dankeschön,thank you anladim.
bende sana bitte schon diyorum
amcan nerde bu kadarcık mı....
bunda amcamin payi yokalmanyada yasiyorum mecbur 3 kelime anliyorum
çılgın senii degett sana uydum noldu görüyon mu göz kapaklarım kapanıyo ama kapanırsa herif sahura kalkamaz kapanmaması lazımmm, bir kibrit çöpü bulmalıyımmmm en acilinden.
bende oluyorum uykudan:2::2::2::2:kizim uyanmadan uyiyim baribenim kocis camide teravihe gitti.sahura kadar kaliyor.o beni uyandiracak optum mucuk.........
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
hoşgeldin hemşommm yaşıyomuydun sen yawwww..........
sony cim gozun aydin darisi bizlerin basina :))))
canim fena degilim hala moral bozuklugu icerisindeyim ve bu sebeplen pek girmek istemedim kk ya,,,simdide uyku tutmadi bi bakinayim kizlar ne alemdeymis diye girdim ,,
sen nasilsin hemsom iyimisin ????
iyiyim canım, o kadar çok çağırmışım ki beklenen gün 4 gün önceden geldi kırmızı kartı yedim düşüğe özel olabilir galiba erken olması, üstüne ovu testimide sipariş ettim arada incirde attırıveriyom orkideye uydum özeti benim kociş bu ay benden korksun niyeti bozdum
selam kıslarrrrrr...nasılsınız bakimm....çokk yorgunum ben misafirlerimi yeni uğurladım ve yarıniçin şimdiden ütü yapmam lasım püfffffffff
hsg bugeee ,,,kolay gelsin ,,,,nasilsin ,,,bende bi kac gundur yine yoktum ,,,nevar neyok ,topikte berceste dondumu ??? sony disinda hamis varmi??? perim gelmedimi hic ??? orkide ve digerleri nasil iyilermi ????
ay cok sordum galiba
hbk:) yorgunum günlerdir misafirlerim eksik olmadı masallah:) bende çok giremiorum bu aralar..bildiğim kadarıyla berceste geçenlerde topikteydi dünmü ne..perim biara geldi iyiymiş arkadaşlarıla piknik miknik gesiolarmış sonra gene yokoldu..sony dışında hamiş var sel vardı hamile olan bide ikiz beklediğimiz arkadaş derya mıydı oda hamile aklıma gelenler bunlar ..senin adam ne zaman gelio kıss
insallah canim bu sefer bebisin gelir,allah evlat bekliyenleri cok bekletmeyip evlat eksikligiyle sinamasin kimseyi aminn,,,bende o incirleri lop lop yuttum da iste bosuna ,bizim herif kayboldu sanirim 2 gune yumurtlarim ve hala cok uzgunum
selam kıslarrrrrr...nasılsınız bakimm....çokk yorgunum ben misafirlerimi yeni uğurladım ve yarıniçin şimdiden ütü yapmam lasım püfffffffff
26 sinda persembe gunu donucek dingilve ben yarin yada obur gun yumoslarim,, o gelene kadarda yetismiyo ,,,hos yetisse bile cok gerildim once kavga olur kesin , yine olmaz carpsima ,,
üzülme canım yaa hiç bişey için üzülmeye değmez bardağın dolu tarafına bak sende 30 yaşındasın bende ama senin bir kızın var benimse olup olmayacağı net bile değil ama farkımız sen bunun farkında bile olmayı düşünmeyip üzülüyon, bense farkındayım ama acaba niye mutluyum :26::26::26: acaba üzülsem mi ki
iyidir kız bomba gibi hatta sen naptın misafirler varken de hele bakim
üzülme canım yaa hiç bişey için üzülmeye değmez bardağın dolu tarafına bak sende 30 yaşındasın bende ama senin bir kızın var benimse olup olmayacağı net bile değil ama farkımız sen bunun farkında bile olmayı düşünmeyip üzülüyon, bense farkındayım ama acaba niye mutluyum :26::26::26: acaba üzülsem mi ki
cok dogru soyluyorsun hemsom,,Allahim abinlerce sukurler olsun ki kizim var ,,herzaman derim allahim once bu duyguyu hic yasamayanlara versin diye ,,
benim kizmamin ve uzulmemin sebebi canim bu 4 sefer boyle yapmasi ez gectim,,hatta 1 ayindada kaza yapmisti arabayla oda gitti hadi bide bu ay
,,3 gun gec git diye soylememe ragmen bukadar duyarsiz olmasina ben katlanamayip patladim artik,,bu sebepten canim,,,ama bi gelsin canina okucam busefer
kıs hayalim şu benim ovuların resmini koyemda bak bi ben anlamadım bitane daha yapsammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?