kizlar merhaba size bir havadisim var 50 adet laboquik marka ovu testini acik arttirmayla 15.50 tl ye aldm maglum sitfn takip edin derim buarada yeni topik adi bulundumu
bartek hamile miii ben aşılama yaptıracak kısmında kalmışım yaaa iyice gerici oldum çıktım.....
kızım dün akşam viole nin aldığı yerden aldım kazıklandığımı bu şekilde demesen ii olurdu neyse inşallah 50 tane kullanmaya hiç birimizin ihtiyacı olmaz
abooo kazıklandık mı kızzzzzzzzzzzz neyse aldık artık yapcak bişe yok inşallah gerek kalmaz 50 taneye de hamiş oluruz
aşılama yaptırdı sonuç bekliyordu canım hamiş haberini almadık henüz ama inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberini bartekin de
şaşkınnn bartek de hamileee kız dünya saatini kaç saat geriden takip ediyosun?
kız bartek ne zaman hamile haberini verdi.:26:ben hiç hatırlamıyorum. bence o daha aşılamanın sonucunu bekliyordu.
yok yok biz bu ay olmadı gelecek ay kesin20 tane yeterde artar bizeee 60: :60
kız bartek ne zaman hamile haberini verdi.:26:ben hiç hatırlamıyorum. bence o daha aşılamanın sonucunu bekliyordu.
bu cemrem benim kabloları kısa devre yaptırıyo yaw zaten şarteller attı bugün iyice oruç başıma vurdu galiba .....
kızlar kan sonucumu aldım 1007 çıktı. tabloya göre 2-3haftalık diyor
sweet85
hamilelik nasıl gidiyorr canımm...
nasilsinizzz kizlarrrr???
sonycim gozun aydin Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins
elh cnm ins daha iyi olacak. cumatesi tasinmamizin ardindan kanamm gelmisti. ara ara kahverengi leke geliyor hala. doktorlar bebis iyi dediler yatiyorum hep. sen nasilsin?
canım değerin çok güzel maşallah. haftayı keseyi görürsün artık. sonsyy çooook duaaaa ettttt.bu ay çoook istiyoruuuum
iyiyiz canım çok şükür. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?