topğimizin son hamişi nasılsn bakayım bol bol dinleniynsn dimi...ağır kaldırma dikkat et kendine..
tarcının yanında dktor ilac vermişmiydi.belki o yapmışıtır
deryacim gozun aydinrabbim saglik sihat versin ins bebeislerine
tatlım aksam totoşumdan oturup da yazamadım iğne yerlerim çok kötü dederya betaya gore bebek tek yada ikiz olabilir dediler mi?
maşallah gözün aydın canım... bak dinlenmene yorma kendini de ne kadar kuvvetli tutunuyolarsa tutunsun bebişlerin yükselen betandan anlaşılan tutunmuş keratalar ama
günaydın........
tatlım aksam totoşumdan oturup da yazamadım iğne yerlerim çok kötü de
amin canım inşallah sorunsuz hamilelik yasarız hepimiz.
senin bebiş de iyiymiş çok şükür çok sevindim buna
hiç yorum yapmadılar canım tek mi ikiz mi diye.ultrasonda öğrenicez artık nasipse
sağol şekerimmm...yatmaya çalısıyorum acıdan yatamıyom da yaawwwmasallahh tutundu yada tutundular canlarımmm
günaydın canımm topiği açmışsınnn
erkenciyim cicim tek orkideyi göremedim kepengi beraber kaldırırız sanmıştım
bende iğneye gidiyorum diye erken uyanıyorum yaa...orkidem yoğun galiba bugün hastalar üşüşmüştür basına
O Zaman bugünde bir gariplik var sabahtan ortadan kaldırcak hastaları öğleden sonra rahatlarsen ne iğnesi oluyosun progesteron mu senin ki de...
canimm cok cok tebrik ederimselamss şekerler nabersiniz isim bulamamıssınız hala...
benim testin sonucu belli oldu 326 çıktıgeçenki 148 idi
yaşamıım hoş geldin canım. çarşamba dönerim demiştin. dün gözlerim seni aradı ama yoktuun. nasılsın bakalım
aynen o iğne canım çok feci bişey...ne zamana kadar yaptırıcam onu da bilmiyorum yaa...bebişime hayırlısıyla kavusayım da aman bi süre totomun üzerine oturmayayımm
sende ne var ne yok sekerim???
inşallah yakında biter canım , ben galiba kırmızı kartı yedim bugün ama işin ilginç tarafı 21 günde oluyodum 17 . gün bugün pazar olmayı bekliyordum aslında, söylemesi ayıp biraz normal sayılmaz renk olarak açıkçası biraz korktum , ne anlamda açıklayım hemen 3 ay beklemeyi düşünmüyordum ağustosta mübarek mübarek bişeyler yapayım diyordumama renk normal olmayınca vücut kendini toparlaması için beklemelimiyim diye düşünmeye başladım kararsızım açıkçası :26::26::26::26:
inşallah yakında biter canım , ben galiba kırmızı kartı yedim bugün ama işin ilginç tarafı 21 günde oluyodum 17 . gün bugün pazar olmayı bekliyordum aslında, söylemesi ayıp biraz normal sayılmaz renk olarak açıkçası biraz korktum , ne anlamda açıklayım hemen 3 ay beklemeyi düşünmüyordum ağustosta mübarek mübarek bişeyler yapayım diyordumama renk normal olmayınca vücut kendini toparlaması için beklemelimiyim diye düşünmeye başladım kararsızım açıkçası :26::26::26::26:
canimmm sen dusuk mu yaptinnn:26::26:anlayamadim da bennn
mrb kızLAr ben 6 aylık hamileyim bebeqimin susuz oluqunu söyledi doktor bana çok az suyu var dediler 3 tane serum verdi 15 qün sona tekrar qel dedi susuz olduqu için tekmede atmıyorbenim durumumu yaşayan duyan anlatırmı bana ne yapmalıyım ve bu benim ilk bebeqim
evet canım geçen ay ....
günaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrrbu günlerde çok enerjikim sankim adetim bitse de çarpışmalara başlasam yaav siz napıyosunuz bakiim zillilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?