derya betaya gore bebek tek yada ikiz olabilir dediler mi?
selamss şekerler nabersiniz isim bulamamıssınız hala...
benim testin sonucu belli oldu 326 çıktıgeçenki 148 idi
şımarık seniii
şımarık seniii
çatlak hatun bu ne asabiyet, yorgun musun yoksam:111::111::111::111::111:
tatlım geçenlerde seni sabredenler kulübünde gördüm, bişi merak ettim :26: hamile kalırken sıkıntın olmuşmuydu yani eşinde veya sende herhangi bir sağlık sorunu varmıydı? azcık kendime pay çıkartcam da
evet cnm vardi. gecen yaz haziranda esime test yaptiklarinda degerinin dusuk oldugunu ogrendik. ilk test 6 milyondu sonra yaptirdik 0 cikti. bizi hemen urolojiye gonderdiler. ocakta en son yaptirdigimizda 80 milyon mu ne cikmisti sukur. o ay asilama denedik hemen ama tutmadi. bnm surekli bir kasik agrim vardi. bir suru test yapildi ama sebebi bulunamadi. doktor endometriosis olabilir dedi ve asilamadan sonra laparaskopi oldum. sonra doktor klomen verdi ve haziranda biliosun ilk hamileligim olmustu ama uzun surmedi. sonrasi da malum
amin cnm ins hepimizin yuzunu guldursun Rabbim. sayi 0 olunca morfolojide yoktu. ben de elh bi sorun yoktu sadece sansi artirmak icin vermisti doktor. sizin testler yapildi mi ne asamadasiniz?kıyamam ya neler atlatmışsın. inşallah hep yüzün gülsünpeki tatlım morfoloji sorunu varmıydı eşinin? bide yumurtlama sorunun olduğu için mi klomen kullandın yoksa yumurta sayısını artırmak için mi?
amin cnm ins hepimizin yuzunu guldursun Rabbim. sayi 0 olunca morfolojide yoktu. ben de elh bi sorun yoktu sadece sansi artirmak icin vermisti doktor. sizin testler yapildi mi ne asamadasiniz?
benim durum pek parlak değil. morfoloji sorunu var, benim değerler normal çıkıyo ama insülin sorunu var umarım altından bişi çıkmaz. sadece bi defa klomen kullandım ama olmadı. doktor aşılama önerdi. bi de varikosel de çıktı şimdi. eşimin ameliyat olması lazım. işte böyle tatlım.şu aralar kilo vermeye çalışıyorum. eşim de hem tombiş hem sigara içiyo hem de çok yoğun, yoruluyor, bırakmaya da çaba sıfır
yoluna girer ins cnm. erkekteki sorun biraz uzun suruyor demisti doktorum. gercekten de ole oldu hemen duzelmedi.
selamss şekerler nabersiniz isim bulamamıssınız hala...
benim testin sonucu belli oldu 326 çıktıgeçenki 148 idi
sana önceki sayfada yazdım görmedin galiba ccanımelh cnm iyiym bnde yatiyorum bol bol.ultrasonumuz vardi bugun doktor normal gozukuor hersey dedi elh
yoluna girer ins cnm. erkekteki sorun biraz uzun suruyor demisti doktorum. gercekten de ole oldu hemen duzelmedi.
elh cnm iyiym bnde yatiyorum bol bol.ultrasonumuz vardi bugun doktor normal gozukuor hersey dedi elh
nabersiniz canlar geceniz güzel olsun
ne kadar:26::26: off yaaa
kusura bakma cnm ya gormemisim. bence hemen yaptirsin. bi sorun varsa onlemini alirsiniz hic olmazsa. dedim gibi hemen duzelmio cunku degerlerçook şükür canım
inşallah ikizdir
katlansın değerlerin inşalllahhh
sana önceki sayfada yazdım görmedin galiba ccanım
soruma burda cevap vermişsin
inşallah çektiğin sıkıntılar bununla bitmiştir
benim eşimde teste gitmesi gerekiyor ama
gitmedi daha acelesi yok diyo
iyiyiz sen nasılsın tatlişkom
bana en az 6 ay surer demisti doktor ve tam 6 ay surdu bizimki de
kusura bakma cnm ya gormemisim. bence hemen yaptirsin. bi sorun varsa onlemini alirsiniz hic olmazsa. dedim gibi hemen duzelmio cunku degerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?