gusul abdestini alayım ozaman..sonrada namaz icin alırım abdetstimi zaten her vakitte alıyordum abdesti
hani erkeklerde bi geyik vardır içince kafaları güzelken bozuk oldukları kız varsa içip içip "o kız buraya gelicek" derlerben de diyorum ki konu başlığımız "O BEBİŞ BURAYA GELİCEK" olsun mu hem bizim de kafamız bozuk bebişlere bence olabiliir beğenirseniz tabii
YAZ günü zaten uzun günler her vakit alınıyoda aklında olsun özür durumlarında abdestin olsa bile her vakit için ayrı ayrı abdest alınır....
teşekkür ederim canım sağol özür halinde oruc tutulr dimi
şekerler size bir şey soracağım.folik asit aç karnına mı içilir.ben folidoce kullanıyorum.öğle saatlerinde içiyordum hapı.geçen gün kağıdını okudum.yemeklerden önce alınmalıdır yazıyor.
şekerler size bir şey soracağım.folik asit aç karnına mı içilir.ben folidoce kullanıyorum.öğle saatlerinde içiyordum hapı.geçen gün kağıdını okudum.yemeklerden önce alınmalıdır yazıyor.
2 gündür ovulasyon testi yapıyorum.dün 2.çizgi bayağı silikti.bugün yaptığımda 2.çizgi biraz daha koyulaşmıştı.ama tamamen koyu değil.yumurtlamanın yakında olacağına işaret mi?
Selam kizlar. Nasılsiniz 1 haftadır yoktum. Baya yorucu bir tatil gecti. Otobus yolculugu yapmak cok kötü oldu. Midem bulanıyor basım donüyor. Sizler nasılsiniz. Var mı hamis haberleri. Hepinizi kocaman optummm. Şimdilik çıkıyorum cok yorgunum.
bu topicten öğrendiğim kadarıyla an meselesiya beni de heveslendirdiniz bende alcam ama geçen bi yere sordum yok dedi mahrumiyet bölgesimi la bura niye her eczane satmıyo bu zıkımı .22:
ayyy yaşasın...bir gün daha beklesem mi ilişki için...sürekli yapmak da iyi olmuyor sperm kalitesi düşüyor.
ben gitti gidiyordan almıştım.laboquick diye bir marka
bu topicten öğrendiğim kadarıyla an meselesiya beni de heveslendirdiniz bende alcam ama geçen bi yere sordum yok dedi mahrumiyet bölgesimi la bura niye her eczane satmıyo bu zıkımı .22:
canım internetten al daha uygun fyatı hem gebelik testi de gönderiyolar hem de bana 2 günde geldi 2 gün bile sürmedi çabucacık geldi öyle yapabilirsin
insallah canim allahin izniyle olacakkkkeheh evet çok lazım bu ay enerjii gelsin bebişimmmmmmmmm
olur de mi yaşamım inşallah olur
ovulasyon testlerim geldiiiiiiiiiiiii 6 tane de gebelik testi varadetim de bugün bitcek inşallah sonra çalışmalara başlıcazzzzzzz kociş diyo bugün
-şimdi bunlar ne işe yarıcak
+ymurtladığım günleri göstercek
-ee yani ne olucak
+ara vermeden çarpışma olucak
-oo iyiymiş o zaman ( pis pis güldü ve gitti)
ahahaha
canimmm sana da iyi carpismalarrrrakşama kadar düzelcem gibi erken olunca biraz garip oldum renk normalleşti sanki korunmaycam zatende belki adama oruç tuttururdumdu ben senin incir olayına da dalayımda adamın benden kurtuluşu olmasın iki çarpayım ona
canimmm 10.gunden sonrasi kusur sayiliyor bildigim kadariylaaaakızlar benim ara ara kahverengi akıntılarım geliyr ben gusul abdesti alıp namaza başlıcam ama kahverengi akıntımın nezman gelceği belli olmuyr bu konuda bilgisi olan vra mı
ayyyyy bu ay bende yiyeyim bari su incirden gecen ay duzenli yiyemedimm bu ayyy duzenli devam edeyim bariibende yumurtalık tembelliği vardı gectiğimiz ay doktora gitmedim adetimin 4 .gunu kuruinciri yemeye başladım 10,gune kadar yedim..
bu ay yapılan kan tahlillerimde sonuclar temiz cıktı. yumurtalık tembelliği bitti..yani kuruincir iyi geldi bana...
canim aynindan bende kulllandim doktoruma ozellikle sordum evet ac karnina dedi ille yemeklerden once demedi amaşekerler size bir şey soracağım.folik asit aç karnına mı içilir.ben folidoce kullanıyorum.öğle saatlerinde içiyordum hapı.geçen gün kağıdını okudum.yemeklerden önce alınmalıdır yazıyor.
saygıdeğer magrifetli ev hanımları bu acemi evhanımına yardım ediniz lütfengüneşliklerim makinede birazcık fazla buruşmuş ıslakken mi ütüleyeyim yoksa kuruyken mi
geçmiş olsun Allahım şifanı versin en iyisi arkadaş cevaplamışmrb kızLAr ben 6 aylık hamileyim bebeqimin susuz oluqunu söyledi doktor bana çok az suyu var dediler 3 tane serum verdi 15 qün sona tekrar qel dedi susuz olduqu için tekmede atmıyorbenim durumumu yaşayan duyan anlatırmı bana ne yapmalıyım ve bu benim ilk bebeqim
hoş geldin canımselamm güzelll insanlarrrrr....
niye canım ramazanda hamişlik olmasın inşallah bukızlar merhabaaa bakıyorumda haziranda adet tarihi geçenleri listeden şutlamışsınızbende dahil
bu ay adet olacağım zaman tedavi göreceğimi paylaşmıştım sizinle..
sıkıntılarımıda yazmıştım ve yine kör olası beni etki altına aldı hala hastalanamadımneyse gerçi ramazan araya girdi 1 ay daha bebik yok
kizlarr nerelerdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?