Kendimi iyi hissedince heveslendim tutarim sandim ama olmadi. Neyse daha denemiyecegim bayagida agresiftim dun kocisi bayagi yordum.
kız sen ne gözü açıksın
senin ilki nasıldı bilmem ama ben hissetmiştim kız biliyo musun, ki benim hiç bir belirtim yoktu ben adet belirtimi bile bilmem günümü beklerim, ne hissediyon sen ona bak var mı bişey
geçmiş olsun canım benim. kız ben de "hamile olayım da herşeye razıyım, tüm belirtiler olsun, sürünüyüm" diyeyim.belki hamile kalırım. ben de bu ay klomen kullandım. 1 hafta sonra sonuç belli olacak. eskisine göre daha umutluyum. ama bat yaklaştıkça ya olmazsa diye heyecanım artmaya başladı. içimdeki ses ama rahat ol hamilesin gibi şeyler söylüyo..
inşallah güzel haberler verirsin bizelere, sana ufak bir öneri test gününe kadar hiç belirti arama olur mu kendinde
kızlar patlıcan salatayı yaptım zeytinyiağını ve limonu iftardanhemen önce dökmeyi düşünyürum doğru mudur
sen ve perim hamile kaldıktan sonra belirti aramayı bıraktım. ikinizin de belirtisi yoktu çünkü. elabebek inşallah olur. olacağına inanmak istiyorum. artık ağlamak istemiyorum
hortensiam ben geçen yaz ramazanda hamile kalmıştım. hamile olduğumu bilmediğimden oruç tutuyordum. Allah'ım ne dayanılmazdı. öyle başım dönüyordu ki hamile olduğumu tahmin etmiştim ve çıkmıştı. aman gözüm günler uzun sakın ha bi daha deneme. bol sıvı tüket
canım ağlama niye ağlıyon zamanı gelince gelecek zatennn belkide zamanı şimdi geldi bileağlamak istersen aklına ben geleyim aha şöyle bişeyimm .37:
kızlar patlıcan salatayı yaptım zeytinyiağını ve limonu iftardanhemen önce dökmeyi düşünyürum doğru mudur
sen ve perim hamile kaldıktan sonra belirti aramayı bıraktım. ikinizin de belirtisi yoktu çünkü. elabebek inşallah olur. olacağına inanmak istiyorum. artık ağlamak istemiyorum
kız bu ne hal. kalk kendine bi çeki düzen ver
kız bu ne hal. kalk kendine bi çeki düzen ver
Elaaaa Sen Doktora kime gittin. ben ilk kontrol için herhangi bi yere gidicem de sonrası için nereye gitsem çok kararsızım. ilki için Yenimahalle Devlet Hast diyorum sonrası için de Lokman Hekim var. bi de kadın olsun istiyorum rahat olmak için.
kız noldu biliyon muuu bugün bi kaç dilim ekmek vardııı onları ısladım bir kabada su koydum aşağıda avlu gibi bişeyimiz var oraya indirdim kedi kuş oluyo orda yesinler içsinler diye , biraz öncede balkondan görümcemle konuşuyoruz ben yukardan bakıyom ne göreyim aşağıda odunluk gibi bişeyimiz var en altta , odunluktan kol kadar bir fare alıp ekmekleri parça parça odunluğa götüryo şoklardayım lağım faresi gibi bişeydi neyse hayrına yapmıştım hayvan seçmemiştim ama ben bi daha odunluğa gitmem :18::18::18:
saolasin cnm. dinlenceksin dedi doktor baska bisey demedi. olabilir bazisinda dedicanım sen hiç kalkma bencee çokk geçmiş olsun
kendine dikkat et lütfen doktora gittin mi ne dedi
kızlar sonunda tavık gibi yumurtladım.dün bi çarpışma olmuştu.bugünde çarpışırızyarın çarpışma olsa mı?????????
Eki Görüntüle 469848
İNŞAALLAH BÜYÜK PATLAMA OLUR
ya ilk aylarda millet verir kilo ben aliyom. 45le kaldim dun tartildim 46.9 cikti.Evet bayagi zorlandim namazlara kalktim sadece hep yattim oylede olmadi onsekiz saatti bide.bidaha cesaret edemem
Daha. Vicdanende rahatsiz oldum zaten. Bugunde zorla yiyorum iki hftada bir bucuk kiloda vermisim. İstahsizliktan.
Gecen benimd canim cekti dun aksam kozledim ama istedigim
Gibi olmadi. Saltasini nasil yaptin canim neeler kattinn. ?
Tuzunu faalan saaat gelmeden dokme iyi yapmissin sonra suyunu salar hoz goruntu olmaz tazeligi gider.
neeee fare miiiii. kız şimdi görsem ben de korkarım haaa. halbuki öğrenciyken kaç tane kesmiştim deney için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?