kızlar merhaba nasılsınız yaa kızlar ben pazartesi zeynep kamilde hsg çektiricemm hiç orda hsg çektirmiş olan varmı bildiğiniz
günaydın canım, idrar testi vardı evde onu denedim. üç dürt aydır evde öylee duruyordu. hiç kullanmadım ama bu ay kasık ağrılarım daha sıktı ben de aceba mı?? diye güşündüm ama boşşşşş çıktı.senin gebelikte mi kasık ağrın oluyo, daha önceden oluyor muydu?
geçmiş olsun canım benim ah o rüyalar mahfetti benide canım ben anlamadm dr a gittinmi sen ne dedi karışık yazmışın
kıızzz Allah seniiii bende kan testi yaptırdın sandım...idrar testleri adetten sonrasında çıkıyor genelde ona güvenme bence..
kasık ağrılarım hep olur benim.bu ay da oldu aynen.tek farkı ağrının belime vurmasıydı her an adet olacakmıs gibi ağrı çektim teste giderken yani adetimden 4 5 gün öncesine denk geliyo tatlım...
kız kabahatimi biliyorum. içim bi hoş oldu, ama umitlenmek de istemem. benim de adetime 4 5 gün var ama şöyle de bir durum var, çok afedersin idrarım biraz bulanık ve çak hafif koyu, böyle olunca enfeksiyon devam ediyordur diye düşündüm. çünkü doktor antibiyotiklerden sonra mantar olabilirsin demişti ve fitil verdi. şimdi adetimi bekliyorum. bittikten sonra kullanacağım. :26::26::26: her ay azçok anlardım ama bu sefer hiiiçbir fikrim yok. ayy beklemek çok zor.
ben bir ay önce, yani hazirandaki adetimden yaklaşık bir hafta önce akıntı şikayetiyle doktora gittim. iltahap vardı. iki kutu antibiyotik kullandım. ama haziranda adetim bittikten sonra ara ara kasık ağrılarım oluyor ve bügün çok arttı hatta adettim erken gelecek sandım. ama rüyayı da görünce ben farları açar açmazöylee bir köşede duran idrar testiyle gebelik testi yaptım. adete 5 gün var ama ayyy ne bilim yaptım
şuan için akıntım yok kurtuldum Allaha şükür. ama kızarıklık var ilaç almadan önce bu yoktu:18: evet orkideye sormak lazım, hem adet görürsem sonra yine doktora giderim.enfeksiyon hakkında bilgim yok yorum yapamıyorum açıkçası:26::26:
orkidem gelince yardımcı olur sanırım...
peki akıntın devam ediyormu ki.
inşallah bu ağrılar bebişin habercisidir kötü seyler getirme aklına rahat ol şekerimm
canım yaaa çok zor aynı hataya düşmüşsün bende sürekli erkenden gebelik testi yapıyorum hep yanılgı varsada yanılgı oluyor bekle tatlım sen kırmızılar gelmezde yaparsın tahlil inşallah
bence hemen git 4. günü geçirme canımslm kızlar tatilimi yaptım geldim.Artık evdeyim.Öncelikle yeni hamişleri kutlarım darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına..Bu ay da çok umutlanmıştım ama zaten hiçbir belirtide yoktuve kırmızıları yine gördüm.bugün 3.gün.doktora gitsek mi ki karar veremedim. 10 aydır bekliyoruz.eşim bana bakıyor ne zaman istersen gidelim diyor.Ne yapayım ki oyyyyyyyyyyyy.
evet şimdilik yine buradanburdan devam ediyoruz yanii...tamamdırr siz nerdesiniz bizler de ordayız tatlımmm
hoşgeldin canımmrb kızlarrr allahım inş bu ay tüm isteyenlere bebiş verir
arkadaşlar açıklamış canım okudum sonraki mesajlarınice güzel senelere o vakit bebeğim, sen daha 3 seneliksin yakında ehliyeti alın, tam adamı iyice tanımaya başlamışsın şimdiden sonra kıvırmaya başlanya rümeysa bişey sorcam sana birden fazla kişinin yorumundan aynı anda alıntı yapmayı nası yapıyonuz tek tek mesaj yazmaya üşeniyomda :26::26:
yaa üzülme artık olan oldu ramazanı kendine zehir etmesony cim gozun aydin darisi bizlerin basina :))))
canim fena degilim hala moral bozuklugu icerisindeyim ve bu sebeplen pek girmek istemedim kk ya,,,simdide uyku tutmadi bi bakinayim kizlar ne alemdeymis diye girdim ,,
sen nasilsin hemsom iyimisin ????
hsg bugeee ,,,kolay gelsin ,,,,nasilsin ,,,bende bi kac gundur yine yoktum ,,,nevar neyok ,topikte berceste dondumu ??? sony disinda hamis varmi??? perim gelmedimi hic ??? orkide ve digerleri nasil iyilermi ????
ay cok sordum galiba
elh cnm iyi sayilirim. gecti leke diye kalkiyorum yine bir iki danla gelio yaa
merhaba şekerler.bugün yumurtlar mıyım acepöyle ev arıyorum.oturduğum evi satılığa çıkarttılar.Rabbim hayırlı ev verir inşaallah...derdin biri bitiyor öteki başlıyor.Allahım büyük dert vermesin...
ahh seni en iyi ben anlarım canım bende aynı şeyi yaşadım
inşşaallah hemen ev bulursun canım
kesinlikle Allah büyük dert vermesin
evim tadilatta bu arada okulda norm fazlası olduğum için tayin istemem lazım 25 temmuza kadar
üstünede doktor tüpe gitmen lazım dedi
hepsinde bir hayır vardır diyorummmm
günaydınn şekerimm...kız sen hangi ara yattın hangi ara kalktıınn
bu ne enerji böyle yaawwww
Nasilsiniz canlar ? Oruc nasil gidiyor? Turkiye cok sicakmis orda olan arkadaslarin allah yardimcisi olsun. Bende dun deniyeyim dedim vallahi kendimden gectim bugun daha yataktan cikamadim.
hoşgeldiniz güzeller ben karnımı doyurdum şimdi çayımı içecem
SEL çok sevindim canım
sen yoktun tebrikettim
nasıll hamişlik var mı zorlukları
kızlar sonunda tavık gibi yumurtladım.dün bi çarpışma olmuştu.bugünde çarpışırızyarın çarpışma olsa mı?????????
Eki Görüntüle 469848
İNŞAALLAH BÜYÜK PATLAMA OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?