Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yok sonunda bu yani o evreye ramak kaldı
ayyy yok yok sen yaapma yine oyle kisss birak takilsin adam kendi kendinee
evet canım birazcık sert oldu vur dediik öldürdün yani

heee biraz oyle yaptim ben bosverin siz beni birakin adamlari yavvv
bebekte vakti geldiginde olur elbett
sonram zaten cocuk oluncaa o adamlari gorurum ben
ilgi ister dururlar ama pehhhhhh

ben kactim arkadaslar namazimi kilayim sonram yatayim az sahura kadar gorusuruzzz

işte ozman görcem onları..şimdi paşa paşa yasasınlar bebişten sonrasi allah kerim

canım değerin çok güzel maşallah. haftayı keseyi görürsün artık. sonsyy çooook duaaaa ettttt.bu ay çoook istiyoruuuum

inşallah canım Allahım sana da nasip eder en yakın zamanda, illa bu ay olsun diye dua etme hayırlısı ne zamansa de inan ki o zaman oluyor.

değerim iyi demek ben anlamıyorum pek ilk defa gördüm keseyi haftaya görür müyüm eşim gitmeden görsün. çok uzaklara gidiyor. 4 ay yanımda olmayacak

bence seninkiler ikiz ikiz ben sanadimmmmmmmmmmmmm

hayıııırrr rümeysaaaaaaa demeeeeeeeeeeeeee öyleeeeee

kızlar bütün geçmişi okudum. hepinize çok teşekkür ederim. Allahım en kısa zamanda hepinize nasip etsin bu duyguyu. Hayırlı zamanda, hayırlısıyla..... Hep bu duayı ettim siz de edin.

Hepinizi seviyorum, burdayım sizlerleyim Sizlerden destek almak çok güzeldi, yorumlarınız, önerileriniz.... Çok teşekkür ederim. Ben de elimden geldiğince sizlere birşeyler yapabildiysem ne mutlu bana. Hep beraber bu yolculuğa devam

iyiyim tatlım çook şükür. alışkanlık ya akşam erken yatıp sabah erken kalkıyorum. tavuğum biraz

belli bir düzene alısınca öyle devam ediyor haklısınn...
ya ben normalde uykuya çok düşkünümdür uyuyamıyorum sabah 7de gözleri açtım dön dön uyuyamadım yaa ppuuufssss... dönmek de ayrı çile zaten de

canım tedavin inşallah hayırlı olurr
kaçıncı aşılamaydı bu sanki ikinci diye hatırlıyorum
inşallah bununla biter çektiklerin
bu sefer olacak inşallahh
pekiiiiiiiiii ne zaman belli olacak

Evet 2 asilama canım pzt kontrol var yumos çatlamış mı ona bakicak bat belli olmuyor büyük ihtimalle 7 8 Ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…