ikilemlerim vardır ikizler burcuyum zaten zor zor
tatlım burçlara çok takılma çünkü kararsızlık insanı içten içe çürütür. ani karar vermekten de yana değilim ama kararsız da değilim. o an bana mantıklı gelen şeyi yaparımmm ve genelde pişmanlık duymam. daha çok yapmadıklarım için pişman oluyorum.yaniii tühhh niye yaptım değil de, tüühhhhh niye yapmadım yaa diyenlerdenim.
canımmm sevindim sonuçların iyi çıkmasına için rahatlamıştır ama demi?selam ben geldim.tahlillerim temizmiş bi sorun yokmuş...
cıkan sonucları yazayım ...
TSH 2,72
ESTRADİOL 97,3
BETA 1,14
FSH 7,44
LH 6,42
DHEA-S 178 ( BUNU COK MERAK ETTİM NE OLDUGNU YEMEKTEN SONRA ARAŞTIRCAM İLKKEZ GÖRYÜRÜM )
jel kullanıp hamile kalanlar var canım forumları dolaşırsan görürsün ben bi dahaki ay hamiş olmazsam almayı düşünüyorum bu jelden faydası oluyomuşhatun sen jelle melle kafayı bozmuşun. jel kullandım hamile kaldım! diyen tek allahın kulunu duymadım, görmedim.biz sana anlatıyoz anlatıyoz tııınnmıyon bizi.
doktor kontrolünde olmayan bütün sentetiklere karşıyım ama bu benim fikrim.
canımmm sevindim sonuçların iyi çıkmasına için rahatlamıştır ama demi?
jel kullanıp hamile kalanlar var canım forumları dolaşırsan görürsün ben bi dahaki ay hamiş olmazsam almayı düşünüyorum bu jelden faydası oluyomuş
ya neden zor olsun... sana da dua etsin işte... hem düşünsene çevremizde herkes kısır , çocuksuz olsane güzel ben ikilemlerdeyimdir pozitifsin ben feci yıkılmaya başlıyorum bu bebek konusunda birde en yakın arkadaşımın bebeği oldu çok zor ya
canımmm sevindim sonuçların iyi çıkmasına için rahatlamıştır ama demi?
jel kullanıp hamile kalanlar var canım forumları dolaşırsan görürsün ben bi dahaki ay hamiş olmazsam almayı düşünüyorum bu jelden faydası oluyomuş
ne güzel ben ikilemlerdeyimdir pozitifsin ben feci yıkılmaya başlıyorum bu bebek konusunda birde en yakın arkadaşımın bebeği oldu çok zor ya
ya neden zor olsun... sana da dua etsin işte... hem düşünsene çevremizde herkes kısır , çocuksuz olsayıkıcı birşey olurdu. o zaman hiiiçççç umudumuz olmazdı. benden 10 yaş küçük kuzenlerimin bile çocukları var vallaaa onları gördükçe hevesim artıyo, hallaaa umut var diyom.onların da olmasaydı kara kara düşünürdüm hatta bunalıma girerdim:18:
sen bilirsin tatlım ama şahsen ben cesaret edemem.:18:
hanımlar bişey sorucam konuyla alakası yok biliyorum ama cwp werirseniz sewinirim
28+1 hamileyim fakat kaç aylık olduğumu bilmiyorum sizce ben kaç aylık hamileyim
7 aylık hamilesin canım
hanımlar bişey sorucam konuyla alakası yok biliyorum ama cwp werirseniz sewinirim
28+1 hamileyim fakat kaç aylık olduğumu bilmiyorum sizce ben kaç aylık hamileyim
hayırlı olsun canım inşallah bir sancıda kucağına alırsın bebeğini
orkidem cevaplamış bende yanlış bilgilendirmeyim dedim ama benim hesabıma görede 7 aylık
8 aya nemazan giricem peki çok saoll buarada cnm yaa wallahi aklım çok karışmıştıı..
24 hafta 6aylık biliyorum hesaplıyorum içinden çıkamıyodum bi türlü sanırım 29 haftalıkta 8 aylık olucam değilmii
evet yaa güzel bir isim bulalım şöyle afilli olsun
yeni bi topik acıyoruz dimi berceste
ben kimin yazdını unuttum ama ŞÜKREDEREK MELEKLERİMİZİ BEKLİYRUZ ismine oyum10 üzerinden 100000000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?