Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hemsoomm naber tatlım nasıl geçiyor ramazan??serinmiş oralar (yani buraya göre) artık memleketime gitmek istiyorum yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
iyidir hemşom..bugun hava biraz daha serin ama ben halen alışamadım ramazana..uykum cok dengesizleşti bi acayip dolanıyorum ortalıkta...12 de uyumaya calışıyorum sahura kadar zorla 1 saat uyyuyorum ama sahurda patlaycak top gibi oluyrum..uyumasam namazı nasıl kılıyorum uykusuzluktan anlamıyorum..gndüz 2 de zorla kalkıyorum..ne olcak bu benim uyku hallerim ya herif beni boşarsa bi gün sırf bu yüzden boşar

herşeyin hayırlısı canım inşallah her işin yolunda gider allah hayırlı sağlıklı bi evlatta nasip eder bu işin gücün arasında

kızlar sonunda tavık gibi yumurtladım.dün bi çarpışma olmuştu.bugünde çarpışırız yarın çarpışma olsa mı?????????

Eki Görüntüle 469848

İNŞAALLAH BÜYÜK PATLAMA OLUR

bizede dert olmuştu bu kız ne zaman yımırtlıyacak diye şükür yımırtlatana yarebbimmmm sen iki gün adamı sıkıştırdığın yerde çarp sonrada saldım çayıra mevlam kayıra modunda bırak kendini dinlenme moduna al sonrasında biz çekeriz

burası su an 40 derece evin içinde dört dönüyoruz klima şart ama gidicez diye almadık daha...
ya bende uykuya çok düşkünümdür ama artık uyuyamıyorum çok sinir oluyorum 7de ne işim var da uyanıyorum ben yaaa işe gidecek olsam yataktan vinçle anca kaldırırlar beni..gece de sıcaktan uyunmuyor zaten ooff çok sıkıldım burdann...

az kaldı canım sabret gelince acısını cıkarırsn ordaki sıcak günlerin.

bende öyle düşünüyorum bakalım şekerim.hayırlısıyla alnımıza da yazıldıysa...

ne demek nasıl közleniyo aç tüpü tut üstüne ama folyo kaplasan iyi olur yoksa batar, aşırı açıp yakma da içide kendinden geçecekya hasbamın.....

anam size bidaha bişey sormıcammmmmmmmmmmmmmmm...bi dövmediğiniz kaldı bea...yapmadık hic yapanıda hic görmedim..bilmiyrum soruyrum böööööööööööööö

anam size bidaha bişey sormıcammmmmmmmmmmmmmmm...bi dövmediğiniz kaldı bea...yapmadık hic yapanıda hic görmedim..bilmiyrum soruyrum böööööööööööööö

yok kız ne dövecem başka bişeyini mi soruyon acep diye dedim... bende iyi değilim yemekte bekliyorum ki haplar çıksında jetgillerdeki gibi yemek derdi olmasın birde patlıcanı hiç sevmem onu yapmayı hiç bilmiyom....

patlıcan salatası yapcam ilkkkez bakalım..halam yapıyordu güzel oluyrdu bakalım biim herif yiycekmi ..patates köftesi yapcam corba var başka ne yapsam acep

ilk patlıcanım iyi közlenmedi ici ciğ kalmışş of ne etcem ziyanmıolcak o patlıcan

niye büyük mü seçtin yoksa az mı tuttun, kontrol et fosalmış mı diyeee altını çok açma dedim emma sana kızım normal salatanın köküne kıran mı girdi kıy marulu kat salatalık domatesi ramazanı mı buldun bişeyller denemeye diyecem kızıyon diyecem yap bebişim istediğinden yap olmayanı koy kayığa bana gönder ben yerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…