kizlar ben desr calisiyorum yarin buyuk gun ,,,bugunde yarinda gelmeyebilirim,,ozlicem sizleri ,,sizlerde beni ozleyin olurmu :)))))
kizlar ben desr calisiyorum yarin buyuk gun ,,,bugunde yarinda gelmeyebilirim,,ozlicem sizleri ,,sizlerde beni ozleyin olurmu :)))))
Benimde bat 29 mayıs. çok heyecanlıym sabırsızlıkla bekliyorum. bi yandanda idrar yolu iltihabı tedavisi oluyorum. artık hayırlısı. iki ay öncede kimyasal gebelik geçirdim. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin umutlarımızı boşa çıkarmasın inşaallah. benide listeye eklerseniz sevinirim. siteyede yeni üyeyim.
kızlar selamnasılsınız.... ben çok üzgünüm yaa...hani benim 55 gün devam eden kanama vardı ya bitmişti hani sonunda...sadece 4 günlük bir sefa oldu sürdügüm...3 gündür yeniden başladı.hergün bakıyorum şimdi azalacak aksama azalacak ama yok devam ediyor artarak hemde noluo bana böyle.niye düzelemiyorum.ne haziranı benim bebiş çıkmaz ayın son carsambasında bile gelmicek herhalde bu gidişle
kızlar selamnasılsınız.... ben çok üzgünüm yaa...hani benim 55 gün devam eden kanama vardı ya bitmişti hani sonunda...sadece 4 günlük bir sefa oldu sürdügüm...3 gündür yeniden başladı.hergün bakıyorum şimdi azalacak aksama azalacak ama yok devam ediyor artarak hemde noluo bana böyle.niye düzelemiyorum.ne haziranı benim bebiş çıkmaz ayın son carsambasında bile gelmicek herhalde bu gidişle
kizlar bnm adet agrim basladiiiama cok erken daha normalde bir hafta kala baslardi erken mi olcam acaba
kizlar bnm adet agrim basladiiiama cok erken daha normalde bir hafta kala baslardi erken mi olcam acaba
aşkım yumurtlama dönemin ne zamandı ki 3 haziransa yine yumurtluyor olabilirsin :26::26:
akşamorkideyede soralım olur mu
benimde bat 14 haziran
yok cnm zannetmem. diger yumurtalar kucuk catlamazlar demisti doktor. bnm adet agrim bi hafta onceden baslar zaten. olmasada bu ay haziran sonuna oluryeni bat. buralardayim artikin:)
Allahım ol derse olur inşallahhh kırmızılar gelmeyecekkkkkkkkkkkkkkkk
bu akşam pazardan havuç alıcam incirle birlikte kaynatıcam
hoşgeldin canım
benimde idrar yolu sıkıntım çok olur geçmiş olsun canım
inşallah bu topiğimiz sana ve isteyen tüm topik sakinlerine bebiş getirsin
kimyasal gebelik hamileliğin habercisi olurmuş
hayırlısı inşallah hemen ekliyorum ama haziran topiği olduğu için 1 haziran ekliecem
öğrendiğinde inşallah hemen hamiş listesine eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?