sweet...chlaak napiyonuzzz kisss nasilsinizz
ayyy canimm benim sikici bir durum ne bilimm tv actirma soyle yemek sonrasi bir yuruyus yapin biraz kafaniz dagilir...
sonra da gelincee.....iste anladinn biraz degisik biseyler yaptirmaya caliss tatli dilinle ama kavga yokk
canım sende ozman kendini düşün kendi isteklerini yap,,bi süre sonra eşin senin üzerine düşmeye başlar...kavga ederek zorla bi insana bişey yaptıramassın..kendim şahsen öyle yapyorum ama yok tıkyok.kendi kendimi yiyorum sadece..o yüzden kendini boğmakta üzmekten vazgec..
her dili denedim tatlı acı alışkanlık şekerim bu sabırda biryere kadar harbiden delirtiyor insanı yaa
hariden kızlar bu kocişlerin rahatlığına çözüm yok dedim onada sürekli uyuyan bir koca isteseydim evlenmezdm gündüz görmüyorumm gecde uyuyorsun bişey paylaşmıyoruz evliliğin alamı ne yaa harbiden rümeysa senin gibi sallamak isterim ama yok henüz sallamayamıyorum
bizim evdede uyuyan benim dir eşim 4 5 saat uyur...ayak uyduramıyorum zaten işi gereği günde 4 saat calışıyor..ama bi yinede evden cıkmayan pc başında pinekleyen tv izleyen bi aileyiz...yapcak bişey yok şu an bende sinir küpüyüm aama tartışmıyorum pc başında oturuyr evrimi tartışıyor forumda..cayını verdim yemeğini yedi..bende bulaşığımı yıkıcam namazımı kılcam balkonda kahvemi iccem o kenarda ne yaparsa yapsın...2 haftadır izinde sözde ama biz cenaze haricinde cıkmadık biryre..yalvarcak değilm şunu yapalım bunu yapalım diye zaten yaptım bi gün sonucunda hic bişey olmadı o yüzden görevlerimi yapıyorum sonra kendi keyfime bakıyorum...eşim benimle bişey paylaşmıyor derdine düşmediyse bende düşmem kendi kendime üzülürm ağlarımm ama yapcak bişey yokk..
kız ben başka taraf yönelsem oh rahatladım benle uğraşmıyor diyip uyumaya devam eder ne yapsak kendimizi neyle oyalasak yaa
oh rahatladım beinmle uğraşmıyor diyorsa cok özürdilerim ama cokta tınımdasın der kendimin sevdği şeyleri yaparım..ne bilimben şimdi mesela balkona cıkıp türkkahvesi icerim..internetten filim indirip izlerim..ben tek gine dışarı cıkmadğım icin evde vakit gecirrim..dantel yaparım..kendinin sevdği eğlendircek dinlenidrcek şeyleri bulup yaparsın sen ,,dediğim gibi bebek olayı tek gine yapılımyor..carpışma yapıp görevim bukadar demekle bitmiyr..o yüzden ben erteledim ...tercih senin ,,,
senin eşin ne iş yapıyor
kız ben başka taraf yönelsem oh rahatladım benle uğraşmıyor diyip uyumaya devam eder ne yapsak kendimizi neyle oyalasak yaa
ne benim ne de eşimin ailecek görüşüp konuştgumuz yaşıtımız akranımız olarak hic arkdaşımız yok anne babayı boşver..akrabaları boşver..yani böyle bi aileyiz..sizinle kounuşp rahatlıyorum..
çok feci şekerim ya nasıl evlilik bu keşke yakın olsak birlikte kahve içerdik
canım inan hiç araştırmadım
benim doktor özel devlet karşılıyor mu bilmiyorum
orkidem bilir ona soralım gelince
beni burdaki doktorum sevk edecek artık neresi sormadım
ben ilk dediğinde şoka girdim birde ev işi var taşındıktan sonra tüpe gidecem diye hiç araştırmadım
ama araştırayım sağol uyandırdığın için
insalllh vardirr tamam canimm sen arastir bakim biii banada soylersin canimmmhayırlısı niye olmasınki
ama hiiçç umutlu değilim
Allahımın dediği olur tabiii
her dili denedim tatlı acı alışkanlık şekerim bu sabırda biryere kadar harbiden delirtiyor insanı yaa
insalllh vardirr tamam canimm sen arastir bakim biii banada soylersin canimmm
sende uyurken bir bardak suyu dok uzerinee
biraz fazlami sert oldu acepp:26::26:
diyecek bisi bulamadimm:)))
allah kolaaylik versin
iyidir cnm sen nasilsin? kocacim yemek hazirlio aksama bn de yatiom
evet canım birazcık sert olduinsalllh vardirr tamam canimm sen arastir bakim biii banada soylersin canimmm
sende uyurken bir bardak suyu dok uzerinee
biraz fazlami sert oldu acepp:26::26:
diyecek bisi bulamadimm:)))
allah kolaaylik versin
yok sonunda bu yani o evreye ramak kaldı
sakın yapma sen üzülrüsün sakın yapmaa
ayyy yok yok sen yaapma yine oyle kisss birak takilsin adam kendi kendinee
heee biraz oyle yaptim ben bosverin siz beni birakin adamlari yavvv
bebekte vakti geldiginde olur elbett
sonram zaten cocuk oluncaa o adamlari gorurum ben
ilgi ister dururlar ama pehhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?