Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

çılgın senii degett sana uydum noldu görüyon mu göz kapaklarım kapanıyo ama kapanırsa herif sahura kalkamaz kapanmaması lazımmm, bir kibrit çöpü bulmalıyımmmm en acilinden.

bende oluyorum uykudan:2::2::2::2:kizim uyanmadan uyiyim baribenim kocis camide teravihe gitti.sahura kadar kaliyor.o beni uyandiracakoptum mucuk.........

Son düzenleme:
bende oluyorum uykudan:2::2::2::2:kizim uyanmadan uyiyim baribenim kocis camide teravihe gitti.sahura kadar kaliyor.o beni uyandiracakoptum mucuk.........

o nasıl bir teravihtir bree çılgın, yatsıyla sahur arası kaç saat sizde kiii bu arada 3 saat sonra 24 saatimi tamamlıycam uyanık olarak, 24 saat uyurum sonrada .........

Son düzenleme:
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı

sony cim gozun aydin darisi bizlerin basina :))))

hoşgeldin hemşommm yaşıyomuydun sen yawwww..........

canim fena degilim hala moral bozuklugu icerisindeyim ve bu sebeplen pek girmek istemedim kk ya,,,simdide uyku tutmadi bi bakinayim kizlar ne alemdeymis diye girdim ,,

sen nasilsin hemsom iyimisin ????

iyiyim canım, o kadar çok çağırmışım ki beklenen gün 4 gün önceden geldi kırmızı kartı yedim düşüğe özel olabilir galiba erken olması, üstüne ovu testimide sipariş ettim arada incirde attırıveriyom orkideye uydum özeti benim kociş bu ay benden korksun niyeti bozdum

insallah canim bu sefer bebisin gelir,allah evlat bekliyenleri cok bekletmeyip evlat eksikligiyle sinamasin kimseyi aminn,,,bende o incirleri lop lop yuttum da iste bosuna ,bizim herif kayboldu sanirim 2 gune yumurtlarim ve hala cok uzgunum

selam kıslarrrrrr...nasılsınız bakimm....çokk yorgunum ben misafirlerimi yeni uğurladım ve yarıniçin şimdiden ütü yapmam lasım püfffffffff

selam kıslarrrrrr...nasılsınız bakimm....çokk yorgunum ben misafirlerimi yeni uğurladım ve yarıniçin şimdiden ütü yapmam lasım püfffffffff

hsg bugeee ,,,kolay gelsin ,,,,nasilsin ,,,bende bi kac gundur yine yoktum ,,,nevar neyok ,topikte berceste dondumu ??? sony disinda hamis varmi??? perim gelmedimi hic ??? orkide ve digerleri nasil iyilermi ????
ay cok sordum galiba

hsg bugeee ,,,kolay gelsin ,,,,nasilsin ,,,bende bi kac gundur yine yoktum ,,,nevar neyok ,topikte berceste dondumu ??? sony disinda hamis varmi??? perim gelmedimi hic ??? orkide ve digerleri nasil iyilermi ????
ay cok sordum galiba

hbk:) yorgunum günlerdir misafirlerim eksik olmadı masallah:) bende çok giremiorum bu aralar..bildiğim kadarıyla berceste geçenlerde topikteydi dünmü ne..perim biara geldi iyiymiş arkadaşlarıla piknik miknik gesiolarmış sonra gene yokoldu..sony dışında hamiş var sel vardı hamile olan bide ikiz beklediğimiz arkadaş derya mıydı oda hamile aklıma gelenler bunlar ..senin adam ne zaman gelio kıss

26 sinda persembe gunu donucek dingilve ben yarin yada obur gun yumoslarim,, o gelene kadarda yetismiyo ,,,hos yetisse bile cok gerildim once kavga olur kesin , yine olmaz carpsima ,,

insallah canim bu sefer bebisin gelir,allah evlat bekliyenleri cok bekletmeyip evlat eksikligiyle sinamasin kimseyi aminn,,,bende o incirleri lop lop yuttum da iste bosuna ,bizim herif kayboldu sanirim 2 gune yumurtlarim ve hala cok uzgunum

üzülme canım yaa hiç bişey için üzülmeye değmez bardağın dolu tarafına bak sende 30 yaşındasın bende ama senin bir kızın var benimse olup olmayacağı net bile değil ama farkımız sen bunun farkında bile olmayı düşünmeyip üzülüyon, bense farkındayım ama acaba niye mutluyum :26::26::26: acaba üzülsem mi ki

iyidir kız bomba gibi hatta sen naptın misafirler varken de hele bakim

26 sinda persembe gunu donucek dingilve ben yarin yada obur gun yumoslarim,, o gelene kadarda yetismiyo ,,,hos yetisse bile cok gerildim once kavga olur kesin , yine olmaz carpsima ,,

hadi yaaa..oda gitcek zaman bulamamış be yaaa..ayın 1 günü yumurtluyos 29 günü serbest...olsun herşeyde vardır bihayır.belki buay geç yumurtlıcan adetten 2 gün önce yapıp hamile kalan var be hiç belli olmas Allahın işi .....olmadı önümüzdeki ay adamı yorarsın iyice :)
bende bu ay 3 gün çalışabildim ev boş kalmadı..ama o günlerde ovu testi yapmıştım biz 19 u diye planlarken erken yumurtladım heralde çift çıktı 2 gün 3. gün silik anlamadım ben bu işi

anam uğraştımdurdumnapimmm...tamda misafirlerin geldiği gün testte çift çizgi vardı sanırım yımırtluyodummmmmmm tabeee araya kaynadı ama gece yarısı çarpışmıştık nolur nolmaz bakalım artıkın...şimdide akıntım var göğüslerim acıyo felaket genemi yumurtluyom noluyo anlamadımkiiii..bitane testim kaldı yapsammı diye düşünüom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…