Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selamss şekerler nabersiniz isim bulamamıssınız hala...
benim testin sonucu belli oldu 326 çıktı geçenki 148 idi

maşallah gözün aydın canım... bak dinlenmene yorma kendini de ne kadar kuvvetli tutunuyolarsa tutunsun bebişlerin yükselen betandan anlaşılan tutunmuş keratalar ama

evet cnm vardi. gecen yaz haziranda esime test yaptiklarinda degerinin dusuk oldugunu ogrendik. ilk test 6 milyondu sonra yaptirdik 0 cikti. bizi hemen urolojiye gonderdiler. ocakta en son yaptirdigimizda 80 milyon mu ne cikmisti sukur. o ay asilama denedik hemen ama tutmadi. bnm surekli bir kasik agrim vardi. bir suru test yapildi ama sebebi bulunamadi. doktor endometriosis olabilir dedi ve asilamadan sonra laparaskopi oldum. sonra doktor klomen verdi ve haziranda biliosun ilk hamileligim olmustu ama uzun surmedi. sonrasi da malum

kıyamam ya neler atlatmışsın. inşallah hep yüzün gülsün peki tatlım morfoloji sorunu varmıydı eşinin? bide yumurtlama sorunun olduğu için mi klomen kullandın yoksa yumurta sayısını artırmak için mi?

amin cnm ins hepimizin yuzunu guldursun Rabbim. sayi 0 olunca morfolojide yoktu. ben de elh bi sorun yoktu sadece sansi artirmak icin vermisti doktor. sizin testler yapildi mi ne asamadasiniz?

amin cnm ins hepimizin yuzunu guldursun Rabbim. sayi 0 olunca morfolojide yoktu. ben de elh bi sorun yoktu sadece sansi artirmak icin vermisti doktor. sizin testler yapildi mi ne asamadasiniz?

benim durum pek parlak değil. morfoloji sorunu var, benim değerler normal çıkıyo ama insülin sorunu var umarım altından bişi çıkmaz. sadece bi defa klomen kullandım ama olmadı. doktor aşılama önerdi. bi de varikosel de çıktı şimdi. eşimin ameliyat olması lazım. işte böyle tatlım.şu aralar kilo vermeye çalışıyorum. eşim de hem tombiş hem sigara içiyo hem de çok yoğun, yoruluyor, bırakmaya da çaba sıfır

yoluna girer ins cnm. erkekteki sorun biraz uzun suruyor demisti doktorum. gercekten de ole oldu hemen duzelmedi.

selamss şekerler nabersiniz isim bulamamıssınız hala...
benim testin sonucu belli oldu 326 çıktı geçenki 148 idi

çook şükür canım
inşallah ikizdir
katlansın değerlerin inşalllahhh

elh cnm iyiym bnde yatiyorum bol bol.ultrasonumuz vardi bugun doktor normal gozukuor hersey dedi elh
sana önceki sayfada yazdım görmedin galiba ccanım
soruma burda cevap vermişsin
inşallah çektiğin sıkıntılar bununla bitmiştir
yoluna girer ins cnm. erkekteki sorun biraz uzun suruyor demisti doktorum. gercekten de ole oldu hemen duzelmedi.

benim eşimde teste gitmesi gerekiyor ama
gitmedi daha acelesi yok diyo

ne kadar:26::26: off yaaa

bana en az 6 ay surer demisti doktor ve tam 6 ay surdu bizimki de

kusura bakma cnm ya gormemisim. bence hemen yaptirsin. bi sorun varsa onlemini alirsiniz hic olmazsa. dedim gibi hemen duzelmio cunku degerler

bana en az 6 ay surer demisti doktor ve tam 6 ay surdu bizimki de

kusura bakma cnm ya gormemisim. bence hemen yaptirsin. bi sorun varsa onlemini alirsiniz hic olmazsa. dedim gibi hemen duzelmio cunku degerler

hadi yaa napıyım çok üstüne düşersem kavga çıkablir
ne gerek var kendi istediğinde yüzleşecek zaten
bir buçuk ay sonra tüpe gitcem gitmeden yaptırması gerekiyooo
sorun çıkmaz inşallah

mrb kızLAr ben 6 aylık hamileyim bebeqimin susuz oluqunu söyledi doktor bana çok az suyu var dediler 3 tane serum verdi 15 qün sona tekrar qel dedi susuz olduqu için tekmede atmıyor benim durumumu yaşayan duyan anlatırmı bana ne yapmalıyım ve bu benim ilk bebeqim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…