Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Erkekleri bilmem de rakı içen fare diyo o kedi buraya gelecek diye face de falan dönüyoo o geldi aklıma....
bu arada oyum sana komik olmuş....

şekerler size bir şey soracağım.folik asit aç karnına mı içilir.ben folidoce kullanıyorum.öğle saatlerinde içiyordum hapı.geçen gün kağıdını okudum.yemeklerden önce alınmalıdır yazıyor.

benimkinde ne zaman alınacağı yazmıyordu ben sabah kahvaltıdan sonra alıyom, olmadı unuttuysam aklıma gelince alıyorum bazılarının midesini bulandıryomuş aç karnına almak.... ben folbiol kullanıyom günde bi tane alacan işte ne zman alıyosan al

2 gündür ovulasyon testi yapıyorum.dün 2.çizgi bayağı silikti.bugün yaptığımda 2.çizgi biraz daha koyulaşmıştı.ama tamamen koyu değil.yumurtlamanın yakında olacağına işaret mi?

2 gündür ovulasyon testi yapıyorum.dün 2.çizgi bayağı silikti.bugün yaptığımda 2.çizgi biraz daha koyulaşmıştı.ama tamamen koyu değil.yumurtlamanın yakında olacağına işaret mi?

bu topicten öğrendiğim kadarıyla an meselesi ya beni de heveslendirdiniz bende alcam ama geçen bi yere sordum yok dedi mahrumiyet bölgesimi la bura niye her eczane satmıyo bu zıkımı .22:

Selam kizlar. Nasılsiniz 1 haftadır yoktum. Baya yorucu bir tatil gecti. Otobus yolculugu yapmak cok kötü oldu. Midem bulanıyor basım donüyor. Sizler nasılsiniz. Var mı hamis haberleri. Hepinizi kocaman optummm. Şimdilik çıkıyorum cok yorgunum.

deryaaaaaaaaaaaa hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee belkide ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bu topicten öğrendiğim kadarıyla an meselesi ya beni de heveslendirdiniz bende alcam ama geçen bi yere sordum yok dedi mahrumiyet bölgesimi la bura niye her eczane satmıyo bu zıkımı .22:

ayyy yaşasın...bir gün daha beklesem mi ilişki için...sürekli yapmak da iyi olmuyor sperm kalitesi düşüyor.

ben gitti gidiyordan almıştım.laboquick diye bir marka

ayyy yaşasın...bir gün daha beklesem mi ilişki için...sürekli yapmak da iyi olmuyor sperm kalitesi düşüyor.

ben gitti gidiyordan almıştım.laboquick diye bir marka

bekle adamı nadasa bırak ben yeni hastalandım bi bakayım merkezede yoksa bende siparişe girerim....

canım internetten al daha uygun fyatı hem gebelik testi de gönderiyolar hem de bana 2 günde geldi 2 gün bile sürmedi çabucacık geldi öyle yapabilirsin

saygıdeğer magrifetli ev hanımları bu acemi evhanımına yardım ediniz lütfen güneşliklerim makinede birazcık fazla buruşmuş ıslakken mi ütüleyeyim yoksa kuruyken mi

eheh evet çok lazım bu ay enerjii gelsin bebişimmmmmmmmm

olur de mi yaşamım inşallah olur
insallah canim allahin izniyle olacakkkk
kizzz alllah iyiligini versin emiiii hadi bakimmm iyi carpismalarrrr:)))
canimmm sana da iyi carpismalarrrr
kızlar benim ara ara kahverengi akıntılarım geliyr ben gusul abdesti alıp namaza başlıcam ama kahverengi akıntımın nezman gelceği belli olmuyr bu konuda bilgisi olan vra mı
canimmm 10.gunden sonrasi kusur sayiliyor bildigim kadariylaaaa
ayyyyy bu ay bende yiyeyim bari su incirden gecen ay duzenli yiyemedimm bu ayyy duzenli devam edeyim barii
nasilll yedin canim ne zaman basliyorsun
canim aynindan bende kulllandim doktoruma ozellikle sordum evet ac karnina dedi ille yemeklerden once demedi ama

geçmiş olsun Allahım şifanı versin en iyisi arkadaş cevaplamış
armut ye demiş inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebişini:26:
selamm güzelll insanlarrrrr....
hoş geldin canım
nasıl gidiyor hamişlik
niye canım ramazanda hamişlik olmasın inşallah bu
mübarek günlerde hamiş oluruz hepimiz
bu arada artık haziranı boşuyacaz
yeni topik açacaz bekleriz canım

kizlarr nerelerdesinizzz

ben geldim sen nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…