Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızım yüksek yerlerde tanıdığım var benim amcam 12. katta oturuyo ki google amcam çevirdi ben kopyala yapıştır 9 dilde çeviri diye bi sayfada hepsini birden buldum süperim dimiiiiiiiiiii

hmmmmmm.bikere o hepimizin amcasi

hmmmmmm.bikere o hepimizin amcasi

hadi ordan dünküüü çocukkk senin için çeviri yaptığını hiç görmedim takip ediyom ben seni bi kere, bu arada amcan olsaydı senle ya kardeş ya amca cücüğü olmalıyız tanışıyor muyuz ? cicimmmmmm..............

amca cocugumuolmasada uzakdan akrabam sayilir

aaa seni mi soruyomuş bende sandım beni soruyooo , aşkını sevsinler senin adamın yaşını söylerken içi gidiyoooo zilli seniii.....

haklisin eskidende yasini seviyrodumsimdi 30 dayaniyor neredeyseolgun sevgilim

ALLAH sizi karnu burnunda etsin emievet istedim korunmadim hic.ama olmuyordu:26::26::26:

erken evlenmişin ondannnn 20 de evlenseydin eyiydii, bizimkide geç kalmaktan bizde 20 de adamı bulaydık eyiydi kız bu çifter alıntıyı nası yapıyon de hele bana rümeysa demeden gaçtı....

erken evlenmişin ondannnn 20 de evlenseydin eyiydii, bizimkide geç kalmaktan bizde 20 de adamı bulaydık eyiydi kız bu çifter alıntıyı nası yapıyon de hele bana rümeysa demeden gaçtı....

alinti cevalanin yaninda + isaresi gibi bir sey var...ilk secdigin mesajda onu ve ya ne kadar mesaj secersen ona tikla.sadece sonuncuda alintiyla cevablaya tikla

alinti cevalanin yaninda + isaresi gibi bir sey var...ilk secdigin mesajda onu ve ya ne kadar mesaj secersen ona tikla.sadece sonuncuda alintiyla cevablaya tikla

dankeschön;thank you;gracias;merci;grazie kısaca teşkür bebekim çok makbule geçtiiiii...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…