Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tatlım adet gecikmesi ve kilo dışında başka belirtin var mıydı pcoda.mesela benim göğüslerim eskiden adete bir iki gün kala çok hafif sızlardı ama şimdi iki hafta kala resmen zonkluyor.

tatlım adet gecikmesi ve kilo dışında başka belirtin var mıydı pcoda.mesela benim göğüslerim eskiden adete bir iki gün kala çok hafif sızlardı ama şimdi iki hafta kala resmen zonkluyor.

benimde öyle oluyor ama sebebi pco mu bilemiyorum.vücutta kıllanma oluyo kıllanma derken bende çabuk çıkıyo mesela çok sinir olurdum sebebi yine pco illetiymiş.
su an kilom 56 çok fazla değil ama önceki hallerime göre çok fazla 40lı kilolardan bir anda 50lere geçtim.57 de olmustum da 1 kilo vermişim şükür
sende neler var peki??

3 hap tedavisi 2 asılama denedim olmadı.tüp bebeğe karar verdik doktorla 3.asılamaya gerek yok dedi.benimde tahlillerde sorun yok canım..
inşallah her sey yoluna girer bende sana BAL GİBİ HAMİLESİİNN derim...

canim benim ağzından bal damlıyoooo bide ben anlamadım, pko olduğu halde hormon değerlerin normal mi çıkıyordu?

canim benim ağzından bal damlıyoooo bide ben anlamadım, pko olduğu halde hormon değerlerin normal mi çıkıyordu?

evet canım benim hormonlarda sorun yok çok şükür.bence sen pco için de iyi bir doktora git.daha önce gittiğim iki doktor da senin hamile kalmaman için hiçbir nedenin yok dedi.yine adet gecikmesiyle giresunda doktora gittim Allah razı olsun ondan pco olduğumu öğrendim ve ne olduğunu anlattı o olmasa belki de ben hala uğrasıyo olacaktım..

evet canım yaaa benim de aynı.ben de çenemde yoktu şimdi var:26: tüylerim hem erken uzuyodu hem de alırken canım çok yanıyodu, neyseki şimdi lazerle hallediyorum, lazer kadınlara sunulmuş en büyük mucizelerden kesinlikle. o kadar rahatladım kiiii. bi de kiloda çok aldım. boyum 1.70 şundan 5 sene önce 60 kiloydum şahaneydi ama şimdi 77 gerçi zayıflamaya koyuldum. müstakbel yengem de diyetisyen, o yardım edecek işte. inşallah veririrm. sende de pko olduğu halde hormonlar normal mi çıktı:26::26: peki normal ise doktorlar pko olduğunu nerden anladı. yumurtalıklarda küçük kistler gözlendi mi? sorularımla yordum dimi seni

bende hayırlısıyla bebişime kavustuktan sonra lazer düşünüyorum biraz korkuyorum ama ömrümün sonuna kadar bunlarla uğrasamıcam...
ne güzel diyetisyen yengen var bütün nimetlerinden faydalan bence de...bi 65 e felan düşsen bence kendiliğinden de hamile kalabilirsin kilo çok etkiliyor.
aynen yumurtalıktaki görüntüden anlasılıyor sıra sıra bir sürü yumurta var yan yana oldukları için büyüyüp çatlayamıyolar diye anlatmıstı doktor..
canım her seyi sorabilirsin bizler birbirimize yardımcı olmak için varız:13::13:

canım sen bugün de bi test yapsan belki daha koyu çıkar bugün de çarpıssan iyi olur bence.yumurtlama günlerinde her gün çarpısma olabilir yani..

kesinlikle lazer öneriyorum ama referansla git iyi bir merkez bul, korkulacak bir tarafı yok, şimdi ağrı kesici kremler var onlar acıyı çok kolaylıyor. giresunda vardır tanıdıkların onlara sor ve en kısa zamanda başla. ben de zayıflama yoluna girdim bakalım inşallah zayıflarım.

tebrik ederim canımmm Allah kokusunu duymayı da nasip etsinn çooookkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmm

kizlar merhaba size bir havadisim var 50 adet laboquik marka ovu testini acik arttirmayla 15.50 tl ye aldm maglum sitfn takip edin derim buarada yeni topik adi bulundumu

canimmm benim uzme tatli canini sen bebek vakti gelince zaten gelecek allahin izniylee bence hep bahane bunlar daha vakti var bence rahat olmaya calis biraz akisina birak
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı

canimmm cokk tebrik ederimm
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalhhh....

canimmm benim uzme tatli canini sen bebek vakti gelince zaten gelecek allahin izniylee bence hep bahane bunlar daha vakti var bence rahat olmaya calis biraz akisina birak
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı

canimmm cokk tebrik ederimm
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…