Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

insanoğluna meşkale lazım. ben de yerimde duran bi tip değilim,illa bir hareket olmalı

grup mu senin hastalar tabur halinde mi hastaneyi basıyorlar

civcivler iyice yerlesti sakinler artık annişlerini üzmüyolar artık
ben de onlar için yatıyorum pasooo
ye teyzesiiii yyeee çok tatlı onlaarrrrrr

Allhım kız tatlı olmaz mı onlar... bebişler dünyanın ennnnnnn tatlı şeyleri, herşeyleri minicik ama eminim ki verdikleri mutluluk dünyanın en büyükkkk mutluluğu... ayyyy bu sapahhh çokk fena anne olasım var deryammm elini koy karnına onları severken bize de hep dua et emii

evlenmeden önce hemen hamile kalınabileceği düşünüyordum saf gibi..1 dene 2 dene yok yok olmuyo adetlerim gecikmeye baslayınca hemen ümitleniyodum meğerse polikistik over varmıs kilo alınca adetlerim de sasmaya basladı.adet oluyordum ama 3 4 günlük gecikmeler oluyodu.öğrenince hemen tedaviye basladım hiç ara vermedim..hiç katlanamam dediğim seyleri yaptırmak zorunda kaldım çok şükür emeklerimizin karsılığını aldık..inşallah bebeğimizi de kucağımıza almak nasip olur.hala inanamıyorum hamiş olduğuma
minicik elleri ayakları öpmeye doyamaz insan senin kanından canından bir parça anne olmak baskadır herhalde
her zaman dua ediyorum sizler için tatlım Allah ım hepinize yaşatsın bu duygularıı...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim hala ailemden kimseye söylemedim. kan sonucunu bekliyorum. bugun 16:30da alacağım. Ayrıntılı istedim, bakalım ne çıkacak:18:

Dün dalga geçtiğim uyduruk test bugun bana müjdeli haberi verdi. İnşallah kanda da aynısı çıkar. Kızlar idrarda pozitif çıkıp da yanıldığı oluyor mu:44: Ay çok üzülürüm öyle çıkarsa. Çok havaya girdim çünkü

Allah hepinize nasip eder inşallah Hayırlı zamanda Hayırlı bebişler... Bol Bol Dua Edin

Bu arada biz kayınvalidemlerde hiçbişey yapmamıştık eşimle 9-15 temmuz arası yani.. demekki bebiş temmuz başı oldu

en iyisini etmişsin ara vermemekle... tayinin de hayırlı uğurlu olsun. tatlım tedaviyi ilaçla mı yaptın yani klomen felan mı kullandın.iki yıl önce pko var demişlerdi bana ama tahliller yapılınca yok dediler anlamadım yani. bide eşimin de sonuçları iyi çıkmayınca benden vazgeçildi. şimdi eşimin ameliyatını bekliyoruz. umarım daha fazla beklemeyiz. hemm sen de artık inannn bal gibi de hamilesin....

ya aslında tüp bebekten önce nasıl bir yol izledin:26::26:

3 hap tedavisi 2 asılama denedim olmadı.tüp bebeğe karar verdik doktorla 3.asılamaya gerek yok dedi.benimde tahlillerde sorun yok canım..
inşallah her sey yoluna girer bende sana BAL GİBİ HAMİLESİİNN derim...

3 hap tedavisi 2 asılama denedim olmadı.tüp bebeğe karar verdik doktorla 3.asılamaya gerek yok dedi.benimde tahlillerde sorun yok canım..
inşallah her sey yoluna girer bende sana BAL GİBİ HAMİLESİİNN derim...

temam ben yanılmışım kimdi o zaman aşılama olan yawww :26::26::26::26::26: bartekkkk hatırladım o noldu yawww görmedim ne zamandır.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…