Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ayyy canimm benim sikici bir durum ne bilimm tv actirma soyle yemek sonrasi bir yuruyus yapin biraz kafaniz dagilir...
sonra da gelincee.....iste anladinn biraz degisik biseyler yaptirmaya caliss tatli dilinle ama kavga yokk

insanın icinde olcak anam insanın icinde....ben bi kez söylyrum oldu oldu olmadı sallaaaaaaaaaaa diyorumm...

hariden kızlar bu kocişlerin rahatlığına çözüm yok dedim onada sürekli uyuyan bir koca isteseydim evlenmezdm gündüz görmüyorumm gecde uyuyorsun bişey paylaşmıyoruz evliliğin alamı ne yaa harbiden rümeysa senin gibi sallamak isterim ama yok henüz sallamayamıyorum

kız ben başka taraf yönelsem oh rahatladım benle uğraşmıyor diyip uyumaya devam eder ne yapsak kendimizi neyle oyalasak yaa

her dili denedim tatlı acı alışkanlık şekerim bu sabırda biryere kadar harbiden delirtiyor insanı yaa

canım sende ozman kendini düşün kendi isteklerini yap,,bi süre sonra eşin senin üzerine düşmeye başlar...kavga ederek zorla bi insana bişey yaptıramassın..kendim şahsen öyle yapyorum ama yok tıkyok.kendi kendimi yiyorum sadece..o yüzden kendini boğmakta üzmekten vazgec..

bizim evdede uyuyan benim dir eşim 4 5 saat uyur...ayak uyduramıyorum zaten işi gereği günde 4 saat calışıyor..ama bi yinede evden cıkmayan pc başında pinekleyen tv izleyen bi aileyiz...yapcak bişey yok şu an bende sinir küpüyüm aama tartışmıyorum pc başında oturuyr evrimi tartışıyor forumda..cayını verdim yemeğini yedi..bende bulaşığımı yıkıcam namazımı kılcam balkonda kahvemi iccem o kenarda ne yaparsa yapsın...2 haftadır izinde sözde ama biz cenaze haricinde cıkmadık biryre..yalvarcak değilm şunu yapalım bunu yapalım diye zaten yaptım bi gün sonucunda hic bişey olmadı o yüzden görevlerimi yapıyorum sonra kendi keyfime bakıyorum...eşim benimle bişey paylaşmıyor derdine düşmediyse bende düşmem kendi kendime üzülürm ağlarımm ama yapcak bişey yokk..

çok feci şekerim ya nasıl evlilik bu keşke yakın olsak birlikte kahve içerdik

kız ben başka taraf yönelsem oh rahatladım benle uğraşmıyor diyip uyumaya devam eder ne yapsak kendimizi neyle oyalasak yaa

oh rahatladım beinmle uğraşmıyor diyorsa cok özürdilerim ama cokta tınımdasın der kendimin sevdği şeyleri yaparım..ne bilimben şimdi mesela balkona cıkıp türkkahvesi icerim..internetten filim indirip izlerim..ben tek gine dışarı cıkmadğım icin evde vakit gecirrim..dantel yaparım..kendinin sevdği eğlendircek dinlenidrcek şeyleri bulup yaparsın sen ,,dediğim gibi bebek olayı tek gine yapılımyor..carpışma yapıp görevim bukadar demekle bitmiyr..o yüzden ben erteledim ...tercih senin ,,,

kızım tamam kendi psikolojimiz için uğraşmıcaz kafamıza göre takılıcaz dediğin mantıklı ama diyorum ya bööle evlilik olmazki

evet yakında ortak arkadaşlar lazım bizim vara dediğim gibi birinin yeni bebeği oldu diğeride benim durumumda olmuyr yani oraya lara gitsemde yine hep bu muhabbet o yüzden çıkmıyorum

hayırlısı niye olmasınki
ama hiiçç umutlu değilim
Allahımın dediği olur tabiii
insalllh vardirr tamam canimm sen arastir bakim biii banada soylersin canimmm
her dili denedim tatlı acı alışkanlık şekerim bu sabırda biryere kadar harbiden delirtiyor insanı yaa

sende uyurken bir bardak suyu dok uzerinee
biraz fazlami sert oldu acepp:26::26:
diyecek bisi bulamadimm:)))
allah kolaaylik versin

aynen öle benim kocam ööle zaten hiç olmayacak zamanda dellenir ozaman bulur hatunu beklesin o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…