insanoğluna meşkale lazım. ben de yerimde duran bi tip değilim,illa bir hareket olmalıben üniversite zamanı öyle beklediğim sene evde pusuda bekliyodum annemler gelsin iştende çatayım diyeinsan izlemem dediği şeyleri izliyo kafama takmam dediği şeylere kafayı takıyo ve en önemsiz şeylere bile ağlıyo o dönem ben evde değil işyerinde bile sakin yerde çalışamıyom yoğunluk benim kafamı dağıtan hemen sıkılıyorum yoksa....
kız ne saklambaçı. hasta geliyo kapatıyom. bu sabah çok erken başladım bitirdim hastacıklarımı. yeni grubun gelmesini bekliyorum
ayyy inşallah iremneva. bu ay benim de içimdeki his umutlu. inşallah olur. birlikte çekeriz halayı
canım benim sabah sabah halayı da çektirdin bizee helal olsunnnn
gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh
deryaacivcivlerin nasıl yirimmm yiriiimmm
civcivler iyice yerlesti sakinler artık annişlerini üzmüyolar artık
ben de onlar için yatıyorum pasooo
ye teyzesiiii yyeeeçok tatlı onlaarrrrrr
civcivler iyice yerlesti sakinler artık annişlerini üzmüyolar artık
ben de onlar için yatıyorum pasooo
ye teyzesiiii yyeeeçok tatlı onlaarrrrrr
ne tatlı mııı bayılırım tatlıya bende yiycemmmmmm
Allhım kız tatlı olmaz mı onlar... bebişler dünyanın ennnnnnn tatlı şeyleri, herşeyleri minicik ama eminim ki verdikleri mutluluk dünyanın en büyükkkk mutluluğu... ayyyy bu sapahhh çokk fena anne olasım varderyammm elini koy karnına onları severken bize de hep dua et emii
derya doğum yapsın elazığı basıp yiyelim bacaksızları:118::118: baharda da pek güzel olur oralarrr
ne tatlı mııı bayılırım tatlıya bende yiycemmmmmm
evlenmeden önce hemen hamile kalınabileceği düşünüyordum saf gibi..1 dene 2 dene yok yok olmuyo adetlerim gecikmeye baslayınca hemen ümitleniyodum meğerse polikistik over varmıs kilo alınca adetlerim de sasmaya basladı.adet oluyordum ama 3 4 günlük gecikmeler oluyodu.öğrenince hemen tedaviye basladım hiç ara vermedim..hiç katlanamam dediğim seyleri yaptırmak zorunda kaldım çok şükür emeklerimizin karsılığını aldık..inşallah bebeğimizi de kucağımıza almak nasip olur.hala inanamıyorum hamiş olduğuma
minicik elleri ayakları öpmeye doyamaz insan senin kanından canından bir parça anne olmak baskadır herhalde
her zaman dua ediyorum sizler için tatlım Allah ım hepinize yaşatsın bu duygularıı...
evlenmeden önce hemen hamile kalınabileceği düşünüyordum saf gibi..1 dene 2 dene yok yok olmuyo adetlerim gecikmeye baslayınca hemen ümitleniyodum meğerse polikistik over varmıs kilo alınca adetlerim de sasmaya basladı.adet oluyordum ama 3 4 günlük gecikmeler oluyodu.öğrenince hemen tedaviye basladım hiç ara vermedim..hiç katlanamam dediğim seyleri yaptırmak zorunda kaldım çok şükür emeklerimizin karsılığını aldık..inşallah bebeğimizi de kucağımıza almak nasip olur.hala inanamıyorum hamiş olduğuma
minicik elleri ayakları öpmeye doyamaz insan senin kanından canından bir parça anne olmak baskadır herhalde
her zaman dua ediyorum sizler için tatlım Allah ım hepinize yaşatsın bu duygularıı...
en iyisini etmişsin ara vermemekle... tayinin de hayırlı uğurlu olsun. tatlım tedaviyi ilaçla mı yaptın yani klomen felan mı kullandın.iki yıl önce pko var demişlerdi bana ama tahliller yapılınca yok dediler anlamadım yani. bide eşimin de sonuçları iyi çıkmayınca benden vazgeçildi. şimdi eşimin ameliyatını bekliyoruz. umarım daha fazla beklemeyiz. hemm sen de artık inannn bal gibi de hamilesin....
tüp bebek değil bebişim aşılama .....
en iyisini etmişsin ara vermemekle... tayinin de hayırlı uğurlu olsun. tatlım tedaviyi ilaçla mı yaptın yani klomen felan mı kullandın.iki yıl önce pko var demişlerdi bana ama tahliller yapılınca yok dediler anlamadım yani. bide eşimin de sonuçları iyi çıkmayınca benden vazgeçildi. şimdi eşimin ameliyatını bekliyoruz. umarım daha fazla beklemeyiz. hemm sen de artık inannn bal gibi de hamilesin....
tüp bebek değil bebişim aşılama .....
ben deyayı önce hap, aşılama sonra tüp diye hatırlıyom
3 hap tedavisi 2 asılama denedim olmadı.tüp bebeğe karar verdik doktorla 3.asılamaya gerek yok dedi.benimde tahlillerde sorun yok canım..
inşallah her sey yoluna girer bende sana BAL GİBİ HAMİLESİİNN derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?