günaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrrbu günlerde çok enerjikim sankim adetim bitse de çarpışmalara başlasam yaav siz napıyosunuz bakiim zillilerr
selamm güzelll insanlarrrrr....
canimmm benimmm cok gecmis olsunnn
bende yasadim senin yasadiklarini gecen yilll haziranda seni cok iyi anliyorum
kurtaj olmadiysan bence bekleme canim devam ettt ayni bak swettt pesine hemen hamile kaldiii
iyiyim canı çalışıyorum. boş kalınca buraya laf yetiştiriyorum.canimm cok cok tebrik ederimhayirlisiyla kucagina alirsin insallhh...
canimmm hosbuldumm dun geldim de gec geldim yaaa esim de birakmadi sonramm
bende yeni girebildimmm
sen nasilsinn?
kız korkma olur öyle. bence korunma derim. zaten seninki minicikti, rahimin toparlanmasını gerektirecek kadar büyümedi. adet bitince derhal çarpışmalar başlasıninşallah yakında biter canım , ben galiba kırmızı kartı yedim bugün ama işin ilginç tarafı 21 günde oluyodum 17 . gün bugün pazar olmayı bekliyordum aslında, söylemesi ayıp biraz normal sayılmaz renk olarak açıkçası biraz korktum , ne anlamda açıklayım hemen 3 ay beklemeyi düşünmüyordum ağustosta mübarek mübarek bişeyler yapayım diyordumama renk normal olmayınca vücut kendini toparlaması için beklemelimiyim diye düşünmeye başladım kararsızım açıkçası :26::26::26::26:
eheh evet çok lazım bu ay enerjii gelsin bebişimmmmmmmmmgünaydın şekeriimmm enerjini kaybetme sana çookk lazım olacakkkk
sanada gunaydinnnn
vaaaavvv sende bu enerji varken bu ay oldu bu is...
hadi bakalimmm
iyiyim canı çalışıyorum. boş kalınca buraya laf yetiştiriyorum.
kız korkma olur öyle. bence korunma derim. zaten seninki minicikti, rahimin toparlanmasını gerektirecek kadar büyümedi. adet bitince derhal çarpışmalar başlasın
ahahaakşama kadar düzelcem gibi erken olunca biraz garip oldum renk normalleşti sanki korunmaycam zatende belki adama oruç tuttururdumdu ben senin incir olayına da dalayımda adamın benden kurtuluşu olmasın iki çarpayım ona
kızlar benim size bi sorum olacak. dün ovu.testinde çift çizgiydi. ikisi de koyu kırmızı. ama böyle yapışkan iki parmak arasında uzayan bi akıntım yoktu:18: bi gariplik mi var sizce?
ahahabu incir olayına ben de daldım bu ay belki ondan enerjikimdir adamların kaçışı yok bizden iremim bu ay gelcek bebişler "o bebiş buraya gelicek"
bu arada incir adem ile havva anamızdan geliyomuş onlar da üreme yerlerini incir yaprağıyla kapattıklarından üremeyi temsil ediyomuş o yüzden inciri yiyin gariii
akıntı gelmeden de yumurtlanıyomuş canım sen günlerini değerlendir kaçırma sakın
ahahabu incir olayına ben de daldım bu ay belki ondan enerjikimdir adamların kaçışı yok bizden iremim bu ay gelcek bebişler "o bebiş buraya gelicek"
bu arada incir adem ile havva anamızdan geliyomuş onlar da üreme yerlerini incir yaprağıyla kapattıklarından üremeyi temsil ediyomuş o yüzden inciri yiyin gariii
akıntı gelmeden de yumurtlanıyomuş canım sen günlerini değerlendir kaçırma sakın
günaydın şekeriimmm enerjini kaybetme sana çookk lazım olacakkkk
kızlar benim ara ara kahverengi akıntılarım geliyr ben gusul abdesti alıp namaza başlıcam ama kahverengi akıntımın nezman gelceği belli olmuyr bu konuda bilgisi olan vra mı
canım seninki artık adet değil özür bence , al abdestini kıl ama her vakitte abdest almalısın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?