Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet canım sürekli ikilemlerim vardır ikizler burcuyum zaten zor zor

tatlım burçlara çok takılma çünkü kararsızlık insanı içten içe çürütür. ani karar vermekten de yana değilim ama kararsız da değilim. o an bana mantıklı gelen şeyi yaparımmm ve genelde pişmanlık duymam. daha çok yapmadıklarım için pişman oluyorum.yaniii tühhh niye yaptım değil de, tüühhhhh niye yapmadım yaa diyenlerdenim.

ne güzel ben ikilemlerdeyimdir pozitifsin ben feci yıkılmaya başlıyorum bu bebek konusunda birde en yakın arkadaşımın bebeği oldu çok zor ya

canımmm sevindim sonuçların iyi çıkmasına için rahatlamıştır ama demi?
jel kullanıp hamile kalanlar var canım forumları dolaşırsan görürsün ben bi dahaki ay hamiş olmazsam almayı düşünüyorum bu jelden faydası oluyomuş

bende şuan araştırıyorum deli gibi birsürü insan var eğer sorun erkekteyse bence mükemmel gibi gözüküyor film çektiricem bakıcam sorun yoksa bende kullanmayı düşünüyorum

ne güzel ben ikilemlerdeyimdir pozitifsin ben feci yıkılmaya başlıyorum bu bebek konusunda birde en yakın arkadaşımın bebeği oldu çok zor ya
ya neden zor olsun... sana da dua etsin işte... hem düşünsene çevremizde herkes kısır , çocuksuz olsa yıkıcı birşey olurdu. o zaman hiiiçççç umudumuz olmazdı. benden 10 yaş küçük kuzenlerimin bile çocukları var vallaaa onları gördükçe hevesim artıyo, hallaaa umut var diyom.onların da olmasaydı kara kara düşünürdüm hatta bunalıma girerdim:18:

sen bilirsin tatlım ama şahsen ben cesaret edemem.:18:

tatlım benimki aslında pozitif olmaktan ziyade tecrübe edinmek. stres hormonu, mutluluk hormonunu yalayıp yutuyo canım bize de böyle hormon bozukluğu kalıyo, sonra uğraş dur. gamsız insanları gözlemle bak ne kadar mutlu olduklarını farkkedersin. ben böyle düşünüp bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum.

seviniyorum bebişlere mutlu oluyorum elbet en yakın arkadaşım ama bende istiyorummmmmmmmmmmm diyip özeniyorum

hanımlar bişey sorucam konuyla alakası yok biliyorum ama cwp werirseniz sewinirim
28+1 hamileyim fakat kaç aylık olduğumu bilmiyorum sizce ben kaç aylık hamileyim

hanımlar bişey sorucam konuyla alakası yok biliyorum ama cwp werirseniz sewinirim
28+1 hamileyim fakat kaç aylık olduğumu bilmiyorum sizce ben kaç aylık hamileyim

hayırlı olsun canım inşallah bir sancıda kucağına alırsın bebeğini
orkidem cevaplamış bende yanlış bilgilendirmeyim dedim ama benim hesabıma görede 7 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…