Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kendimi iyi hissedince heveslendim tutarim sandim ama olmadi. Neyse daha denemiyecegim bayagida agresiftim dun kocisi bayagi yordum.

hortensiam ben geçen yaz ramazanda hamile kalmıştım. hamile olduğumu bilmediğimden oruç tutuyordum. Allah'ım ne dayanılmazdı. öyle başım dönüyordu ki hamile olduğumu tahmin etmiştim ve çıkmıştı. aman gözüm günler uzun sakın ha bi daha deneme. bol sıvı tüket

senin ilki nasıldı bilmem ama ben hissetmiştim kız biliyo musun, ki benim hiç bir belirtim yoktu ben adet belirtimi bile bilmem günümü beklerim, ne hissediyon sen ona bak var mı bişey

kız ne biliim bazen öyle oluyo ki içimdeki his hamilesin diyo. karşı çıkıyorum yok değilsin diye ses de bana karşı çıkıyo hayır hamilesin diyo.. ama yavaş yavaş bu gidişle ben o sesi kandırıp kendime inandırırım. üzülmekten korkuyorum umutlanıp da.... her neyse işte anlaşılan şu ki hamile değilsem kafayı sıyırdııım galibaaa

inşallah güzel haberler verirsin bizelere, sana ufak bir öneri test gününe kadar hiç belirti arama olur mu kendinde

inşallah güzel haberler verirsin bizelere, sana ufak bir öneri test gününe kadar hiç belirti arama olur mu kendinde

sen ve perim hamile kaldıktan sonra belirti aramayı bıraktım. ikinizin de belirtisi yoktu çünkü. elabebek inşallah olur. olacağına inanmak istiyorum. artık ağlamak istemiyorum

sen ve perim hamile kaldıktan sonra belirti aramayı bıraktım. ikinizin de belirtisi yoktu çünkü. elabebek inşallah olur. olacağına inanmak istiyorum. artık ağlamak istemiyorum

canım ağlama niye ağlıyon zamanı gelince gelecek zatennn belkide zamanı şimdi geldi bile ağlamak istersen aklına ben geleyim aha şöyle bişeyimm .37:

Evet bayagi zorlandim namazlara kalktim sadece hep yattim oylede olmadi onsekiz saatti bide.bidaha cesaret edemem
Daha. Vicdanende rahatsiz oldum zaten. Bugunde zorla yiyorum iki hftada bir bucuk kiloda vermisim. İstahsizliktan.

kızlar patlıcan salatayı yaptım zeytinyiağını ve limonu iftardanhemen önce dökmeyi düşünyürum doğru mudur

Gecen benimd canim cekti dun aksam kozledim ama istedigim
Gibi olmadi. Saltasini nasil yaptin canim neeler kattinn. ?

Tuzunu faalan saaat gelmeden dokme iyi yapmissin sonra suyunu salar hoz goruntu olmaz tazeligi gider.

canım neler hissetiğini biliyorum ama eminim en hayırlı zamanda gelecek yavrun ne daha erken ne daha geç...

bende çok ağlamıştım ben yanlızda ağlamıyordum eşiminde burnundan getirdim aylarca ama emin ol hepsi geçti, eminim senin de geceçek

kız noldu biliyon muuu bugün bi kaç dilim ekmek vardııı onları ısladım bir kabada su koydum aşağıda avlu gibi bişeyimiz var oraya indirdim kedi kuş oluyo orda yesinler içsinler diye , biraz öncede balkondan görümcemle konuşuyoruz ben yukardan bakıyom ne göreyim aşağıda odunluk gibi bişeyimiz var en altta , odunluktan kol kadar bir fare alıp ekmekleri parça parça odunluğa götüryo şoklardayım lağım faresi gibi bişeydi neyse hayrına yapmıştım hayvan seçmemiştim ama ben bi daha odunluğa gitmem :18::18::18:

kız bu ne hal. kalk kendine bi çeki düzen ver

Elaaaa Sen Doktora kime gittin. ben ilk kontrol için herhangi bi yere gidicem de sonrası için nereye gitsem çok kararsızım. ilki için Yenimahalle Devlet Hast diyorum sonrası için de Lokman Hekim var. bi de kadın olsun istiyorum rahat olmak için.

canım benim

ben ilk gebelikten beri lokman hekime gidiyorum sincandakine... oradada tüm doktorlar bayan. benim doktorum banu hanım beni rahatlatıyor, ilk zamanlar beni sakinleştirmek için baya uğraşmıştı

neeee fare miiiii. kız şimdi görsem ben de korkarım haaa. halbuki öğrenciyken kaç tane kesmiştim deney için

canım sen hiç kalkma bencee çokk geçmiş olsun
kendine dikkat et lütfen doktora gittin mi ne dedi
saolasin cnm. dinlenceksin dedi doktor baska bisey demedi. olabilir bazisinda dedi

kızlar sonunda tavık gibi yumurtladım.dün bi çarpışma olmuştu.bugünde çarpışırız yarın çarpışma olsa mı?????????

Eki Görüntüle 469848

İNŞAALLAH BÜYÜK PATLAMA OLUR

sonunda yakaladin cift cizgiyi hadi rast gelsin ins

Evet bayagi zorlandim namazlara kalktim sadece hep yattim oylede olmadi onsekiz saatti bide.bidaha cesaret edemem
Daha. Vicdanende rahatsiz oldum zaten. Bugunde zorla yiyorum iki hftada bir bucuk kiloda vermisim. İstahsizliktan.
ya ilk aylarda millet verir kilo ben aliyom. 45le kaldim dun tartildim 46.9 cikti.daha 7 bile dolmadi

Gecen benimd canim cekti dun aksam kozledim ama istedigim
Gibi olmadi. Saltasini nasil yaptin canim neeler kattinn. ?

Tuzunu faalan saaat gelmeden dokme iyi yapmissin sonra suyunu salar hoz goruntu olmaz tazeligi gider.

canım bende ilkkez yaptım anladım ki patlıcanların en incesini közllicen...bide onun közleme tenceresi olurmuş ondan alcam ,,biber domatesleri fırında közledim sarımsak ezdim koydum üstüne,,kırmızı biber limon yağ tuz
ben daha tadına bakamadım iftara daha var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…