Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlar merhaba size bir havadisim var 50 adet laboquik marka ovu testini acik arttirmayla 15.50 tl ye aldm maglum sitfn takip edin derim buarada yeni topik adi bulundumu

kızım dün akşam viole nin aldığı yerden aldım kazıklandığımı bu şekilde demesen ii olurdu neyse inşallah 50 tane kullanmaya hiç birimizin ihtiyacı olmaz

kızım dün akşam viole nin aldığı yerden aldım kazıklandığımı bu şekilde demesen ii olurdu neyse inşallah 50 tane kullanmaya hiç birimizin ihtiyacı olmaz

abooo kazıklandık mı kızzzzzzzzzzzz neyse aldık artık yapcak bişe yok inşallah gerek kalmaz 50 taneye de hamiş oluruz

aşılama yaptırdı sonuç bekliyordu canım hamiş haberini almadık henüz ama inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberini bartekin de

bu cemrem benim kabloları kısa devre yaptırıyo yaw zaten şarteller attı bugün iyice oruç başıma vurdu galiba .....

kız bartek ne zaman hamile haberini verdi.:26:ben hiç hatırlamıyorum. bence o daha aşılamanın sonucunu bekliyordu.

Bence cemrem bana şaşkın derken kendi şaşırdı , ama kabul ediyorum deryaya aşılama diyerek ilk ben karıştırdım ortalığı , suçluyum cezama razıyım çok güzel çocuk bakarım annelikle cezalandırın beni noluyyyyy

kızlarrr ben 2 gün yokum kaynanamlara gidiyoruz orda kalcaz sonra gelcez evimize tekrar.. kendinize iyi bakın öpüldünüz

kız bartek ne zaman hamile haberini verdi.:26:ben hiç hatırlamıyorum. bence o daha aşılamanın sonucunu bekliyordu.

bu cemrem benim kabloları kısa devre yaptırıyo yaw zaten şarteller attı bugün iyice oruç başıma vurdu galiba .....

yanlış alarmmm. bartek hamile değil. ama Allah söyletti duyyyy bartek

sonycim gozun aydin Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins
sweet85
hamilelik nasıl gidiyorr canımm...

elh cnm ins daha iyi olacak. cumatesi tasinmamizin ardindan kanamm gelmisti. ara ara kahverengi leke geliyor hala. doktorlar bebis iyi dediler yatiyorum hep. sen nasilsin?

amaannn canimmm cok dikkat et kendineee....

canım değerin çok güzel maşallah. haftayı keseyi görürsün artık. sonsyy çooook duaaaa ettttt.bu ay çoook istiyoruuuum

iyiyiz canım çok şükür. sen nasılsın?

ben de iyiyim canimm istee iftari bekliyoruzz...
belim ve kasiklarim agrimaya basladi bugun kirmizilar sinyal veriyor yinee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…