bu arada teşekkür ederim canım eklemişsin beni. görünce o bile duygulandırdı. off ya ne zormuş meğer anne olabilmek. Allah isteyen herkese nasip eylesin inşaallah.
ya o kadarda titizim ve üşütmemek için elimden geleni yapıyorum ama yine tekrarlıyo malesef.sirkeyle nasıl yapıyodun.
tamam canım çok sağol deniycem. bunu hakikaten yaşayan bilir.
Kızlar oku oku kafam şişti mola verdim yemek yapicam simdi cepten yazıyorum , kızlar ya kafama bisi takıldı sabahtan beri sizlere sormak istedim ,ben bugün kocisimi rüyamda tanıdığım baska evli bir kadınla evleniyordu üstelik bende onların dugunundeydim namussuzlar yaaa bana bak hele ,kumaya raziydim beeeennn ayyyyy piiiiss piiiisss rüyasını bile kaldıramadım düğün bitip onlar gerdek icin Hotel'e gidince iste ozman kafa donk etti çıldırdım yaa ,uyandım orda,oncesinde düğünde eğlendim ama Bu ne ya kikikikiiii ruya tabirlerinden anlayan varmi bu ne simdi ben hiç ruya görmezdim kafama takıldı açıkcası
rüya tabirinden anlarım canım kıçın açıkta kalmış
sen düğünde oyna oyna iş gerdeğe gelince akıllan
senin kocişin geldimi
bence sen uyurken kafanda kurdun kurdun rüyana mı girdi
canım çok teşekkür ederim . görüşmek üzere.
Kızlar oku oku kafam şişti mola verdim yemek yapicam simdi cepten yazıyorum , kızlar ya kafama bisi takıldı sabahtan beri sizlere sormak istedim ,ben bugün kocisimi rüyamda tanıdığım baska evli bir kadınla evleniyordu üstelik bende onların dugunundeydim namussuzlar yaaa bana bak hele ,kumaya raziydim beeeennn ayyyyy piiiiss piiiisss rüyasını bile kaldıramadım düğün bitip onlar gerdek icin Hotel'e gidince iste ozman kafa donk etti çıldırdım yaa ,uyandım orda,oncesinde düğünde eğlendim ama Bu ne ya kikikikiiii ruya tabirlerinden anlayan varmi bu ne simdi ben hiç ruya görmezdim kafama takıldı açıkcası
Hahaa kız deli ne alaka zerresini düşünmedim aradı gece evde olacak bitmiş isleri ....önemli olanda gerdek kısmı zaten ala ala kikikikiiiii
oh rahatladım valla yumurtlama dönemini kaçıracaksın diye korktum
belli etmemeye çalıştım ama çok şükürr peki yumurtalardan ne habeerr:26:
cnm ins muhabbetiniz artacak. belki buna bir bebek vesile olur. ne dersin:))
aynen perim ya. benim durumu da özetlemişsin yani. memişları sıkmak falan, ateş ölçmek... benim de ateşim hep 35 civarıydı. ovulasyon sonrası 36'nın üstüne çıktı. 1 tane sivilcem çıktı. çok olmasa da memişler dokununca hassas:) ay hamilemiyim nedir ayooollşimdi benim 15. günüm oldumu olmadımı bilmiyorumm... yumurtlama olayı.. akıntı oldu.. ovulasyon testindede çizgiği gördumm... sabah ateş ölçtüm.. kendi kendime belirtiler arıyommm
offf zor geçeçek gibi berceste yaaa yaşamıma diyodum... habire memişleri sıkmaktan..acı varmı acıııı
ay hadi hayırlısı. bu kadar şiş memişlerden sonra genelde bebiş çıkıyor. yeğenim geliyor galibavalla benim yumurtlama dönemimdede şisşerdi sonra inerdi bu sefer bi şişti şişiz o şişiz patladı gitti
hala şiişş onu diyecem
bilmem içim çok raahat olursa olur olmazsa bir dahaki ay yine umutla beklerim yaniii
ay hadi inşallah:)rüyamda kan testi yaptırıyordum
sonuç 36 çıkıyordu sonra orkidem diyorki şimdilik iyi çıkmış daha sonra katlanacak diyoooooooo
rüyaya baakkkk
canım hamilelik belirtileri adet belirtileri gibi oluyor ve erken başlayabiliyor. inşallah hamileliktendir.kizlar bnm adet agrim basladiiiama cok erken daha normalde bir hafta kala baslardi erken mi olcam acaba
ah canım gerçekten özleyeceğim deli kızkizlar ben desr calisiyorum yarin buyuk gun ,,,bugunde yarinda gelmeyebilirim,,ozlicem sizleri ,,sizlerde beni ozleyin olurmu :)))))
belki de evet yeni bir yumurtlama da oluyor olabilir:) hamilelik de olabilir:)aşkım yumurtlama dönemin ne zamandı ki 3 haziransa yine yumurtluyor olabilirsin :26::26:
akşamorkideyede soralım olur mu
hoşgeldin orkidemmm yarın sende eylemde misinn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?