Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bercestem ben bugün çok takılamayacağım topikte. yarına misafirim var akşama. evi biraz toparlayayım, kek, poğaça falan yapayım. ara ara yine gelirim.

aslında tabip odası grev çağrısı yaptı ama bizim hastane yapmayacak galiba. ne bileyim. bizim işte mağdur olan hastalar olunca her zaman gönül rahatlığıyla grev de yapamıyor insan.

haklısın sizde durumlar biraz daha vicdani
biz mesela ders telafisi yaparız ama tedavinin telafisi olmaz
bir yandan da niye hep biz vicdanlı olmak zorundayız çok düşünüyorlarsa
birazda bize iyi davransınlar bence iş bırakma yapamasanızda işi yavaşlatmalısınız

bercestem ben bugün çok takılamayacağım topikte. yarına misafirim var akşama. evi biraz toparlayayım, kek, poğaça falan yapayım. ara ara yine gelirim.

tamam aşkım hadi kolay gelsin yanında olsaydım yardım ederdim ahh ahh

ben geldım kızlarrr bak yıne dusmus cenenız sızın bu ne boylee:)))
bir gecmise bakayim:))

iyi akşamlar kızlar epeydir yazamıyodum arada girip okuyodum yazılarınızı ama sohbetinize katılamadım ne durumdasınız görüşmeyeli haziran 1 i bekleyenler son 9 gün hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim kızlar olmazsa bile üzülmek pes etmek yok senelerce evladına kavuşamamış ve hala umudunu kaybetmemiş insanları düşünün o zaman şükredip sabretmesi daha kolay olur kendinize iyi bakın kızlar müjdeli haberlerle görüşmek dileğiyle bu aralar bi durgunluk bi duygusallık bende hadi hayırlısı seviyorum sizi kızlar HOŞÇAKALIN

sizin sözünüzü dinliyorum ve nefret de etsem ADAÇAYI içiyorum içine biraz şeker attım ve çubuk tarçın ekledim umarım sorun olmaz değil mi?

evet canım bugün durdu ilaç tedavisine başladım progestan verdi dün dr
sen nasılsın

ben de iyiym canimm degisik birsey yok beklemedeyim istee
sivilcem falan cikti adet oncesi olurdu genelde yine olacakmiyim diye dusunuyorum insallh olmam

ben geldimmm napıyonuzz.... kızlar...
nasılsınızz
alıntı alamadım dondu pc
kıçın açıkta kalmışş espiri süperdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…