Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

deryacım senn son adet tarihin nedir

vay arkadaş nasıl bi topik bu herkes hamile. süper valla. nazar değmesin

uy uy uy siz ne dertli gacılarmışsınız öyle adamları resmen günahsız melek etmişsiniz, arkalarından bu kadar atılır mı adamların, bu gıybetin sonu siz cehenneme yanmaya onlarda çaresiz cennette hurilere ama istemeyerek o kadar günah alman benden demesi sırf hurileri kıskandığımdan bakın ağzımı bile açmıyom ben, direk gerekirse boğmayı düşünyom kız rümeysam iki saat bişey aramız atla gel sabahtan, akşama gönderirim kocişine seni kapım sonuna kadar açık cicim, takma adama o kadar bırak, erkek milleti üstüne gitmeye bi kalıba sokmaya gelmez, pelte gibi elinde dağılır bakıp kalırsın haaa, umursamıycan hiç bişey yapamadın geç diğer koltuğa al kumandayı eline o sinir olsun sana ....

yaa gerçekten miii????benim tüp bebek canım ama normal süreçle aynı oldu yumurtlama döllenme felan..
ben pazartesi öğrendim..sen ne zaman öğrenmiştin???

hayırlısı olsun canım ozaman . sana iki daha fazla sevindim. bende salı günü öğrendim. perşembe ufak bi lekelenmem oldu. şimdi evde uzanıyorum. bir de bir sürü ilaç kullanıyorum. senn bi problem yok değil mi

sağol canım...bende de lekelenmeler vardı 4 5 sürdü simdi yok çok sükür.iğne yaptırıyorum bende...

kız irmoşşşsabah kepenkleri açmaya gelmedin hadii biz de seni çeviyozzz

kız sorma ramazanı en çok sabah kahvaltı derdim yok son ana kadar sabahları uyuyorum diye severdim, yaza denk gelince ramazan sabahın nurunda kalkıyorum,hem sıcak hem sinek bunalttı beni sabah 7 buçukta kalktım fakattttt biz aile apartmanında oturuyoruz hem görümcem hem eltim hemde ben kırmızı kartı yemiş bulunduğumuzdan sabah onları kahvaltıya davet ettim üstüne bi de kahve sefası sohbet derken yeni gönderdim o yüzden anca damladım yoksa ben seni kepenkleri tek kaldırmana izin verirmiydim

şekerler bugünkü ovulasyon testim

kızlar ovulasyon gününde mi bunlar aynı renkte olacak.renkler sanki hiç değişmişyor

selam kızlar valla daha hazırlık yapmadım
bir komposto yaptım en kayısısından
yeni topiğimizin ismi şu olsun mu
şükür diyerek bebeğimin kokusunu içime çekmeyi bekliyorum diyorsanız buyrun bereketli topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…