kızım yüksek yerlerde tanıdığım var benim amcam 12. katta oturuyo kigoogle amcam çevirdi ben kopyala yapıştır 9 dilde çeviri diye bi sayfada hepsini birden buldum süperim dimiiiiiiiiiii
senin adam kaçıyomuydu yoksa sen mi kaçırdın
ben kacirdim
eşin kaç yaşındaydı evlendiğinizde?
beni soruyorsan 24yani o 24 ben 17
hmmmmmm.bikere o hepimizin amcasi
belliiii çılgın bakire seniii acelen neydi az fink ataydın yaaa
beni soruyorsan 24yani o 24 ben 17
hadi ordan dünküüü çocukkk senin için çeviri yaptığını hiç görmedim takip ediyom ben seni bi kere, bu arada amcan olsaydı senle ya kardeş ya amca cücüğü olmalıyız tanışıyor muyuz ? cicimmmmmm..............
vay ben evde kalıyomuşum az daha evlenmesem:)
aaa seni mi soruyomuş bende sandım beni soruyooo, aşkını sevsinler senin adamın yaşını söylerken içi gidiyoooo zilli seniii.....
haklisin eskidende yasini seviyrodumsimdi 30 dayaniyor neredeyse olgun sevgilim
haklisin eskidende yasini seviyrodumsimdi 30 dayaniyor neredeyse olgun sevgilim
kız ben de kendi derdimdeyim evlendiğinde iki yıl çocuk olmadı dedin ya istemediniz mi olmadı mı?benim de olmuyor
istemiştir istemiştir bu , bu zilli de koruncak göz yok
kız ben de kendi derdimdeyim evlendiğinde iki yıl çocuk olmadı dedin ya istemediniz mi olmadı mı?benim de olmuyor
istemiştir istemiştir bu , bu zilli de koruncak göz yok
ALLAH sizi karnu burnunda etsin emievet istedim korunmadim hic.ama olmuyordu:26::26::26:
erken evlenmişin ondannnn 20 de evlenseydin eyiydii, bizimkide geç kalmaktan bizde 20 de adamı bulaydık eyiydikız bu çifter alıntıyı nası yapıyon de hele bana rümeysa demeden gaçtı....
alinti cevalanin yaninda + isaresi gibi bir sey var...ilk secdigin mesajda onu ve ya ne kadar mesaj secersen ona tikla.sadece sonuncuda alintiyla cevablaya tikla
dankeschön;thank you;gracias;merci;grazie kısaca teşkür bebekim çok makbule geçtiiiii...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?