Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

günaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrr bu günlerde çok enerjikim sankim adetim bitse de çarpışmalara başlasam yaav siz napıyosunuz bakiim zillilerr

sanada gunaydinnnn
vaaaavvv sende bu enerji varken bu ay oldu bu is...
hadi bakalimmm

canimmm benimmm cok gecmis olsunnn
bende yasadim senin yasadiklarini gecen yilll haziranda seni cok iyi anliyorum
kurtaj olmadiysan bence bekleme canim devam ettt ayni bak swettt pesine hemen hamile kaldiii

üzülme kızım ne ağlıyon, hayırlısı böyleymiş benim sıkıntım aynı şey tekrar etmesi demek bir sıkıntım var demek yada beklemem gerekiyosa ve toparlanmadan icraata geçersem vucudum ister istemez gerekli işlevi yapamayacak , tek bunu sıkıntı ediyom , bu arada kürtaj olmadım daha tam abşlamadı hastalığım belki ilerleyen saatlerde normale dönerim....

bu arda kızlar resmi gazetede yayınlanması bekleniyo tasarı onaylanmışşşşşşşş çalışanlara müjdeeeeeeeeeeeee doğum sonrası 6 aya çıkacakmış

ben kactim arkadaslar raman oncesi biraz ince temizlik yapayi cam falan da silecem...
ramazanimizi temiz temizzz gecirelim dimii ama:))
aksama gorusuruzz

canimm cok cok tebrik ederimhayirlisiyla kucagina alirsin insallhh...

canimmm hosbuldumm dun geldim de gec geldim yaaa esim de birakmadi sonramm
bende yeni girebildimmm
sen nasilsinn?
iyiyim canı çalışıyorum. boş kalınca buraya laf yetiştiriyorum.
kız korkma olur öyle. bence korunma derim. zaten seninki minicikti, rahimin toparlanmasını gerektirecek kadar büyümedi. adet bitince derhal çarpışmalar başlasın

kızlar merhabaaa bakıyorumda haziranda adet tarihi geçenleri listeden şutlamışsınız bende dahil

bu ay adet olacağım zaman tedavi göreceğimi paylaşmıştım sizinle..
sıkıntılarımıda yazmıştım ve yine kör olası beni etki altına aldı hala hastalanamadım neyse gerçi ramazan araya girdi 1 ay daha bebik yok

ovulasyon testlerim geldiiiiiiiiiiiii 6 tane de gebelik testi var adetim de bugün bitcek inşallah sonra çalışmalara başlıcazzzzzzz kociş diyo bugün
-şimdi bunlar ne işe yarıcak
+ymurtladığım günleri göstercek
-ee yani ne olucak
+ara vermeden çarpışma olucak
-oo iyiymiş o zaman ( pis pis güldü ve gitti)
ahahaha

akşama kadar düzelcem gibi erken olunca biraz garip oldum renk normalleşti sanki korunmaycam zatende belki adama oruç tuttururdum du ben senin incir olayına da dalayımda adamın benden kurtuluşu olmasın iki çarpayım ona

kızlar benim size bi sorum olacak. dün ovu.testinde çift çizgiydi. ikisi de koyu kırmızı. ama böyle yapışkan iki parmak arasında uzayan bi akıntım yoktu:18: bi gariplik mi var sizce?

ahaha bu incir olayına ben de daldım bu ay belki ondan enerjikimdir adamların kaçışı yok bizden iremim bu ay gelcek bebişler "o bebiş buraya gelicek"

bu arada incir adem ile havva anamızdan geliyomuş onlar da üreme yerlerini incir yaprağıyla kapattıklarından üremeyi temsil ediyomuş o yüzden inciri yiyin gariii

kızlar benim size bi sorum olacak. dün ovu.testinde çift çizgiydi. ikisi de koyu kırmızı. ama böyle yapışkan iki parmak arasında uzayan bi akıntım yoktu:18: bi gariplik mi var sizce?

akıntı gelmeden de yumurtlanıyomuş canım sen günlerini değerlendir kaçırma sakın

nerde buu millet nerde bu devleeet nerdesiniz kızlaarr
anaaam çok enerji var içimde ben gidip bi temizlik neyin yapayım akşam misafirim gelcek hem görüşürük

BİLMEM incirin geldiği yeri de ben niyeti bozdum herifin kaçacak yeri yok mübarek gün mübarek evlatlarımız olur inşallah ben olayı garantilesem ovu testi de mi alsam bilemedim burdaki gacılar çok heveslendirdi beni yav

kızlar benim ara ara kahverengi akıntılarım geliyr ben gusul abdesti alıp namaza başlıcam ama kahverengi akıntımın nezman gelceği belli olmuyr bu konuda bilgisi olan vra mı

bende yumurtalık tembelliği vardı gectiğimiz ay doktora gitmedim adetimin 4 .gunu kuruinciri yemeye başladım 10,gune kadar yedim..
bu ay yapılan kan tahlillerimde sonuclar temiz cıktı. yumurtalık tembelliği bitti..yani kuruincir iyi geldi bana...

hani erkeklerde bi geyik vardır içince kafaları güzelken bozuk oldukları kız varsa içip içip "o kız buraya gelicek" derler ben de diyorum ki konu başlığımız "O BEBİŞ BURAYA GELİCEK" olsun mu hem bizim de kafamız bozuk bebişlere bence olabiliir beğenirseniz tabii

kızlar benim ara ara kahverengi akıntılarım geliyr ben gusul abdesti alıp namaza başlıcam ama kahverengi akıntımın nezman gelceği belli olmuyr bu konuda bilgisi olan vra mı

canım seninki artık adet değil özür bence , al abdestini kıl ama her vakitte abdest almalısın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…