Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

deryacim gozun aydin rabbim saglik sihat versin ins bebeislerine

derya betaya gore bebek tek yada ikiz olabilir dediler mi?
tatlım aksam totoşumdan oturup da yazamadım iğne yerlerim çok kötü de
amin canım inşallah sorunsuz hamilelik yasarız hepimiz.
senin bebiş de iyiymiş çok şükür çok sevindim buna
hiç yorum yapmadılar canım tek mi ikiz mi diye.ultrasonda öğrenicez artık nasipse

maşallah gözün aydın canım... bak dinlenmene yorma kendini de ne kadar kuvvetli tutunuyolarsa tutunsun bebişlerin yükselen betandan anlaşılan tutunmuş keratalar ama

sağol şekerimmm...yatmaya çalısıyorum acıdan yatamıyom da yaawww masallahh tutundu yada tutundular canlarımmm
günaydın........

günaydın canımm topiği açmışsınnn

erkenciyim cicim tek orkideyi göremedim kepengi beraber kaldırırız sanmıştım

bende iğneye gidiyorum diye erken uyanıyorum yaa...orkidem yoğun galiba bugün hastalar üşüşmüştür basına

O Zaman bugünde bir gariplik var sabahtan ortadan kaldırcak hastaları öğleden sonra rahatlar sen ne iğnesi oluyosun progesteron mu senin ki de...

O Zaman bugünde bir gariplik var sabahtan ortadan kaldırcak hastaları öğleden sonra rahatlar sen ne iğnesi oluyosun progesteron mu senin ki de...

aynen o iğne canım çok feci bişey...ne zamana kadar yaptırıcam onu da bilmiyorum yaa...bebişime hayırlısıyla kavusayım da aman bi süre totomun üzerine oturmayayımm
sende ne var ne yok sekerim???

kepenkleri açmayı unuttum bu sabah hastaları görmeye saatinden önce başladım şimdi bitti. diğer postayı bekliyorum

yaşamıım hoş geldin canım. çarşamba dönerim demiştin. dün gözlerim seni aradı ama yoktuun. nasılsın bakalım

selamss şekerler nabersiniz isim bulamamıssınız hala...
benim testin sonucu belli oldu 326 çıktı geçenki 148 idi
canimm cok cok tebrik ederimhayirlisiyla kucagina alirsin insallhh...
yaşamıım hoş geldin canım. çarşamba dönerim demiştin. dün gözlerim seni aradı ama yoktuun. nasılsın bakalım

canimmm hosbuldumm dun geldim de gec geldim yaaa esim de birakmadi sonramm
bende yeni girebildimmm
sen nasilsinn?

aynen o iğne canım çok feci bişey...ne zamana kadar yaptırıcam onu da bilmiyorum yaa...bebişime hayırlısıyla kavusayım da aman bi süre totomun üzerine oturmayayımm
sende ne var ne yok sekerim???

inşallah yakında biter canım , ben galiba kırmızı kartı yedim bugün ama işin ilginç tarafı 21 günde oluyodum 17 . gün bugün pazar olmayı bekliyordum aslında, söylemesi ayıp biraz normal sayılmaz renk olarak açıkçası biraz korktum , ne anlamda açıklayım hemen 3 ay beklemeyi düşünmüyordum ağustosta mübarek mübarek bişeyler yapayım diyordum ama renk normal olmayınca vücut kendini toparlaması için beklemelimiyim diye düşünmeye başladım kararsızım açıkçası :26::26::26::26:

orkide yardım et bebişim , oooo nası doktorsun akıl ver müdahele et ne bileyim bişeyler yap işte

canimmm sen dusuk mu yaptinnn:26::26:anlayamadim da bennn

bol bol armut yemen gerekiyor canım bizim bi akrabamız böylelikle atlattı doktorlar bile şaşırmıştı armut çok su yaparmış Allah şifa versin inşallah

günaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrr bu günlerde çok enerjikim sankim adetim bitse de çarpışmalara başlasam yaav siz napıyosunuz bakiim zillilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…