selam kızlar nasılsınız bakalım
iyidir canım ben gayganamda yiycem o yüzden rahatım rümeysayı iftar telaşı aldı
niye büyük mü seçtin yoksa az mı tuttun, kontrol et fosalmış mı diyeee altını çok açma dedim emma sanakızım normal salatanın köküne kıran mı girdi kıy marulu kat salatalık domatesi ramazanı mı buldun bişeyller denemeye diyecem kızıyon diyecem yap bebişim istediğinden yap olmayanı koy kayığa bana gönder ben yerimmmmm
orkideeee sen napan bu saate kadar uyudun mu yoksammmm...........
patlıcanı soydum icini fırında biraz daha közlicem..ne bilim akşama şöyle kocişe güzelyemek yapayı m dedim..farklı bi tat olsun diye..nezmandırda canım cekiyrdu..öyle işte ondan
patlıcanı soydum icini fırında biraz daha közlicem..ne bilim akşama şöyle kocişe güzelyemek yapayı m dedim..farklı bi tat olsun diye..nezmandırda canım cekiyrdu..öyle işte ondan
yok canım beni öldürsen bu saate kadar uyuyamam. evde değildim. görümcemde kaldık. yeni geldik eve.
bende aynen öyle en fazla 10 a kadar uyuyorum yaz geldi oda kalmadı ..... biz ramazanı ailecek geçiryoz gaygana görümce elti birazdan yardıma gitcem bende en azından yemek derdim yok uzmanlar varken
aferin kız sana ben evleneli bir sürü denemek istediğim yemek var ama icraata gelince bildiklerimden şaşmıyorum istemekte kalıyo koca bi liste hazırladım ama yowww benden karı olmazzz.........
bende aynen öyle en fazla 10 a kadar uyuyorum yaz geldi oda kalmadı ..... biz ramazanı ailecek geçiryoz gaygana görümce elti birazdan yardıma gitcem bende en azından yemek derdim yok uzmanlar varken
bi yoklama yapıp gidiyim dedim... öptüm hepinizi
ne güzel ailecek...muhabbetiniz hic bitmesin hep böyle olursunz inşallah...biz karı koca geciriyruz ramazanı...bide kedimiz va r tabikine
seni şanslı karııııoooh yemeğini yapan biri varr. yan gel yat iremneva
canım nasılsın bakalım? her şey yolundadır umarım
canım iyiyim ben, şu an için herşey yolunda dün acile gittim serum yedim geldim bugün daha dikkatliyim sıcağa çıkmak falan yok...
demiştim ki '' hamile olayım da herşeye razıyım tüm belirtiler olsun, sürünüyüm..'' oldu valla
ne sandın kızım gözü açığı jandarma yazarlar adamlar ii olmasa gelir miydim herşeyimi bırakıp angaralardan
ne denemesi kızım ya sen hamilesin doğumdan sonraki ilk aylara gelse emzirirken bile düşünmem ben yaw delüüüüü
geçmiş olsun canım benim. kız ben de "hamile olayım da herşeye razıyım, tüm belirtiler olsun, sürünüyüm" diyeyim.belki hamile kalırım. ben de bu ay klomen kullandım. 1 hafta sonra sonuç belli olacak. eskisine göre daha umutluyum. ama bat yaklaştıkça ya olmazsa diye heyecanım artmaya başladı. içimdeki ses ama rahat ol hamilesin gibi şeyler söylüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?