Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

aman yaaaaaaaaa test bildiğin negatifffffff 2. çizgi silik dahada koyulaşmas heralde ümitlerim boşa gittiiiiiiii......demekki adet olma alametlerini yaşıorummmm önümüzdeki ay 14 15 16 17 18 19 20 .......kapalıyıs eve misafir kabul etmicem hatta bütün ay kabul etmicem çarpışcam durcam

bak canim senin 15 ve 16 gunler positif ve sen 2 one ve 2 gun arkasina takican,,yani 13 14 15 16 17 18 bu gunler senin icin onemli artik,,20 ci gunden sonraki gunlere takilma artik,,

yani sperler uzun yasadigini icin 2,3 gun erken basliyabilirsin carpismaya,,takma kafaya cok ,,rahat ol

canim,,, benim gozler kapaniyo artik ben yatiyorum

ovu testi negatif olduna göre yumurtlamam bitmişşşş ben bu ayı maçsız bitirir önümüzdeki ayın maçlarına bakarım artıkınnn gidiyimde rahat refik yatayım bari kafamda ne zaman yapim napim soruları olmadan stressiz bi uyku çekeyim Allah büyük hepimize hayırlısını versin

zaten ovu testleri 2 gun positif yanar canim,,,,17 ci gun siliklesmisti zaten negatif cikacagi beliydi sen isicem diye tutturdun kiki
neyse bencede iyi edersin sil at kafandan cok takip dusundunmu olmuyo canim unut hesabi kitabi carpayi bolmeyi bak ozaman tutar iste,,
iyi geceler tatli ruyalar canim

yumos catlayinca migde mi bulaniyoo ilk defa duyuyorum

benimde ince bel agriyor kopucak gibi sanirim yarina yumoslarim herifsiz artik

hem cok gec geldin yaww uykum geliyoo

Kız gecen ayda çok bulantım olmuştu bende ona yordum ne biliym insan kendini ne kadar dinlerse o kadar yeni yeni seyler farkediyor

elh cnm iyi sayilirim. gecti leke diye kalkiyorum yine bir iki danla gelio yaa

Sweet burda bı arkadas var oda 4 aylık hamis o ilk öğrendiğinden beri ara ara lekelenmesi onunda oluyo bazı hamilelerde normal korkma sen yine kendini koru is falan yapma bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…