Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlar ben desr calisiyorum yarin buyuk gun ,,,bugunde yarinda gelmeyebilirim,,ozlicem sizleri ,,sizlerde beni ozleyin olurmu :)))))

kolayy gelsin canimu:)))) sen sınavına çalışşş:))))) inşallah geçeçeksin dua edicem.....
bensenin yerine kikilerim... diyecem ama senin tadını vermezz ((((((
sınaavında başarılarrrrr

kızlar selam nasılsınız.... ben çok üzgünüm yaa...hani benim 55 gün devam eden kanama vardı ya bitmişti hani sonunda...sadece 4 günlük bir sefa oldu sürdügüm...3 gündür yeniden başladı.hergün bakıyorum şimdi azalacak aksama azalacak ama yok devam ediyor artarak hemde noluo bana böyle.niye düzelemiyorum.ne haziranı benim bebiş çıkmaz ayın son carsambasında bile gelmicek herhalde bu gidişle

hoşgeldin canım
benimde idrar yolu sıkıntım çok olur geçmiş olsun canım
inşallah bu topiğimiz sana ve isteyen tüm topik sakinlerine bebiş getirsin
kimyasal gebelik hamileliğin habercisi olurmuş
hayırlısı inşallah hemen ekliyorum ama haziran topiği olduğu için 1 haziran ekliecem
öğrendiğinde inşallah hemen hamiş listesine eklerim

canımmm hiç üzme kendini, tekrar git doktora hatta belki doktorunu değiştir mutlaka biz çözümü vardır. daha önce gittin mi ?

sabir cnm sabir elimizden hic bisey gelmior. Rabbim gonderecek ama bekleyin biraz daha diyor

kizlar bnm adet agrim basladiii ama cok erken daha normalde bir hafta kala baslardi erken mi olcam acaba

aşkım yumurtlama dönemin ne zamandı ki 3 haziransa yine yumurtluyor olabilirsin :26::26:
akşamorkideyede soralım olur mu

kizlar bnm adet agrim basladiii ama cok erken daha normalde bir hafta kala baslardi erken mi olcam acaba

aşkım yumurtlama dönemin ne zamandı ki 3 haziransa yine yumurtluyor olabilirsin :26::26:
akşam orkideyede soralım olur mu

akşamorkideyede soralım olur mu

yok cnm zannetmem. diger yumurtalar kucuk catlamazlar demisti doktor. bnm adet agrim bi hafta onceden baslar zaten. olmasada bu ay haziran sonuna oluryeni bat. buralardayim artikin:)

dr un ne diyor bu duruma canım acaba tüp bebek denemelerinden sonra
belki toparlanma sürecidir canım
bol bol pekmez yeee olur mu birde dr unu telden bir ara bence

yok cnm zannetmem. diger yumurtalar kucuk catlamazlar demisti doktor. bnm adet agrim bi hafta onceden baslar zaten. olmasada bu ay haziran sonuna oluryeni bat. buralardayim artikin:)

Allahım ol derse olur inşallahhh kırmızılar gelmeyecekkkkkkkkkkkkkkkk

Ayy inşaallah canım ya. kimyasal gebelik geçirdiğimde de yine idrar yolu iltihabı vardı. iki ay geçmiyo yine tekrarlıyo. Allahtan hayırlısı. beklemeye devam :) son 6 gün.

bu arada teşekkür ederim canım eklemişsin beni. görünce o bile duygulandırdı. off ya ne zormuş meğer anne olabilmek. Allah isteyen herkese nasip eylesin inşaallah.

canım ilaç içemiyorsun dimi
akşam burada olursan dr umuza sorarız ben
her tuvalet ihtiyacımdan sonra taharetlendikten sonra sirkeylede yapardım aynı işlemi
ve iyice kurulardım çok şükür bir yıldır yok bişeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…