Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Eki Görüntüle 469766

şimcik en üstteki ayın 15inde ortadaki 16sında en alttaki 17 sinde aynı saatlerde yapıldı

canim cok net degil resim ama gordugum kadariylen ortadaki en koyu olani ve en alttaki,,16 ve 17 catlamis gibi gorunuyor bu gunlerde carpistinmi peki sen ??? hatta 18 19 negatif olsada carpis o gunlerdede tutma ihtimali devam etmekte

yadaaaaa bişeyler belirti vermeye başladııııı

ışıktan net seçilmio resimde ama ilk 2si aynı pembelikte çizgiler 3. yaptığımın tdeki çizgisi silik bariz...yani 2. çizgi birinciden koyu çıkmadı bende daha 15inde başladım yapmaya direk 2 çizgi 16 dada 2 çizgi 17 silik

canim cok net degil resim ama gordugum kadariylen ortadaki en koyu olani ve en alttaki,,16 ve 17 catlamis gibi gorunuyor bu gunlerde carpistinmi peki sen ??? hatta 18 19 negatif olsada carpis o gunlerdede tutma ihtimali devam etmekte

canım 15 ve 16 sı net 2 çizgi 17 si 2.si silik çizgi resimlerde net değil ama önümde hala bakıorum testlere öyle yaniii...ben 14 ü 15 e bağlayan ve 15i 16 ya bağlayan gece yarıları olmak üzere:))))) çarpışabildim ...17 sinde zaten misafir geldi ve yapamadık daha

heheheyttttttt gözlerim yarıkapalı yazıyorum sizennnnnnnnnn....hayalim canım kankm hoşgeldin.....

hosbulduk rumeysam canim nasilsin ?? valla benimde gozler yari kapali

evet simdi anladim,,,15 ve 16 ci gun positif olmus 17 siliklesmis ,,aklinda bulunsun demekki sen 15 ve 16 gun ler arasi yumurtluyorsun canim ,,,peki hangi gunler calistin sen yazsana bana ,,,,,,unutmaki postif kaybolsa bile hemen arkasindaki 2 gunde carpisacaksin o gunlerdede risk var canim

hmm iyi bari kacirmamissin 15 ve 16 yi insallah tutunmustur bebisin canim insallah,,17 misafir gelmis peki 18 onuda calis saydin bence

yadaaaaa bişeyler belirti vermeye başladııııı

yokkk kısssssss 4 5 günde nasıl belirti vercek hemen ...umutlandırma beniiiiiiiiiii buay umutlanmıcam kendime söz verdim çünkü tam iş günlerime denk evim boş kalmadı .... ama göğsüme böle hafif çarpsam yanlışlıkla böle hani daha ilk çıkmaya başladığında inanılmaz bi yanma ve acı oludu ya öyle acıyooooo ee buda aynı zamanda adet ve ya yumurtlama belirtisi olabilir..kafam karıştı benimde silik çizgi çıktıktan sonra ben yine yumurtlamaya devam ediyo olabilirmiyimki hesaplayıcılarda 19 u çıkıodu oda geçtii..öfffffff bitane daha test kaldı gidip yapıcam şimdi haaa hazır çişimde var :)

şöylekiii 14 15 ve 15 i 16 ya bağlayan gece yani 16sı sabahı mı sayılıyo gece 12den sonra işte neyse o saatlerde çarpıştım 3 defacık

şöylekiii 14 15 ve 15 i 16 ya bağlayan gece yani 16sı sabahı mı sayılıyo gece 12den sonra işte neyse o saatlerde çarpıştım 3 defacık

evet 16 sabahi sayiliyo olsun bende o saatlerde carpisirim hep sorun yok...sen simdi kacinci gundesin 18 ise bugunde carpis dicem sana

hmm iyi bari kacirmamissin 15 ve 16 yi insallah tutunmustur bebisin canim insallah,,17 misafir gelmis peki 18 onuda calis saydin bence

inşallahh aminnn :) valla 17 si pazartesi işte sabah geldiler 2 gün kaldılar zaten 19unda gittiler tam lasım zamanlarım araya gitti yani...17sinde silik çıkınca bende 19unda çarpışmadım yorgunluktan ..hesaplayıcılarda hep 19u çıkıodu ..ama benim şimdide yımırtlama alametlerim var amannnnnnnnnnnn çok karışık beeeeee...en iyisi günaşırı aynı saatlerde yap gitsin beeeeeeeee bu ay saymıcam ovu movu ver yansın gecelerr

sen bakma hesapliyicilara bendede hep 2-3 gun gec gosteriyo ,,sen ovu testiyle 15 ci gunu basladigini yakaladin her ay ogunlere dikat et bundan sonra 14 15 16 17 18 her ay bu gunleri kacirmamaya ozen goster bence yeter ,,
ve umitsiz olma bence spermler icerde 3 gun yasiyor canim ,,15 i 16 sabahina bagladigin gece yapmissin ,,bu demektirki 17 18 de en az kurtarir spermcanlar sen merak etme ,,,,perimde ayni seyi yasamisti senin gibi son gunleri degerlendirememsiti ama spermcan beklemisti icerde yumosu ,,,
hem senin yinede bi umidin var benim oda yok 3 gun once carpistik en son ama bende positif yok yarin yada obur gun olur ve kocis yok ortada, komsuyami gitsem ne yapsam

ayyyy ben dayanamıcam galiba resmen yumurtluyo gibiyim belim kasıklarım göğüslerim acılardayım yaaaaaaaa....gidip son ovu testine işicem şincik.........sonucu sölerim 2 dk sona belki uzun sürdü hala yımırtluyom

ayhhhh güldürdün yine beniiii.........adama de komşuya gitcem senin yüzünden yumoşluom ya gel ya gidiom de...bak napcak adam seni sona ayhh çılgııınnnnnnnnnnnn

ayhhhh güldürdün yine beniiii.........adama de komşuya gitcem senin yüzünden yumoşluom ya gel ya gidiom de...bak napcak adam seni sona ayhh çılgııınnnnnnnnnnnn

vallahi yaaa komsunun cocugunu bacaginda salasin dursun ceza olarak kikiki ayy kiki benide guldurdu kac gun sonra

vallahi yaaa komsunun cocugunu bacaginda salasin dursun ceza olarak kikiki ayy kiki benide guldurdu kac gun sonra

eeeeeeee ama bu cezatı kendi istemişşşşşş bende testi yaptım bekliom şincik 2 dk ya çıkar hala yımırtlama varsa adamda niyetlendi oruç tutmaya leynnnnnnnn iftara kadar beklices artık hoca okudumu 1 bardak su yemek niyetine ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…