Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kıızzz Allah seniiii bende kan testi yaptırdın sandım...idrar testleri adetten sonrasında çıkıyor genelde ona güvenme bence..
kasık ağrılarım hep olur benim.bu ay da oldu aynen.tek farkı ağrının belime vurmasıydı her an adet olacakmıs gibi ağrı çektim teste giderken yani adetimden 4 5 gün öncesine denk geliyo tatlım...

geçmiş olsun canım benim ah o rüyalar mahfetti benide canım ben anlamadm dr a gittinmi sen ne dedi karışık yazmışın

ben bir ay önce, yani hazirandaki adetimden yaklaşık bir hafta önce akıntı şikayetiyle doktora gittim. iltahap vardı. iki kutu antibiyotik kullandım. ama haziranda adetim bittikten sonra ara ara kasık ağrılarım oluyor ve bügün çok arttı hatta adettim erken gelecek sandım. ama rüyayı da görünce ben farları açar açmaz öylee bir köşede duran idrar testiyle gebelik testi yaptım. adete 5 gün var ama ayyy ne bilim yaptım

kız kabahatimi biliyorum. içim bi hoş oldu, ama umitlenmek de istemem. benim de adetime 4 5 gün var ama şöyle de bir durum var, çok afedersin idrarım biraz bulanık ve çak hafif koyu, böyle olunca enfeksiyon devam ediyordur diye düşündüm. çünkü doktor antibiyotiklerden sonra mantar olabilirsin demişti ve fitil verdi. şimdi adetimi bekliyorum. bittikten sonra kullanacağım. :26::26::26: her ay azçok anlardım ama bu sefer hiiiçbir fikrim yok. ayy beklemek çok zor.

enfeksiyon hakkında bilgim yok yorum yapamıyorum açıkçası:26::26:
orkidem gelince yardımcı olur sanırım...
peki akıntın devam ediyormu ki.
inşallah bu ağrılar bebişin habercisidir kötü seyler getirme aklına rahat ol şekerimm

canım yaaa çok zor aynı hataya düşmüşsün bende sürekli erkenden gebelik testi yapıyorum hep yanılgı varsada yanılgı oluyor bekle tatlım sen kırmızılar gelmezde yaparsın tahlil inşallah

şuan için akıntım yok kurtuldum Allaha şükür. ama kızarıklık var ilaç almadan önce bu yoktu:18: evet orkideye sormak lazım, hem adet görürsem sonra yine doktora giderim.
canım inan iyi şeyler düşünüyordum, kendimi bu konuda çok eğitim, evrene iyi mesajlar yollamaya çalışıyorum ama işte insanoğlu illa kafaya takacak birşey buluruz biz

canım yaaa çok zor aynı hataya düşmüşsün bende sürekli erkenden gebelik testi yapıyorum hep yanılgı varsada yanılgı oluyor bekle tatlım sen kırmızılar gelmezde yaparsın tahlil inşallah

evet yaaa sorma kendime hakim olamadım, uyku sersemi olnca mantıklı düşünemedim. şu saatte olsa tutardım kendimi inşallah yaaa hayatımın bütün akışını engelliyor bu beklentiler... bakalım inşallah bana da uğurlu gelir burası...

Nasilsiniz canlar ? Oruc nasil gidiyor? Turkiye cok sicakmis orda olan arkadaslarin allah yardimcisi olsun. Bende dun deniyeyim dedim vallahi kendimden gectim bugun daha yataktan cikamadim.

bence hemen git 4. günü geçirme canım
zamanı geldi de doktoruna sanki çetele tutuyorlar
daha 12 ay olmamış mı diyecekler :44: bence hemen git doktoruna
burdan devam ediyoruz yanii...tamamdırr siz nerdesiniz bizler de ordayız tatlımmm
evet şimdilik yine buradan
mrb kızlarrr allahım inş bu ay tüm isteyenlere bebiş verir
hoşgeldin canım inşallah hepimiz hamiş kalırız bu ay
arkadaşlar açıklamış canım okudum sonraki mesajları

yaa üzülme artık olan oldu ramazanı kendine zehir etme
vardır bir hayır dee belki annesinin daha çok ihtiyacı vardır kocana
imtihan dünyasındayız canım sebat etmeniz lazım
hsg bugeee ,,,kolay gelsin ,,,,nasilsin ,,,bende bi kac gundur yine yoktum ,,,nevar neyok ,topikte berceste dondumu ??? sony disinda hamis varmi??? perim gelmedimi hic ??? orkide ve digerleri nasil iyilermi ????
ay cok sordum galiba

ben buradayım hayalim ama perim hiç yokkk
inşallah bir sorun yoktur hamileliğinde:26:
orkidede geri sayım başladı 31 temmuzu bekliyoruz

merhaba şekerler.bugün yumurtlar mıyım acep öyle ev arıyorum.oturduğum evi satılığa çıkarttılar.Rabbim hayırlı ev verir inşaallah...derdin biri bitiyor öteki başlıyor.Allahım büyük dert vermesin...

ahh seni en iyi ben anlarım canım bende aynı şeyi yaşadım
inşşaallah hemen ev bulursun canım
kesinlikle Allah büyük dert vermesin
evim tadilatta bu arada okulda norm fazlası olduğum için tayin istemem lazım 25 temmuza kadar
üstünede doktor tüpe gitmen lazım dedi
hepsinde bir hayır vardır diyorummmm

evet bende öyle diyorum.evin satılığa çıktığında şok yaşamıştım ama şimdi iyiyim.inşaalah canım hemen ev buluruz.
senin norm fazlası durumunu da ben anlarım.2 sene depoda kalmıştım.bir sürü sorunlar yaşadım.her gün ağlıyordum.inşaallah hayırlısıyla seninde hayırlı bir okula tayinin çıkar.

Nasilsiniz canlar ? Oruc nasil gidiyor? Turkiye cok sicakmis orda olan arkadaslarin allah yardimcisi olsun. Bende dun deniyeyim dedim vallahi kendimden gectim bugun daha yataktan cikamadim.

ne denemesi kızım ya sen hamilesin doğumdan sonraki ilk aylara gelse emzirirken bile düşünmem ben yaw delüüüüü

hoşgeldiniz güzeller ben karnımı doyurdum şimdi çayımı içecem
SEL çok sevindim canım
sen yoktun tebrikettim
nasıll hamişlik var mı zorlukları

Allaha şükür canım yprdunluk ve uykusuzluk hissi dışında hiçbir sıkıntım yok.

Sağol ayrıca hepdiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

kızlar sonunda tavık gibi yumurtladım.dün bi çarpışma olmuştu.bugünde çarpışırız yarın çarpışma olsa mı?????????

İNŞAALLAH BÜYÜK PATLAMA OLUR

hemsoomm naber tatlım nasıl geçiyor ramazan??serinmiş oralar (yani buraya göre) artık memleketime gitmek istiyorum yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

inşallahhh olur canım ..bence yarında hatta öteki günde çarpışın. yumurtlama gününden 2 gün önce ve 2 gün sonrada devam edin diolar çünkü.. ben bu ay yumurtlamadan sonraki iki gün çarpışamadım misafirlerim nedeniyle şimdi ödevini yarım yapmış öğrenci gibi huzursuzum..umudum yok bu aydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…